Yine adet oldum.. Bu 3. denememizdi yine olmadı. Kızlar bugün adet oldum hormon tahlili yaptırmak istiyorum adetimin 3. günü cumartesi gününe denk geliyor. Acaba pazartesi günü yani adetimin 5. günü test yapsam olurmu ki?
Bilgilendirme icin cook twsekkurler.allah sifa versin
canım hamilemisin ne zaman öğrendin görmedim hiç
şükürler olsun hamileyim
öğreneli 2 gün oldu. kasık ağrısı ve akıntı nedeniyle doktora gitmiştim.bir anda öğrendim. o kadar mutluyum ki
darısı tüm bebiş bekleyenlere
şükürler olsun hamileyim
öğreneli 2 gün oldu. kasık ağrısı ve akıntı nedeniyle doktora gitmiştim.bir anda öğrendim. o kadar mutluyum ki
darısı tüm bebiş bekleyenlere
ayyyy canımmmm ne güzel ya çok mutlu oldumm süprizin böylesi maşallah size dikkat et canım tekrar tebrik ederim darısı bizim başımıza arada haberdar et bizi
Yine adet oldum.. Bu 3. denememizdi yine olmadı. Kızlar bugün adet oldum hormon tahlili yaptırmak istiyorum adetimin 3. günü cumartesi gününe denk geliyor. Acaba pazartesi günü yani adetimin 5. günü test yapsam olurmu ki?
Canim gozunaydin. Allah hayirlisi ile kucaginiza almayida nasip eder ins...ne güzel ne kadarlik evliydin ?
soğan kurumu yaptin? ilk soğan kurumu ?bizlere de dua et olurmu.
Canim gozunaydin. Allah hayirlisi ile kucaginiza almayida nasip eder ins...ne güzel ne kadarlik evliydin ?
soğan kurumu yaptin? ilk soğan kurumu ?bizlere de dua et olurmu.
Arkadaşlar merhaba ...
Benden sonra arkadasım da tavsıyem uzerıne soğan kürü uyguladı ve 2.kürden sonra hamıle kaldı.pko luydu 3 yıllık evlıydıler onun da benım gıbı bır negatıf asılaması vardı.ben ona vesıle oldum sızlere de umut olmaya devam etmek ıstedım.Bebğimle ben de ıyıyız çok şükür ..darısı sızlerın basına dualarımız ısteyen herkes ıcın...Uygulayın uygulatın gercekten mucıze...
Kizlar nasilsiniz nasil gidio hersey yolundami pinarim bebis nasil denizim simalim kuzeyim busecim yosuncum zeybepcim mehlikacim adini hatrliyamadigim guzel arkadaslarim nasilsiniz insallah guzel guzel haberleriniz vardir ve haftasonunu bu haberlerle mutlu geciririm :))
Bu arada onumuzdeki ay sogana tekrar baslamayi dusunuyorum biliyorum ameliyatsiz olmiycakmis cocugum fakat ben birkez daha sabirla deniycem aslinda reglim cok olmadi biteli fakat ben kismetse 3 aylarda basliycam allahin izniyle ondan sonra karar vericem napicama:)))
Pes etmek yok yola tam hiz devam
Hepinizi cok cok cok opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?