merhaba arkadaşlar, ben de pko luyum. adet düzensizliği şikayetim var. bu ay adet söktürücü kullandım ve iki gün önce adet oldum. adetten sonra soğan kürüne ben de başlayacağım Allah izin verirse. soğan kürünn ikinci uygulamasını anlayamadım? bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? 10 gün kala deniliyor. soğan kürünü 15 gün kullandıktan sonra adet olursak bir sonraki adete 10 gün kala mı başlayacağız? bir de doktor progestan verdi adetten sonra ona da başlayacağım, aynı anda kullanmanın bir sakıncası olmaz sanırım. prolaktin yüksekliği vardı dostinex ile düştü bu ay çok şükür. soğan suyu prolaktini etkilemez değil mi? bu konularda bilgisi olan arkadaşlarımız beni de aydınlatırsa çokk sevinirim. uzun ve karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın :) rabbim herkesin gönlündekini hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşallahhh
Kizlar merhaba umarim hepiniz icin hersey yolundadir uzun zamndir takip edemedim dis gebelik gecirdim hala atlatamadim 2gun once ic kanama gecirdim sol tup odemli sismis karnima kan dolmus serumlar igneler derken 6ay bebek dusunmek yok cokk zor gunler geciriyorm
Mrb h.geldin sogan kuru pkolulara cok iyi geliyo progestani bende bir defa kullandim ama onu icerken ikinci sogan kurunu yapmadim progestani baska dr vermisti bana adetim 5 gun erken geldi kendi drum icirmedi kizdi progestani sadece sokturucu olarak kullanmami istedi ilk sogan kurumde adetim gecikti sokturucuyle adet oldum saracogluna mail atmistim sogan kuruyle progestani kullanabilirmiyim?diye oda drumunmerhaba arkadaşlar, ben de pko luyum. adet düzensizliği şikayetim var. bu ay adet söktürücü kullandım ve iki gün önce adet oldum. adetten sonra soğan kürüne ben de başlayacağım Allah izin verirse. soğan kürünn ikinci uygulamasını anlayamadım? bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? 10 gün kala deniliyor. soğan kürünü 15 gün kullandıktan sonra adet olursak bir sonraki adete 10 gün kala mı başlayacağız? bir de doktor progestan verdi adetten sonra ona da başlayacağım, aynı anda kullanmanın bir sakıncası olmaz sanırım. prolaktin yüksekliği vardı dostinex ile düştü bu ay çok şükür. soğan suyu prolaktini etkilemez değil mi? bu konularda bilgisi olan arkadaşlarımız beni de aydınlatırsa çokk sevinirim. uzun ve karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın
:) rabbim herkesin gönlündekini hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşallahhh
Kizlar ya..ben sogab kurunu okuyunca dayanamadim heyecandan basladim. Basladiktan 3 gun sonra adet oldum. Bugun 9. Gun reglim bitti ama hala kürü yapiyorum. Bundan sonra incire baslicaktim. Siimdi bunu birakip incire mi baslasam bitirsem sonra mi baslasam. Fikire ihtiyacim vaaar 😖
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
H.geldin bence sogan kurunu 15 gune tamamla pco prolaktin yuksekligi gibi sorunun yoksa incir kurune baslayabilirsin hadi bakalim sifaalar olsun
ayyy canım o çizgi hamilelikte oluyomuş ama dahada erken belli de olmaz hadi hayırlısı güzel düşünelim güzel olsun heyecanlandım şimdi :)
Canim senden umitliyim yinede bana takilma. inş vardır. İnan çok merak ediyorum sonucu hemen yazarsin olurmu?Bu arada kurune devam ediyormusun?kurde Kacinci günün oldu? Sade incir içiyordun.sonradan havuç kattinmi?
Busecim gercekten mi ya heyecan yapmak istemiyorum ama işte bi an heveslendim. Daha önce hiç dikkat etmemiştim , ilk defa fark ettim. Bazı sitelerde göbek çizgisi 6. Aydan başlıyor diyo bazılarındada ilk seferde baslıyormuş. Bakalım adete 6gün var ne olacak :)
Busecim gercekten mi ya heyecan yapmak istemiyorum ama işte bi an heveslendim. Daha önce hiç dikkat etmemiştim , ilk defa fark ettim. Bazı sitelerde göbek çizgisi 6. Aydan başlıyor diyo bazılarındada ilk seferde baslıyormuş. Bakalım adete 6gün var ne olacak :)
Benimki 3.ayda çıkmıştı.ama seninki çok erken ,ümitlenmek sadece bize zarar veriyor sonunda.ama inşsllah hamilesndir canım
canım benim gün hesaplamamak için daha hesaplı bir yöntem var. mümkünse gittigidiyor diye bir site var ya orda gayet hesaplı ovulason testleri var. ben getirtmiştim. içinde 30 tane ovulasyon 10 tane de gebelik testi vardı ve sanırım 30 lira civarındaydı. böyle bir şey al. çünkü eczaneden alırsan hem pahalı oluyor hem de içinde 5 veya 7 tane oluyor. yetmeyebilir. sen fazla al, her gün yapıver gitsin. :)
yeni kürün de haırlı olsun tatlım, şifa olsun inşaAllah.
Can birşey isteyecegim senden bir ricasimdi 17 şubat
mart 19
nisan 13 regl tarihlerimin baslangic günü bu ovulasyonu internetten hesaplayanlar var bana bir zahmet hesaplayıp yazabilirmisin? Yumurtlama gününden itibaren o ise başlamak istiyorum. Ya kimisi 13 14 15 ci günler çok önemli diyor kimiside 15 16 17 si diyor sasirdim kaldim. Sen biliyormusun?
canım benim gün hesaplamamak için daha hesaplı bir yöntem var. mümkünse gittigidiyor diye bir site var ya orda gayet hesaplı ovulason testleri var. ben getirtmiştim. içinde 30 tane ovulasyon 10 tane de gebelik testi vardı ve sanırım 30 lira civarındaydı. böyle bir şey al. çünkü eczaneden alırsan hem pahalı oluyor hem de içinde 5 veya 7 tane oluyor. yetmeyebilir. sen fazla al, her gün yapıver gitsin. :)
yeni kürün de haırlı olsun tatlım, şifa olsun inşaAllah.
Arkadaşlar bişey sorcam ben hasta olursam bidahaki ay soğan suyu içmeyi düşünüyorumda kafama takılan bişey var eskiden çocuk düşürmek için kullanırdık diyor annem öyle bir etkisi var mı içerken hamile kalsak bişey olur mu bilgisi olan varsa hayrına yardım etsin bana
Aynı şeyi benim annemde söylemişti.xaten saraçoğlu hamile olduğunuzu öğrendiüiniz an bırakın diyor.ben iki ay kullandım,ama maalesef hamile kalamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?