Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kılzarrr bugun basladım kuru yapmayaa ınss vesıle olur nasıp eder allahım bır bebıs amınnn

kılzarrr bugun basladım kuru yapmayaa ınss vesıle olur nasıp eder allahım bır bebıs amınnn

Hayırlı olsun inşallah dediğin gibi vesile olur benim de çatlama sorunum yok ama bu ay bende yaptım biraz erken bıraktım gerçi 15 gün olmadan tansiyonumu düşürüyordu çünkü

canım nete giremedim kaç gündür. dün içtim soğan suyunu aslan pençesi çayını da içiyorum bakalım ne olur. ilk defa gelecek ay adet döneminde kayınvalidemle gitcez doktora o yüzden bu ay düzelmesi lazım bu hormonun ne bulursam içiyorum :)) sen ne zamandır içiyosun soğan suyunu

Sifa olsun insallah canim.ben sogan kurunu bir ay ictim.bende bogurtlen kurunu yapicam adet olunca

Sikma canim kendini biliyorum insan her olmadiginda daha da cok umutsuzluga kapiliyo bence bu ay ara ver dusunme birak olurss olsun de belki rahtlarsn olur

Ne yaptın canın troid i.değerlerin düşmüşmü.adet oldunmu,bu ay korunmuyordursun umarım.

canım arkadaşm 1 ay yaptı çikolata kisti vardı.hamile kaldı böğürtlen köküyle 3 yıldr çocuğu olmuyodu.buda sebebp oldu vakti gelmiş ondandır

Son düzenleme:
Hayırlı olsun inşallah dediğin gibi vesile olur benim de çatlama sorunum yok ama bu ay bende yaptım biraz erken bıraktım gerçi 15 gün olmadan tansiyonumu düşürüyordu çünkü

Canim ins ise yaramistir keske biraz daha dayansaydin da 15 gune tamamlasaydin..

Ne yaptın canın troid i.değerlerin düşmüşmü.adet oldunmu,bu ay korunmuyordursun umarım.

Allahima binlerce kez sukurler olsun 1 ayda dustu canim.tatile gittigim icin adet kesici kullandim bugun adet oldum hemen bakalm bu ay ins olur bol bol dua bekliyorm senden
.sen tekrar doktora gittin mi napcaksin bu ay

Allahima binlerce kez sukurler olsun 1 ayda dustu canim.tatile gittigim icin adet kesici kullandim bugun adet oldum hemen bakalm bu ay ins olur bol bol dua bekliyorm senden

Çok sevindim canım düşmesine.duamı eksik etmem canım.inşallah olacak bu ay.benimki en son yazdığım gibi bu ay korun dedi.iki yane 25 mm yumurta çatlamamış,klomen başlasam bunlar daha çok büyür dedi.beyn dr sinirlendim,üniversiteye gittim,aşılama için, ama yapmadılar,iki defa daha bu menegon iğne ile deniyeceklermiş, sonra olmazsa aşılama yaparız dediler.öyle işte bende pek güzel haberler yok yani.

gozun aydın canım ınsallah hemen bebişlerimiz gelır:)

canım soğan kürü işe yaramadı mı sende hiç etkisini gördün mü?

canım bir ay yaptım cünkü doktor rahmin ince dedi ince deyince diğer aya yapmadım ama yine yapmayı istiyorum.bugün aktaradan bögürtlen kökü aldım 20 tl ye yarım kilo bide ada cayı aldım önümüzdeki ayda bunlarıyapıcam.aslında ne yapacagımı sasırdım

sıkma canını peki bu doktor menegon iğne denerken korun dedi mi herşeyde vardır bir hayır.tez zamanda alırız inş bebişlerimizin haberlerini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…