Sağlıklı hayırlı olsunda cnm ,, onun gelecegı varsa bu dünyada yıyecegı ekmek varsa bız engel olamayız . Bereketıyle gelırler ınşallah mınık prens ve prenseslerrrrUuu ne bileyim çalışıyoruz bi de canm bakabilir miyiz ki 3 tane bebeğe gözüm kesmedi şimdibak dört gözle yollarını bekliyoruz .
İnş nasıp olursa bende hepımız ıcın tum bebek bekleyenler ıcın dua edeceğim..Arkadaşlar bu arada pazar akşamı miraç kandili o gece çok dua edelim duanın açamadığı kapı yoktur belki bir ilticamız el açıp yalvarışımız mevlamızın hoşuna gidecek ve o anda dualarımız kabul olacak ben öce bütün bebiş isteyen arkadaşlar için sonrada kendim için dua edecem sizlerden de bekliyorum canlaaaaar.....
Sogan kurune adet bitiminden sonra 3.gun veya 7. Gun baslayabilirsin bazi arkadaslar adetin 7 gunude baslamislar ve aralarinda konu sahibi olmak uzere gebe kalanlar var 15 gun sabah aksam iciyrsn kurun zarari olmaz korkma sadece hamile kaldigini ogrendigin anda birakiyrsun i
Sağlıklı hayırlı olsunda cnm ,, onun gelecegı varsa bu dünyada yıyecegı ekmek varsa bız engel olamayız . Bereketıyle gelırler ınşallah mınık prens ve prenseslerrrrbak dört gözle yollarını bekliyoruz .
Evet öyle tabi hayırlısıyla gelsinler de işte neyse dediğin gibi elbet Allah kolaylığını verir. Yarın kaçta canm randevun
10 buçukta cnm . Girip yazmaya vaktım olur mu bılmıyorum cunku akşamına kuzenımın kınası ertesı günde dugunu var . cumartesı gece donecegız. bır fırsatını bulursam hemen yazarım . Umutlanmakta ıstemıyorum cunku gecen aykı adetım 10 gun gecıkınce kesın gozukuyle bakılmıştı . doktorum bıle umıtlendı yanıi. Kendımı kaptırmıyorum bu sefer . belkı yıne adet olacağım . hayırlısı .Evet öyle tabi hayırlısıyla gelsinler de işte neyse dediğin gibi elbet Allah kolaylığını verir. Yarın kaçta canm randevun
10 buçukta cnm . Girip yazmaya vaktım olur mu bılmıyorum cunku akşamına kuzenımın kınası ertesı günde dugunu var . cumartesı gece donecegız. bır fırsatını bulursam hemen yazarım . Umutlanmakta ıstemıyorum cunku gecen aykı adetım 10 gun gecıkınce kesın gozukuyle bakılmıştı . doktorum bıle umıtlendı yanıi. Kendımı kaptırmıyorum bu sefer . belkı yıne adet olacağım . hayırlısı .
Fırsatın olursa mutlaka yaz canım ben de seninle birlikte bekliyorum hayırlı haberi. Geçen ay değil önceki ay ben de çok ümitlenmiştim gecikince hemen acaba oldu mu demiştim öyle 3 geçtikten sonra olmuştu ve büyük bi hayalkırıklığı yaşamıştım çok üzüldüm ama sonra toparladım tabi. Çok beklenti içinde olma bence de ama elimizde değil işte hevesleniyoruz istiyoruz. Rabbim boşa çıkarmasın inşallah heveslerimizi
inşallah cnm ya . dun gece de ıdrara uyandım cok sıkışmışımFırsatın olursa mutlaka yaz canım ben de seninle birlikte bekliyorum hayırlı haberi. Geçen ay değil önceki ay ben de çok ümitlenmiştim gecikince hemen acaba oldu mu demiştim öyle 3 geçtikten sonra olmuştu ve büyük bi hayalkırıklığı yaşamıştım çok üzüldüm ama sonra toparladım tabi. Çok beklenti içinde olma bence de ama elimizde değil işte hevesleniyoruz istiyoruz. Rabbim boşa çıkarmasın inşallah heveslerimizisabaha karşı 4 te. gece wc ye çıkmak hiç adetım degıldı . ama ınan beynımmı oynuyo bu oyunu anlayamıyorum .. bakalım yoksada adetım düzene gırsın yıne ya eskısı gıbı.
inşallah cnm ya . dun gece de ıdrara uyandım cok sıkışmışımsabaha karşı 4 te. gece wc ye çıkmak hiç adetım degıldı . ama ınan beynımmı oynuyo bu oyunu anlayamıyorum .. bakalım yoksada adetım düzene gırsın yıne ya eskısı gıbı.
Benim de hiç adetim değildir ki kalkmak da istemem uykum bölününce sabah işe zor gidiyorum ama ben de 2 gündür geceleri kalkıyorumPsikoloji öyle bişey ki işte bazen bişey olmadığı halde bile oyun oynayabiliyor biz oyun oynadıklarından olmayalım Şimdi ailenin yanında mısın ankarada tanıdık var sanırım orda
şuan işteyim cnm boludayım yani.. 2 gun ızınlıyım yarından ıtıbaren. kuzenım yanı amcamlar ankarada onun dugunune gıdecegım . ailem aydında ..of cok karışık benım bu işlerrBenim de hiç adetim değildir ki kalkmak da istemem uykum bölününce sabah işe zor gidiyorum ama ben de 2 gündür geceleri kalkıyorumPsikoloji öyle bişey ki işte bazen bişey olmadığı halde bile oyun oynayabiliyor biz oyun oynadıklarından olmayalım Şimdi ailenin yanında mısın ankarada tanıdık var sanırım orda
şuan işteyim cnm boludayım yani.. 2 gun ızınlıyım yarından ıtıbaren. kuzenım yanı amcamlar ankarada onun dugunune gıdecegım . ailem aydında ..of cok karışık benım bu işlerr
Herkes ayrı bi şehirde deseneBen bugün yarın izinlisin sandım demek ki ctesi de çalışıyorsun :) Düğünde kafan dağılır biraz iyi olur bence değişiklik şart heleki bizler için :)
evet cnm maalesef cmt de çalışıyorum ya..hazır düğüne gitmişken hastane işini de aradan çıkaralım dıye duşunduk eşımle o yüzden yarın sabaha randevu aldık . alalnında cok ıyı bı doktor olduğu soylendı gıdecegım doktorun . o yüzden gıtmek ıstedım. evet dugun olayı ıyı oldu bırkaç gun ayakkabı abiye telaşında koşturdum kafam dağılmıştı . dugundede kurtları döker oyle gelırızHerkes ayrı bi şehirde deseneBen bugün yarın izinlisin sandım demek ki ctesi de çalışıyorsun :) Düğünde kafan dağılır biraz iyi olur bence değişiklik şart heleki bizler için :)
evet cnm maalesef cmt de çalışıyorum ya..hazır düğüne gitmişken hastane işini de aradan çıkaralım dıye duşunduk eşımle o yüzden yarın sabaha randevu aldık . alalnında cok ıyı bı doktor olduğu soylendı gıdecegım doktorun . o yüzden gıtmek ıstedım. evet dugun olayı ıyı oldu bırkaç gun ayakkabı abiye telaşında koşturdum kafam dağılmıştı . dugundede kurtları döker oyle gelırız
Arkadaslar nedir bu soğan kürü?? Ilk defa duyuyuorum. Biri bana anlatabilirmi :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ben adet oluyorum sanırım . adet olacağı zaman rahimde bır boşluk açıklık hıssederım ben . bıraz once oldu o . gelmesı yakındırr.İyi yapmışsınız farklı doktorlardan fikir almakta her zaman fayda var bizde eşim için bu ay olmazsa hamilelik bi dahaki aya farklı bi doktora danışmayı düşünüyoruz farklı bişey önerebilir belki. Kurtları dökmek her zaman iyidir stres atarsın hemde negatif enerjiden kurtulursunBu aralar düğün yok olsa bende gidip kurt dökücem biraz
ay ben adet oluyorum sanırım . adet olacağı zaman rahimde bır boşluk açıklık hıssederım ben . bıraz once oldu o . gelmesı yakındırr.
pembe akıntı var hafiften cnmGeldi mi peki var mı bişey:44:
pembe akıntı var hafiften cnm
[RIGHT[/RIGHT]
Arkadaslar mrb. kist ve adet soktürmesi için gecen ay soğan kurü uyguladım . 15 gun boyunca . Gunu gününe uyguladım ama 5 gündür gelmiyor adetım. .Sokturmesı gerekmiyor muydu?. Bu durumu yasayan var mı aranızda ?
Arkadasın adına cok sevındım cnm. ama ben sanırım adet olacağım bugun. cok hafıf bır pembe akıntı gelmiş . arkası gelır dıye düşünüyorum .arkadşımında 5 gün gecikti adet bugün test yaptık hamile inşaalah sende hamilesndr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?