Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Tamam sogani nasil on beşe tamamladiysam bunu da tamamliyim peki gebelik varsa birşey olmaz demi? Bu kuru de çok düzenli yaptim aksatmadim elh eşimin havuç suyunu da hic aksatmadim. ins doktorlara gerek kalmadan Rabbim in emanetlerini kavusuruz.

üzülme inş vardır bir hayir. Eşine keçi boynuzu kurumu yapiyordun.bebem nisan yağmurunu mutlaka biriktir çok sifali

Kaplari koydum balkona çok sifali daha önce bir arkadaşda buraya yazdi biliyorsunuz.

Elenaz okulum burcucum87 secido hayr hayr kuzey nerelerdediniz ?
:-(

Son düzenleme:

yok canım olmaz Allahın izniyle. faydası bile olur. süt yapıyor, kan yapıyor incir. :) hem gebelik varsa senin çok gecikmeden çıkar, adetlerin düzenli ya.
eşime bir süre evet keçiboynuzu yaptık bir süre de E vitamini ve Çinko kullandı. şimdi bişey içmiyor. zaten ben eline vermezsem vitamini bile içmiyordu da. :) neyse... hayırlısı canım. nisan yağmurunu nasıl toplayacağız ki. burda son günlerde azcık yağıyor ama gece yağıyor.

Evrakcu senin reglin sekiz nisandi nerelerdesin ne durumdasin?uhubbike seninde 16 nisandi demi? Regline daha var senide göremiyorum artik.

Kaplari koydum balkona çok sifali daha önce bir arkadaşda buraya yazdi biliyorsunuz.

Elenaz okulum burcucum87 secido hayr hayr kuzey nerelerdediniz ?
:-(

canım toz kir olmuyor mu öyle açık alanda ? benim oturduğum yerde rüzgar çok oluyor, çok toz oluyor. nasıl içeceğiz onu.

gizemciğim merhaba. kayıtsız kalamadım yazına. :) canım çift çizgi derken nasıl yani, her ikisi de aynı koyulukta mı?
ovulasyon testleri gebelik testinden farklı. gebelik testlerinde silik de olsa pozitif sayılıyor ya hani. işte ovulasyon testinde öyle değil. çünkü bu testler LH seviyesini ölçüyor. ve vücudumuzda her zaman olan bir hormon LH. bir tek yumurtlama zamanında pik yapıyor, artıyor yani. o zaman da o testlerde her iki çizgi de kopkoyu görünüyor. silik olunca negatif yani. bence sen her gün yaptığın testleri yanyana koy. ikinci çizgi koyulaşmaya başlayınca yumurtacık da yaklaşıyor demektir. :)

Şükür gaziyi buldum nisandayiz diye alinti yaptim kislar dua dua dua. İnş hepimize şifa olur

canım toz kir olmuyor mu öyle açık alanda ? benim oturduğum yerde rüzgar çok oluyor, çok toz oluyor. nasıl içeceğiz onu.

Canim ben çok önce koydum kaplar toz olmuş tabi yağmur suyu hic dolmamis bugün güzelce yikadim tekrar koydum. Bugun rüzgar burada da çoktu simdi durdu sende öyle yap bak nisandayiz değerlendirelim o arkadasin yazdigi yaziyi alinti yapimmi hem görmeyenler de okurlar.

Daha önce bu yazi gönderilmişti. Tekrar alinti yapmak istedim.Gormeyenlere duyrulur- malum nisan ayindayiz.

Bendeki tarifte bir onceki sayfad abimin hanimi göndermişti bende 70 tanede ayetel kursu diyor. Bir önceki sayfadan bakabilirsiniz inş.

Son düzenleme:

denerim ama dolacağını sanmıyorum canım. toz kir içinde kalır muhtemelen. Hayırlısı bakalım. Kullanacaklara şifa olsun ne diyelim... :)

tamam kuzum. deneyeceğim. Rabbimiz şifa versin aklımızı da bedenimize de :)

Simdi burada yağmur var. Birikmisler biraz az içtim tadi değişik gibi. Yağmura rahmet deniyor. Dolan kaplari bardaga bosaltip ictim.

tekrar normal su ile kaplari calkaladim.

Ya bi abla mart yağmurunu biriktirmiş ya bana. esim daha okuyamadi diğer sureleri okumuş yetmiş ayetel kursu duruyordu bugün Allah in izni ile okudum dibine toz inmiş ama içerim toz yağmur suyunun dibinde

:) iyi yapmışsın canım. elbette rahmet. afiyet şifa olsun inşaAllah.

Offf ya canım çok sıkkın,beklemek çok zor.aklımdan hiç çıkmıyor.regli tarihi tarihi geçmiş arkadaşlar yokmu.neler yaşıyorsunuz, diğer aylardan farklı bi belirtiniz varmı.

Kizlar ya bugun benim 3. Gunum ocaktan beri regl olmadim ilaclar ignelerlede olmadim yumurtam catlamadigi icin kis oluyor ictigim gunden beri goguslerim sisti yanlari bile cok aciyor ve cok uykum geliyor sizdede boyle bir etkisi oldumu:44:

Ama 20 nisanda basliyor o yinede olsun rahmet herbir damlasini melekler indiyor insallah sifa ve vesile olur

Kizlar ya bugun benim 3. Gunum ocaktan beri regl olmadim ilaclar ignelerlede olmadim yumurtam catlamadigi icin kis oluyor ictigim gunden beri goguslerim sisti yanlari bile cok aciyor ve cok uykum geliyor sizdede boyle bir etkisi oldumu:44:

Bana yardim edecek yokmu

canım ya seni gözlemliyorum da bir süredir. epey olmuş adet olmayalı e doktor başka öneride bulunmuyor mu, adet olman için yani. bak benim eltimde de öyle olmuştu. hatta neredeyse adetten kesilmişti kadıncağız. iğnelerle ilaçlarla dahi olmuyordu. sonra doğum kontrol hapına başladı ama bu sefer git gide adeti azaldı ve en son nerdeyse hiç olmadı aylarca.sonra başka doktora gitti, bir hap vermiş onunla oluyyorum diyor. bence sen başka bir doktora daha görün. en azından kist oluşmasına çözüm bulmalılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…