Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Valla canim ben pko degilim ama yumurtam catlamadigi icin kist olustu ve ocak 16 da en son hasta oldum ve sokturuculerle olamadim gecen hafta hasta oldum 5 gun songan suyu ictim hasta oldum ve dokt gittigimde kistim gitmisti sifa olur insallah
Indallah canim bilgilendirme icin tesekkurler
Kucagin bebisle dolsun:)

İlahi deniz alemsin :))) ya inan annemleri dinleseydim bu zamana kadar coktan ote yana gecmistim :) hep icime dogani yaptim dogru olan hep icindeki sesti ve o beni bugune getirdi cok sükür imanim saglam :) zamani geldiginde eger ameliyat yazimda varsa yine olucam sabirla bekliyorum :)) iyi dileklerin icin cpk sagol Rabbim her derdin sifasini dermanini versin canimcim

Secidom biz yedi yillik evliyiz. Bu ay dusunmemeye calisacagim. Tüp bebek içinde para biriktirmemiz lazim epey masrafli ve k zor

Melihkaacim kac yasindasin cnm.
Yedi yillik evliysen ama 30 yas civarindaysan ilk diger teknikleri dene asilama vb.
2 kere asklama olup tutmuyorsa devlet tup bebegi karsiliyor.
Ben 3 yillik evliyim 6 aydir korunmuyoruz ama 33 yasindayim 3 ay daha bekleyip tedaviye baslayacagim.zaman kaybetmeye gerek yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim.
Bakalim inş gitmeye calisacagiz. Anne olmak çok güzel bir duygudur. Allah herkese hayirli şekilde nasip etsin inş. İğrenç hayata degilde fani geçici dünya hayati. burasi imtihan dunyasi degilmi. Evet bu zamanda evlat yetistirmek zor. Evlatlarimizi Allah'in izni dairesinde yetiştirebiliriz ins. O evlatlari Emanet olarak görmek rabbimizin emaneti.

Allah çocuğunuzu size bagislasin salih evlat olsun inş.

Can Vazgeçtim buradan bir kaç kişi alma stres oluyor dedi oluruna birakayim. Bu ay kafami başka şeylere vermek istiyorum inş yapabilirim. Esimide bu konuda uzmemek istiyorum inş irademi sağlam tutup pozitif olmaya calisacagim. Rabbimin izni ile. Mevlam neylerse güzel eyler inş.

canım ben hayıt suyu değil de hapını içiyorum şimdilik. ama bitkiler daha sağlıklı tabii. bu kutu bitsin ben de tohumunu alıp kullanacağım inşaAllah.
hayıttan fayda göreni de çok duydum inan ki. işte ne vesile olur bilemiyoruz ama Rabbimiz büyük , hayrolsun bakalım. sen de tekrar kullanmak istiyorsan kullan bence, hem deneyimlemiş ve yan etkisini de görmemişsin hatta dediğin gibi belki o vesile olmuştur. ama çörekotu karışımıyla birlikte kullanılır mı bilmiorum. yine de dikkatli ol.

Son düzenleme:

peki canım, hakkında hayırlısı olsun. inan ben de kullanma diyecektim ama neyse dedim belki denemek istemiştir diye düşündüm. çünkü onu da hep takip etmek gerekiyor, işte 4 saat sıvı tüketmeyeceksin, sabah idrarıyla olmuyor vs vs ... bana sıkıcı gelmişti ve pek de kullandığım söylenemez.
yeni kararlarına sevindim. en güzeli rahat olmak. Rabbim muvaffak etsin.

Kizlar merhaba umarim hepiniz icin hersey yolundadir uzun zamndir takip edemedim dis gebelik gecirdim hala atlatamadim 2gun once ic kanama gecirdim sol tup odemli sismis karnima kan dolmus serumlar igneler derken 6ay bebek dusunmek yok cokk zor gunler geciriyorm

canım bende internetten almıştım ovulasyon testi..bu ay test yapmaya başladım bugün yumurtlama günümdü ama daha pozitifi göremedim cidden morali bozuluyor insanın ama diğer türlü de merak ediyor sürekli acaba yuurtladım mı yumurtlama günüm ne zaman diye

arkadaşlar soğan kürü yumurtlamayı engelliyor olabilir mi...bugün yumurtlama günümdü ama test yaptım negatiff

canım geçmiş olsun çok üzüldüm neden böyle bişey olmuş doktor hatasımı aman çok dikkat et kendine

Cok saol canim herhangi bi ihmal gorunmuyo doktorlarim cok ilgilendi hatta ailemin yaninda tedavi goruyorm evime gondermiyo riske atamam ne olur olmaz die henuz bitmedi cunku

Kızlar adetime bir hafta vardün üzerimi giyerken göbeğimdenasağı doğru bi çizgi fark ettim acaba normal mi, daha önce görmedim ya da dikkatimi cekmemiştir herhalde, kafam karıştı acaba yanlış mı düşünüyorum yorumlarınız bekliorum ballarım :)

ayyy canım o çizgi hamilelikte oluyomuş ama dahada erken belli de olmaz hadi hayırlısı güzel düşünelim güzel olsun heyecanlandım şimdi :)

merhaba arkadaşlar, ben de pko luyum. adet düzensizliği şikayetim var. bu ay adet söktürücü kullandım ve iki gün önce adet oldum. adetten sonra soğan kürüne ben de başlayacağım Allah izin verirse. soğan kürünn ikinci uygulamasını anlayamadım? bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? 10 gün kala deniliyor. soğan kürünü 15 gün kullandıktan sonra adet olursak bir sonraki adete 10 gün kala mı başlayacağız? bir de doktor progestan verdi adetten sonra ona da başlayacağım, aynı anda kullanmanın bir sakıncası olmaz sanırım. prolaktin yüksekliği vardı dostinex ile düştü bu ay çok şükür. soğan suyu prolaktini etkilemez değil mi? bu konularda bilgisi olan arkadaşlarımız beni de aydınlatırsa çokk sevinirim. uzun ve karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın :) rabbim herkesin gönlündekini hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşallahhh

Canim çok geçmiş olsun daha öncede yazdim gormemissindir inan aklimdasin. Kendine dikkat et . inş heysey yoluna girer.

Canim senden umitliyim yinede bana takilma. inş vardır. İnan çok merak ediyorum sonucu hemen yazarsin olurmu?Bu arada kurune devam ediyormusun?kurde Kacinci günün oldu? Sade incir içiyordun.sonradan havuç kattinmi?

Kizlar ya..ben sogab kurunu okuyunca dayanamadim heyecandan basladim. Basladiktan 3 gun sonra adet oldum. Bugun 9. Gun reglim bitti ama hala kürü yapiyorum. Bundan sonra incire baslicaktim. Siimdi bunu birakip incire mi baslasam bitirsem sonra mi baslasam. Fikire ihtiyacim vaaar 😖

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…