Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar ben adetin 7. günü içmeye başladım ama bitmedi adetim bi türlü. 14 gün sürdü soğanın etkisi mi acaba size oldu mu böyle bir şey...

kızlar ben adetin 7. günü içmeye başladım ama bitmedi adetim bi türlü. 14 gün sürdü soğanın etkisi mi acaba size oldu mu böyle bir şey...

Bende bu ay yaptım canım ama öyle bişey olmadı yani zaten soğan kürüne başlaman için adetin bittikten sonra 7. gün başlaman lazım

ben de soğan kürüne başladım arkadaşlar. pkoluyum. bekarken soğan suyu içerek sendromlarımdan kurtulup düzenli adet görebiliyodum. fakat son aylarda yeniden düzensizlikler yaşamaya başladım. bu ay soğan suyu ve aslan pençesi içip kontrole gidicem bakalım bi faydası olacak mı :44: umarım herkes şifa bulur

canım saraçoğlu hayıt tohumunu menopoza gireceklere ve girenlere öneriyor...senin soğan kürü ya da civan perçemi kullanman lazım yani hayıt tohomu senin amacına uygun değil

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum topik ne? soğan kürü faydalı mı benim geri sayım başladı heyecanla bekliyorum bu ay olmazsa soğan kürü deneyeceğim nasıl sizce

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum topik ne? soğan kürü faydalı mı benim geri sayım başladı heyecanla bekliyorum bu ay olmazsa soğan kürü deneyeceğim nasıl sizce

İns ins bebisin gelir gerek kalmaz ama bence soga kuru ise yariyor bende pko vardi gecti

hosbuduk saol sen ne kadarlık evlisin ne kadardır düsünüyosun daha doğrusu cocukmu istiosun sende
Ben 2 yillik evliyim gecen sene ilk aydan hamile kaldim ama dusuk yaptim.korunmam gerekti sonra biraktim 2_3 ay denedik olmadi sonradan troidim cikti cok yusekmis ondan olmuyomus simdi dustu bu ay calismalara baslicaz kismetse.se nekadarlik evlisin ne zamadir istiyosun canim

canım merhaa nasılsıınn..inşALLAHH HAT YARRA BENDE İÇİYORUM HAYIRLISI BAKALIM..KIZZZ kayseriden kii önerirsi bana yakın kayserii eşimi ikna edersem gitmeyi düşünüyorum birr......

kızlarrrr nerelerdesiniz yaaaa??? erken mi tatillere çıktınız yoksa? kimsenin sesi soluğu çıkmaz olmuş. bakıorum arada sayfa,, ya 1- 2 sayfa ilerlemiş ya da yerinde saymış. neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor hayatlar. güzel haberler verin:) özlettiniz kendinizi.

rahatsızlığın felan mı var...ben soğan kürünü kullandım iyiydi faydalı bence

Merhaba arkadaşlar ben 13 ocakta miyon ameliyatı oldum. 3 ay dr bebek düşünm dedi. şuan 5 ay oldu.internetten soğan kürünü buldum ve başladım bugun 4. Günün 22 mayısta hastalanmıştım. 8. Günü başladım 18 haziranda ya hastalanıcam veya hamile kalıcam benim durumumda olan varmı merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim

Kizlar merhaba

size bisey sormak istiyorum bu sogan kurunun faydalarini okudum. Akintilar icin kullanilir diyor ama bir yerde de akinti gelmesini saglar diyor.

benim dongum duzenli ama cok fazla akintim oluyor. Daha beter etmesin? Bilgisi olanlardan yardim rica ediyorum.

bende iki senelik evliyim 1 senedır düsünüyoruz ama olmuyo hiç bi sorunumuz yok stres diolar ama bilmiyorum nasip ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…