Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

hemşo ben denemiştim yumurta takibi yaptırdığım ay. biliyorsun ben de pkoluyum. ve nur topu gibi bir yumurtam gelişmişti. yani bir yan etkisini görmedim. faydasını gördüm diyebilirim.

Sağol hemşom iyiki varsın cevapsız bırakmıyorsun kimseyi.birey sorcam ben gebe kalmadan önceki ay hayıt suyu içmiştim.sende sanırım hayıt suyu içiyorsun, belki hayıt suyu sayesinde kalmışımdır.bende bu ay hayıt suyu içeyim diyorum ne dersin.

Maalesef pkoluyum Ne yapacağım bilmiyorum.Beklerken insan çok yıpranıyor.

O zaman ben bal tarçın çörekotu kıllanıyorum,yumurta takibi için serophone kullancam.bunu takviye olsun diye yapıyprum,ama bu kürü adetin ikinci günü başlanıyor.sen ne durumdasın

O zaman ben bal tarçın çörekotu kıllanıyorum,yumurta takibi için serophone kullancam.bunu takviye olsun diye yapıyprum,ama bu kürü adetin ikinci günü başlanıyor.sen ne durumdasın

Serophone progesteron ilacı mı???Adını ilk kez duydum

canım hemen ümitsizliğe kapılma ilk bi doktorunu değiştir tekrar tahlil ver belki farklı bişey çıkar bak bende troid çıktı adet düzensizliğim o yüzden belki hemen tüp bebeği düşünme derim ben bu ay senin gibi bal tarçın çörekotu karışımını yapmak istiyorum nasılmış araştırdın mı yada hayıtımı denesem diyorum sen nedersin canım

Hamilemiyim deilmiyim adetmi.olacam diye bekleyis basladi yine. Safak 4.. Korkarak tuvalete girmeyede basladim hayirlisu olsn.artik. Cok fazla yazmiyotum ama surekli takip ediyorm sizi. Allah hepimizin gonlune gore versin.

Kizlar 9 aydir ilacsiz regl olamiyorum.pcoluyum.sogan kurunde 3. Gunum.ara ara kasikta rahim kismind ahafif sancilarim oluyor 3 saniye falan suruyor.akintim yok denecek kadar az.
3 hafta once rahim filmi cektirdim o gunden beri sol tarafimda zonklamalar oluyor ilk basta usutmusumdur diyorum ama galiba usutmekle alakasi yok
Bu arada bu ay ilac kullanmadigim icin adet olmadim.dolayisiyla kure herhangi bir gun basladim.tahminen kac gun sonra adet olurum.bi de kuru uygulayip benim gibi olan var m8

Kizlar 9 aydir ilacsiz regl olamiyorum.pcoluyum.sogan kurunde 3. Gunum.ara ara kasikta rahim kismind ahafif sancilarim oluyor 3 saniye falan suruyor.akintim yok denecek kadar az.
3 hafta once rahim filmi cektirdim o gunden beri sol tarafimda zonklamalar oluyor ilk basta usutmusumdur diyorum ama galiba usutmekle alakasi yok
Bu arada bu ay ilac kullanmadigim icin adet olmadim.dolayisiyla kure herhangi bir gun basladim.tahminen kac gun sonra adet olurum.bi de kuru uygulayip benim gibi olan var mi

Ben ikisinine yapcam,artık çok incelemiyecem,zaten bal tarçın çörekotu günde 1 yemek kaşığı.aralarında 2–3 saat arayla hayıt suyunu içiyorum.

Serophone progesteron ilacı mı???Adını ilk kez duydum

Klomen ile aynı,ama belki bu daha etkili olabilir.çünkü klomeni üç ay kullandım.tam olgunlaşmadı sanırım,dr değiştirdi bu sefer serrophone yazmış.adını yanlış yazıyor olabilirim

Kizlaar beni de alin araniza ya:) cevap bekliyorum sizden:)

peki başlama zamanı varmı canım çünkü ben daha adet olamadımda

Hayıt suyunun yok,istersen hemen başla.bal tarcın çörekotu adetin 2.günü başlanıyor12.günü ne kad ar.bu şekilde canım.hamile olmadığından eminsen iç hayıt suyunu ,belki yan etkisi filan olur

Hoş geldin canım.soğan suyu uygularken kasık ve bel ağrıları normal.hatta ben ilkinde yataktan kalkamadım.ama ikincisinde o kadar ağrımadı.ben ilkinde adet olamamıştım.ama ikincisinde normal ilaçsız 5 günlük gecikmeyle adet oldum.

Hayıt suyunun yok,istersen hemen başla.bal tarcın çörekotu adetin 2.günü başlanıyor12.günü ne kad ar.bu şekilde canım.hamile olmadığından eminsen iç hayıt suyunu ,belki yan etkisi filan olur

kan testide yaptırdım canım yok bişey

hoşgeldin aramıza canım benimde kullanırken ağrılarım olmuştu kahverengi akıntında olabilir korkma sakın normal bişey ben kullandığım ilk ay ilaçsız adet olmustum ama 2.kürü yaptım bu ay daha adet olamadım ilaçta kullanmak istemiyorum belki soğan getirir bekle bitir istersen

Valla canim ben pko degilim ama yumurtam catlamadigi icin kist olustu ve ocak 16 da en son hasta oldum ve sokturuculerle olamadim gecen hafta hasta oldum 5 gun songan suyu ictim hasta oldum ve dokt gittigimde kistim gitmisti sifa olur insallah

Bilgilendirme icin cook twsekkurler.allah sifa versin

Insallah canim.ALlahim en kisa zamanda buradaki herkeae sifa versin.amin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…