valla canım eğer anne olmak istiyosan meleğine kavuşmak istiyosan sıkçaksın birazcık dişini.benim içmediğim şey kalmadı yeter ki bebeğim gelsin
Bir dikiste icmeyi dene bide meyve ye hemen arkasindN bastirir canimaynı düşüncedeyim canım ama kustum bi bardakda mide kabul etmiyo
valla canım eğer anne olmak istiyosan meleğine kavuşmak istiyosan sıkçaksın birazcık dişini.benim içmediğim şey kalmadı yeter ki bebeğim gelsin
Gelecek ay için canım iki kere daha iğne tedavisi,sonra olmazsa ki inşallah olur .aşılama yapacaklar.ama eşim aşılamaya karsı oda başka bir sorunsıkma canını peki bu doktor menegon iğne denerken korun dedi mi herşeyde vardır bir hayır.tez zamanda alırız inş bebişlerimizin haberlerini canım
kızlar hayırlı sabahlar, herkese sevgiler selamlar,
ben epeydir alelacele bakıp çıkıyorum topiğe. bu ara iyice sakinleşti.
pınaarr kuzeeyyy şimaaall mehlikaaa nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz?
ben sanırım tekrar soğana başlayacağım,yaklaşık 2 aydır hayıt kullanıyordum ama sanırım bana yaramadı. adet düzenim zaten yoktu, fena şaştı. yoğunluktan doktora da gidemedim. şimdi biraz daha hafifledi işlerim. en kısa zamanda gitmem gerekiyor. bende durumlar böyle.
sizleri merak ediyorumm???
bir de bazı kullananlar, kullanmaya başladıklarında kanamaları olduğundan bahsetmişler. Öyle bir şey olursa bırakıyor muyuz? devam mı? doğrusu nedir acaba
Sen esini taniyorsun ikna etmenin bir yolunu bulcaksin artik Allah kolaylik versin canim dua edicem bol bol hepimiz icinGelecek ay için canım iki kere daha iğne tedavisi,sonra olmazsa ki inşallah olur .aşılama yapacaklar.ama eşim aşılamaya karsı oda başka bir sorun
Canim naptin adet oldun mu yazdn unutmus olabilirimİnşallah hepimiz hamisizdirr))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hemsom sanada slmlar hadi ya demek hayit yaramadikızlar hayırlı sabahlar, herkese sevgiler selamlar,
ben epeydir alelacele bakıp çıkıyorum topiğe. bu ara iyice sakinleşti.
pınaarr kuzeeyyy şimaaall mehlikaaa nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz?
ben sanırım tekrar soğana başlayacağım,yaklaşık 2 aydır hayıt kullanıyordum ama sanırım bana yaramadı. adet düzenim zaten yoktu, fena şaştı. yoğunluktan doktora da gidemedim. şimdi biraz daha hafifledi işlerim. en kısa zamanda gitmem gerekiyor. bende durumlar böyle.
sizleri merak ediyorumm???
H.geldin sifa olsun Ne zamandir istiyrsun..bende soğan kürüne bugün basladım bakalım hayırlısıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?