Mrb canim iyiyim tsk sen nasilsin degerlerin normale dondumu?tabiki kendi drumu oneririm kizima hamileyken kontrollerime hep ona gittim dogumumuda o yapti bicir bicir konusur motive eder.Hastasini paradan daha cok dusunur.ozelden yazarim sana benim ismimide soylersin...baska drlara da gorunmekte fayda var dimi?ins sebep olur tatlimcanım merhaa nasılsıınn..inşALLAHH HAT YARRA BENDE İÇİYORUM HAYIRLISI BAKALIM..KIZZZ kayseriden kii önerirsi bana yakın kayserii eşimi ikna edersem gitmeyi düşünüyorum birr......
Mrb canim iyiyim tsk sen nasilsin degerlerin normale dondumu?tabiki kendi drumu oneririm kizima hamileyken kontrollerime hep ona gittim dogumumuda o yapti bicir bicir konusur motive eder.Hastasini paradan daha cok dusunur.ozelden yazarim sana benim ismimide soylersin...baska drlara da gorunmekte fayda var dimi?ins sebep olur tatlim
Bende bu ay yaptım canım ama öyle bişey olmadı yani zaten soğan kürüne başlaman için adetin bittikten sonra 7. gün başlaman lazım
rahatsızlığın felan mı var...ben soğan kürünü kullandım iyiydi faydalı bence
allaha şükür yok cnm
Kizlar merhaba
size bisey sormak istiyorum bu sogan kurunun faydalarini okudum. Akintilar icin kullanilir diyor ama bir yerde de akinti gelmesini saglar diyor.
benim dongum duzenli ama cok fazla akintim oluyor. Daha beter etmesin? Bilgisi olanlardan yardim rica ediyorum.
Hemsom sanada slmlar hadi ya demek hayit yaramadibende yeni kullaniyrm canim..dra gitsem bu defa klomene baslatacak ama nedense ben ugrasmak istemiyrm sen bencede rahat oldugun zaman hemen dra git bu pko oldurmuyo surunduruyo kayserideysen İstersen benim dru onerebilirim ii bir insandir seni de aydinlatir..
canım saraçoğlu hayıt tohumunu menopoza gireceklere ve girenlere öneriyor...senin soğan kürü ya da civan perçemi kullanman lazım yani hayıt tohomu senin amacına uygun değil
Bende iyiyim canim saol kizimla ugrasiyrm elinden gelse disardan iceri girmeyecek.Canim dogumdan 4 ay sonra bende oyle 15 gune az az adet oluyrdum dra gittigimde kocaman kist gosterdi emzirdigim icin kizim 9 aylik olunca ilac icmeye basladim yani ihmal etme bencede..simdide drdan izinsiz hayit hapi aliyrm aman duymasinsorma canım ya son zamanlar öyle yoğun öyle yorgun geçti ki sanırım adet düzenim biraz da ondan bozuldu. hayıt da biraz yavaş etki eden bir bitkiymiş, 6 ay kullanımdan bahsediyorlar ben henüz 2 aydır kullanıyorum. bakalım şişe bitsin de tekrar soğana başlarım diye düşünüyorum.
canım doktorun kimdi? eşimle planladık ben bu cumartesi gideceğim inşaAllah. hayrola bakalım. sen nasılsın neler yapıyorsun?
peki hamile mi kalamıyorsun neden kullanacaksın
Sende ozlettin kendini sen neler yapiyosn bebis nasil bulantilarin filan varmikızlarrrr nerelerdesiniz yaaaa??? erken mi tatillere çıktınız yoksa? kimsenin sesi soluğu çıkmaz olmuş. bakıorum arada sayfa,, ya 1- 2 sayfa ilerlemiş ya da yerinde saymış. neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor hayatlar. güzel haberler verin:) özlettiniz kendinizi.
Canim hic troid testi yatirdn mi benim o cok yuksekmis kac ay bosuna oyalandim genelde kadin dogum uzmanlari yapmiyolarbende iki senelik evliyim 1 senedır düsünüyoruz ama olmuyo hiç bi sorunumuz yok stres diolar ama bilmiyorum nasip ya
çok fazla akıntın oluyorsa bu başka bir rahatsızlığın habercisi olabilir..en son smear testini ne zaman yaptırdınız ? aşırı akıntı sebebi rahim ağzı yarası sonucu olabilir önce doktora görün sorun yoksa öyle kullan bence
ayşecim öyle değil canım. önce soğan tabii ama pkoda da hayıt bitkisi öneriyor, saraçoğlunda tedavi görüp bunu kullanan arkadaşlarım var, bu sebeple başlamıştım zaten. hayıtın hormon dengeleyici etkisi var ama biraz yavaş etki eden bir bitkiymiş. bakalım hayırlısı.
evet cnm 18aydır evliiyim hamilelik olmadı
Canim hamilelik icin gittim doktora. Smearim gecen hafta cikti problem yok cok sukur. Birde mantarim cikti. 2 fitil verdi doktor azaltti akintimi. Cok asiri bir akinti degil bendeki. Ama sogan kuru akintiyi arttiriyor diye okudum. Mikroplari attigi icin galiba. Gecici mi yoksa vajinal kuruluk yasayanlar mi kullaniyo sadece dedim.
vajinal mantar akıntı yapar demek ki ondan oluyor..ama doktor tedavi oldu demeden sakın tedaviyi bırakma canım...soğan kürü mikropları atmıyor akıntı çözülüyor sadece...soğan kürü çikolata kisti ve polikistik overi olanlar için .ama bir rahatsızlığı olmayanlar kolay hamilelik için kullanıyorlar
Evet canim ondan. Doktor fitil verdi dene eger rahat edemezsen hap yazalim dedi ben hamilelik denemelerim var deyince regl baslayinca gel eger alisamazsan fitile dedi. Acaba gitsemmi fitile devam mi etsem bilemedim cunku bu ay da denemek istiyorum hap kullanmak araya girmesin istedim ama kararsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?