Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaşlar benim soğan küründe 14. günüm ama çok bi akıntım falan olmadı illaki akıntı olması lazım mı yoksa etkili olmuyor mu akıntı olmayıpta faydalanan gebe kalan var mı kafam çok karıştı lütfeeeen yardım....

bende cok akıntı olmuştu cnm .açık sarı renklıydı herhalde içeriyi temızledı dıye duşundum ama hala adet olmadım ..tabıkı her bünye bır degıl belkı adetlede atabılırsın .

Akıntı olması şart değilmiş arkadaşım bende de olmuyor olmaması da bi sorun olmadığına işaretmiş öyle dediler :)

bende cok akıntı olmuştu cnm .açık sarı renklıydı herhalde içeriyi temızledı dıye duşundum ama hala adet olmadım ..tabıkı her bünye bır degıl belkı adetlede atabılırsın .

ben ilk başladım hemen adet olmuştum adet bitti yine başladım ozaman adet kanaması ile temizleniştir çok ta ağrılı geçmişti çok sağol ya içim rahatladı

Teşekkür ederim canım çok saol o zman sadece bunu uygulayım ikisini aynı anda yapmayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben ilk başladım hemen adet olmuştum adet bitti yine başladım ozaman adet kanaması ile temizleniştir çok ta ağrılı geçmişti çok sağol ya içim rahatladı
evet cnm buyuk ıhtımalle öyle olmuştur . Benımde adetım gelırse bu ay bnde ıkıncı küre başlayacağım. En kısa zamanda güzel haberler alırızda bunlara hıc gerek kalmaz ınşallahh

Arkadaşlar bu arada pazar akşamı miraç kandili o gece çok dua edelim duanın açamadığı kapı yoktur belki bir ilticamız el açıp yalvarışımız mevlamızın hoşuna gidecek ve o anda dualarımız kabul olacak ben öce bütün bebiş isteyen arkadaşlar için sonrada kendim için dua edecem sizlerden de bekliyorum canlaaaaar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…