yahu ne tupu sımdı nıye telaslandın acaba .. bence sen bı kendını rahat bırak daha ne kadar oldukı
Seni çok iyi anliyorum inş hamilesindir. Beklemek çok zor bu ovulasyon testini ne zaman yapmamiz lazim. Canim bu ay çok erken oldum biliyorsun[/QUO
biliyorum canım ben adetimin 12. günü yapmaya başladım 17. günü çift çizgiyi gördüm ve o 3 günü değerlendirdim. sende yap bence ya, nedense ovulasyon testinde bile olsa o çift çizgiyi görmek inanılmaz bi mutlluluk yahu :)
Bende bu ay düşünmeyecem artık dedim kendime,taki az önce kayınvalidem arıyana dek.stres yapma ,stresten olmazmış diyor,bana 10 yıldır çocuğu olmayan kafonın nasıl hamile kaldığını anlatıyor sen de yap diyor.ne olduğunu yaZmıycam çünkü çok komik ve iğrenç.çok moralim bozulduBuseikiz dediğin gibi dusenmesek bu ay bende düşünmek istemiyorum gecen ay soğan yaptim bu ay incir ama olmadi yarin ikinci incir kurume baslayacagim olmazsa tüp bebeğe gideceğiz çok mutsuzum ama vardır bir hayir diyip imtihan diyip kendimi teselli ediyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun inş.
Buseikiz dediğin gibi dusenmesek bu ay bende düşünmek istemiyorum gecen ay soğan yaptim bu ay incir ama olmadi yarin ikinci incir kurume baslayacagim olmazsa tüp bebeğe gideceğiz çok mutsuzum ama vardır bir hayir diyip imtihan diyip kendimi teselli ediyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun inş.
Bende bu ay düşünmeyecem artık dedim kendime,taki az önce kayınvalidem arıyana dek.stres yapma ,stresten olmazmış diyor,bana 10 yıldır çocuğu olmayan kafonın nasıl hamile kaldığını anlatıyor sen de yap diyor.ne olduğunu yaZmıycam çünkü çok komik ve iğrenç.çok moralim bozuldu
Zaten cevremizdekiler olmasa biz bu kadar stres yapmicaz.kimse bizim kada bebegimiz olmasini isteyemez neden burunlarini sokuyolarsa bosver canim takma insanlari bu ay hic bisey dusunmuyoruz daha iyi oluyoruz bak burda bi topik var ilk esinize ne zamn rezil oldunuz die be orayada giriyorum oku onlari cok komik kafanda dagilir biraz
Canim bencede takma biseyi bu ay dinlendir kendini hic birsey dusunme bence ovulusyon testide alma ben gecen ay kullandim insan dahada kasiyo kendini oluruna birak hersey Allahtan canim
Secidom biz yedi yillik evliyiz. Bu ay dusunmemeye calisacagim. Tüp bebek içinde para biriktirmemiz lazim epey masrafli ve tedaviside zor
bence de ovulasyn daha da kasıyor ..en yapmıştım da nasıl kasııştım aman dikat şöle böyle diye yapmamak daha iyi bence...
Canim bencede takma biseyi bu ay dinlendir kendini hic birsey dusunme bence ovulusyon testide alma ben gecen ay kullandim insan dahada kasiyo kendini oluruna birak hersey Allahtan canim
Bende bu ay düşünmeyecem artık dedim kendime,taki az önce kayınvalidem arıyana dek.stres yapma ,stresten olmazmış diyor,bana 10 yıldır çocuğu olmayan kafonın nasıl hamile kaldığını anlatıyor sen de yap diyor.ne olduğunu yaZmıycam çünkü çok komik ve iğrenç.çok moralim bozuldu
Zaten cevremizdekiler olmasa biz bu kadar stres yapmicaz.kimse bizim kada bebegimiz olmasini isteyemez neden burunlarini sokuyolarsa bosver canim takma insanlari bu ay hic bisey dusunmuyoruz daha iyi oluyoruz bak burda bi topik var ilk esinize ne zamn rezil oldunuz die be orayada giriyorum oku onlari cok komik kafanda dagilir biraz
3 yıılk evliyiz canım,ama ablalarım ikinciyi doğurdular,çevtemde çocuksuz yok,iyice bunaldım hemen olsun istiyorum,eşimde artık ikna oldu gibi.ama fiyatlar çok uçuk istediğim yerde toplam 8 bini buluyormuş.bakalım önce belki aşılama deneriz,artık gittiğim dr güvenmiyorum.bugün kadın ultrasonla bakıyor,evet gebelik var ama boş da olabilir,ni gebelik testi istiyorum srnden diyor.şok oldum.ben regliyim dedim öylemi diyor .bu yüzden artıkcok sıkıldımSinca canim demesi kolay diyorlar takma etme kolaydi sanki ne kadarlik evliydin tüp bebek için araştırma yapiyorsun oylemi olmazsa bizde gideceğiz ama çok zor ücretler çok masrafli tedavide zor
3 yıılk evliyiz canım,ama ablalarım ikinciyi doğurdular,çevtemde çocuksuz yok,iyice bunaldım hemen olsun istiyorum,eşimde artık ikna oldu gibi.ama fiyatlar çok uçuk istediğim yerde toplam 8 bini buluyormuş.bakalım önce belki aşılama deneriz,artık gittiğim dr güvenmiyorum.bugün kadın ultrasonla bakıyor,evet gebelik var ama boş da olabilir,ni gebelik testi istiyorum srnden diyor.şok oldum.ben regliyim dedim öylemi diyor .bu yüzden artıkcok sıkıldım
Canim naptn gittin doktora ne dedi sonuc ne ckti[/QUOT negatıf gulum ama hala adet olamadım yarın doktora gıdıcem
Seni çok iyi anliyorum sinca . canim yaşamayan bilmez biz yedi yillik evliyiz ve bebeğimiz yok olmadi. Etrafimda hep çocuk bebek Eltim benden çok sonra evlendi şuan beş aylik hamile. Abim benden uç ay sonra evlendi iki tane çocuğu var ve arkadaslarimin bazilari ikinciye hamile birde benim psikolojimi düşün. İnan bu iki ay çok stres yasadim kolay değil. Rabbim isyan ettirmesin başka dert vermesin. Evet fiyatlar çok yuksek bakalim ne yapacagiz. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inş.
Vesdenizim bu ay bendemi ovulasyon testi yapsam ne dersin ama bu konuda yardimlarini bekliyorum hangi gün yapacam onu hesaplarsin demi bana? sana adet tarihleriii yazarim inş. bu arada yarin nasipse ikinci incir kurume basliyorum:)
Kızlar bu bal tarçın çörekotu karışımını deneyen varmı.pco hastalarına nasıl geliyor.iyi kötü bi etki ediyormu ,bilginiz varmı.
Kızlar ,yumurta takibi yaptırdım bu ay 13mm oldu iki gün sonra tekrar gittim o yumurta yoktu.Galiba büyümeden çatladı.Öbür ay klomenin dozunu artıracak doktorum.Yumurtanın gelişip büyümesini sağlayan bir kür biliyor musunuz??????????????????????????????????Benimle aynı durumda olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?