Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İnş nasıp olursa bende hepımız ıcın tum bebek bekleyenler ıcın dua edeceğim..

cok tesekkurler canım. tamam 7. gun baslayıp 15 gun sabah aksam ıcıcem tamam. cok okudum nette sogan kurunden hamıle kaldık dıye yazmıslar ıns bızede nasıp olurr.bu mutlulugu hepımız yasarız. bu ay daha hasta olmadım gecıktı bıraz bır olsaydım.

Arkadaslar nedir bu soğan kürü?? Ilk defa duyuyuorum. Biri bana anlatabilirmi :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi yapmışsınız farklı doktorlardan fikir almakta her zaman fayda var bizde eşim için bu ay olmazsa hamilelik bi dahaki aya farklı bi doktora danışmayı düşünüyoruz farklı bişey önerebilir belki. Kurtları dökmek her zaman iyidir stres atarsın hemde negatif enerjiden kurtulursun Bu aralar düğün yok olsa bende gidip kurt dökücem biraz

Arkadaslar nedir bu soğan kürü?? Ilk defa duyuyuorum. Biri bana anlatabilirmi :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yumurtalıkların gelişmesi ve çatlaması için hatta iltihap varsa onu da atmak için soğan kürü yapıyoruz canm :) Tarifi saraçoğlunun sitesinde var yapımı basit zaten sabah akşam içiyoruz yemeklerden önce bir bardak ve 15 gün kullanıyoruz adetin bitiminden sonra 7. gün en uygun zaman diyor :)

ay ben adet oluyorum sanırım . adet olacağı zaman rahimde bır boşluk açıklık hıssederım ben . bıraz once oldu o . gelmesı yakındırr.

arkadşımında 5 gün gecikti adet bugün test yaptık hamile inşaalah sende hamilesndr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…