ama benımkı catlamıyor canım bende dıyorum acaba adetın 10. gunu ıncır havuc kurumu yapsam catlaması için:44:
benim çatlamama sorunum yoktu şükür o yüzden ben 10 gün sadece incir içtim. ama sen havuçla yaparsan daha iyi olabilir canım
kılzarrr bugun basladım kuru yapmayaa ınss vesıle olur nasıp eder allahım bır bebıs amınnn
canım hatırladım seninde lh yüksekti demi.canım bence bi tanesini yap.bide bu yaptıgının yanına bal tarcın cörek otu kürü yapıp ye derim.cünkü birden fazla kür önermiyolar benim bildigim ama baskalarınada sormanı tavsiye ederim belki yapanlar vardır.bende bu karısımı yapmayı düsünüyodum ama arastırdım bögürtlen kökü kürü yapacagım tavsiyem sende onu yap hamiş kalan cok olmus en az 3 ay içmek gerekliymiş.bide bi sitede okudum adetine 7 gün kalada civanpercemi için yazmıs lh ı düsürmek için.su netten kayıt ettiğim tariflere bir bak istersen canım.aslında benimde kafam karısık hangi kürü yapacagımı sasırdım:26:
Bayanların kadınlık hormonlarını düzenleyici
4 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 12 dakika sıcaklığını kaybettirmeden demlenir. Daha sonra süzülür ve soğumaya bırakılır . Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir. Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz ve süzerek bitkiyi ayırınız. 45 gün boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir.
Aslan pençesi kullanımı için Dikkat edilmesi gerekenler
Arslanpençesi çayı kullanırken içimini kolaylaştırmak için herhangi bir şekilde tatlandırıcı veya başka bir madde kesinlikle ilave edilmez. Yemek yedikten bir saat sonra içilir. Arslanpençesi çayını hazırlarken kesinlikle 10 dakikadan fazla demlemeyiniz. Demleme süresi tamamlandıktan sonra süzülerek ayrılması gerekir. Hazırlanan arslanpençesinin arta kalanı buzdolabında en fazla 3 gün korunabilir. Üçüncü günden sonra kullanılmaz ve mutlaka taze olarak tekrar hazırlanması gerekir.
böğürtlen kökü kürü tarifi:
400 gr böğürtlen kökünü (maliyeti en fazla 20 tl) alıyorsunuz 6 litre soğuk suya koyup (ama önce tozu toprağı varsa gitsin diye yıkayalım) kaynatıyorsunuz kaynar kayanamaz da altını kısıp ağzını kapatıp 30 dakika bu şekilde demlendiriyorsunuz ağzı kapalı ve kısık ateşte sonra altını kapatıp yine ağzı kapalı bir şekilde akşam ise sabaha kadar sabah ise akşama kadar soğumaya bırakın soğuyunca şişelere (cam olsun) boşaltıp dolaba koyup sabah akşa aç karnına birer çay bardağı içiyorsunuz yani ben yumurtladığım güne kadar uyguladım zaten adetimin 23. günümde yumurtladım sizlerde uygulayın üstelik tvde duyduğum kadarıyla bir bitki bilimciden erkek te kullanabilirmiş birde kanal tıkanıklığı için de kullanın diyor inşallah herkesin bebişinin gelmesine bişiler vesile olur
Merhaba arkadaşlar bende bu karısımı işmeye başladım bu ay benım aktarcımda şöyle uygulamamı söyledı (alıntı)
300 gr verdi 300 gr kökleri suda gecırip toprakalarını akıttım yani sonrasında 5 litre suya attım kaynamaya başlayınca 7 veya 10 kaynattıktan sonra kapattım ve soğsun dıye öylece biraktım ve şişelere doldurup suyunu dolaba koydum sabah ve akşam çay bardağının yarısını gececek şekilde içiyorsun bana 3 ay uyguluyacaksın dedi bunu hamile kalınca bırak direk dedi...
canım nete giremedim kaç gündür. dün içtim soğan suyunu aslan pençesi çayını da içiyorum bakalım ne olur. ilk defa gelecek ay adet döneminde kayınvalidemle gitcez doktora o yüzden bu ay düzelmesi lazım bu hormonun ne bulursam içiyorum :)) sen ne zamandır içiyosun soğan suyunu
Sikma canim kendini biliyorum insan her olmadiginda daha da cok umutsuzluga kapiliyo bence bu ay ara ver dusunme birak olurss olsun de belki rahtlarsn olur
canım arkadaşm 1 ay yaptı çikolata kisti vardı.hamile kaldı böğürtlen köküyle 3 yıldr çocuğu olmuyodu.buda sebebp oldu vakti gelmiş ondandırcanım hatırladım seninde lh yüksekti demi.canım bence bi tanesini yap.bide bu yaptıgının yanına bal tarcın cörek otu kürü yapıp ye derim.cünkü birden fazla kür önermiyolar benim bildigim ama baskalarınada sormanı tavsiye ederim belki yapanlar vardır.bende bu karısımı yapmayı düsünüyodum ama arastırdım bögürtlen kökü kürü yapacagım tavsiyem sende onu yap hamiş kalan cok olmus en az 3 ay içmek gerekliymiş.bide bi sitede okudum adetine 7 gün kalada civanpercemi için yazmıs lh ı düsürmek için.su netten kayıt ettiğim tariflere bir bak istersen canım.aslında benimde kafam karısık hangi kürü yapacagımı sasırdım:26:
Bayanların kadınlık hormonlarını düzenleyici
4 – 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 12 dakika sıcaklığını kaybettirmeden demlenir. Daha sonra süzülür ve soğumaya bırakılır . Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir. Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz ve süzerek bitkiyi ayırınız. 45 gün boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir.
Aslan pençesi kullanımı için Dikkat edilmesi gerekenler
Arslanpençesi çayı kullanırken içimini kolaylaştırmak için herhangi bir şekilde tatlandırıcı veya başka bir madde kesinlikle ilave edilmez. Yemek yedikten bir saat sonra içilir. Arslanpençesi çayını hazırlarken kesinlikle 10 dakikadan fazla demlemeyiniz. Demleme süresi tamamlandıktan sonra süzülerek ayrılması gerekir. Hazırlanan arslanpençesinin arta kalanı buzdolabında en fazla 3 gün korunabilir. Üçüncü günden sonra kullanılmaz ve mutlaka taze olarak tekrar hazırlanması gerekir.
böğürtlen kökü kürü tarifi:
400 gr böğürtlen kökünü (maliyeti en fazla 20 tl) alıyorsunuz 6 litre soğuk suya koyup (ama önce tozu toprağı varsa gitsin diye yıkayalım) kaynatıyorsunuz kaynar kayanamaz da altını kısıp ağzını kapatıp 30 dakika bu şekilde demlendiriyorsunuz ağzı kapalı ve kısık ateşte sonra altını kapatıp yine ağzı kapalı bir şekilde akşam ise sabaha kadar sabah ise akşama kadar soğumaya bırakın soğuyunca şişelere (cam olsun) boşaltıp dolaba koyup sabah akşa aç karnına birer çay bardağı içiyorsunuz yani ben yumurtladığım güne kadar uyguladım zaten adetimin 23. günümde yumurtladım sizlerde uygulayın üstelik tvde duyduğum kadarıyla bir bitki bilimciden erkek te kullanabilirmiş birde kanal tıkanıklığı için de kullanın diyor inşallah herkesin bebişinin gelmesine bişiler vesile olur
Merhaba arkadaşlar bende bu karısımı işmeye başladım bu ay benım aktarcımda şöyle uygulamamı söyledı (alıntı)
300 gr verdi 300 gr kökleri suda gecırip toprakalarını akıttım yani sonrasında 5 litre suya attım kaynamaya başlayınca 7 veya 10 kaynattıktan sonra kapattım ve soğsun dıye öylece biraktım ve şişelere doldurup suyunu dolaba koydum sabah ve akşam çay bardağının yarısını gececek şekilde içiyorsun bana 3 ay uyguluyacaksın dedi bunu hamile kalınca bırak direk dedi...
canım arkadaşm 1 ay yaptı çikolata kisti vardı.hamile kaldı böğürtlen köküyle 3 yıldr çocuğu olmuyodu.buda sebebp oldu vakti gelmiş ondandır
Hayırlı olsun inşallah dediğin gibi vesile olur benim de çatlama sorunum yok ama bu ay bende yaptım biraz erken bıraktım gerçi 15 gün olmadan tansiyonumu düşürüyordu çünkü
Ne yaptın canın troid i.değerlerin düşmüşmü.adet oldunmu,bu ay korunmuyordursun umarım.
Allahima binlerce kez sukurler olsun 1 ayda dustu canim.tatile gittigim icin adet kesici kullandim bugun adet oldum hemen bakalm bu ay ins olur bol bol dua bekliyorm senden
.sen tekrar doktora gittin mi napcaksin bu ay
saol canım inşallah bebegini sağlıkla kucagına alırsın :)
Allahima binlerce kez sukurler olsun 1 ayda dustu canim.tatile gittigim icin adet kesici kullandim bugun adet oldum hemen bakalm bu ay ins olur bol bol dua bekliyorm senden
.sen tekrar doktora gittin mi napcaksin bu ay
Sifa olsun insallah canim.ben sogan kurunu bir ay ictim.bende bogurtlen kurunu yapicam adet olunca
canım soğan kürü işe yaramadı mı sende hiç etkisini gördün mü?
Çok sevindim canım düşmesine.duamı eksik etmem canım.inşallah olacak bu ay.benimki en son yazdığım gibi bu ay korun dedi.iki yane 25 mm yumurta çatlamamış,klomen başlasam bunlar daha çok büyür dedi.beyn dr sinirlendim,üniversiteye gittim,aşılama için, ama yapmadılar,iki defa daha bu menegon iğne ile deniyeceklermiş, sonra olmazsa aşılama yaparız dediler.öyle işte bende pek güzel haberler yok yani.
gozun aydın canım ınsallah hemen bebişlerimiz gelır:)
kızlar içemedim ben o suyu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?