Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım merhaa nasılsıınn..inşALLAHH HAT YARRA BENDE İÇİYORUM HAYIRLISI BAKALIM..KIZZZ kayseriden kii önerirsi bana yakın kayserii eşimi ikna edersem gitmeyi düşünüyorum birr......
Mrb canim iyiyim tsk sen nasilsin degerlerin normale dondumu?tabiki kendi drumu oneririm kizima hamileyken kontrollerime hep ona gittim dogumumuda o yapti bicir bicir konusur motive eder.Hastasini paradan daha cok dusunur.ozelden yazarim sana benim ismimide soylersin...baska drlara da gorunmekte fayda var dimi?ins sebep olur tatlim

Mrb canım çok şükür sağolasın..fsh yüksekliği vardıı 2 aydır normale indi ...prl süt hormonu yüksek şimdi onun için de hayıt a başladıımm ..ayy ne güzel doktorun motive etmesi fgerek ztenn ..bende nevşehirdeyim nerde ise hepsine gittimm eşim dktor lafı duyunca deliriyor artııkk ..ama araştırayım da kayseriye gidelim diyeceemm fikr olurrr ...

Bende bu ay yaptım canım ama öyle bişey olmadı yani zaten soğan kürüne başlaman için adetin bittikten sonra 7. gün başlaman lazım

canım adetin 7. günü başlayın diye okudum biyerde başladım bende ama adetim bitmiyo kahverengi akıntıya döndü devam edip duruyo 15. gün. zaten yumurtlama olmuyo pkoluyum demek bu ay hiç olmayacak galiba aslan pençesi hayıt ve çoban çantasını karıştırıp içiyorum soğan kürü de yapayım dedim ama dünde 1 kere içebildim düzenli de yapamadım zaten

çok fazla akıntın oluyorsa bu başka bir rahatsızlığın habercisi olabilir..en son smear testini ne zaman yaptırdınız ? aşırı akıntı sebebi rahim ağzı yarası sonucu olabilir önce doktora görün sorun yoksa öyle kullan bence

Kızlar yardım eder misiniz lütfeen? Bugün 27günündeyim ve akıntım .nırmalde bitmiş olması lazımdı. Neden böyle olduki? Kürü yapmadım ama.

sorma canım ya son zamanlar öyle yoğun öyle yorgun geçti ki sanırım adet düzenim biraz da ondan bozuldu. hayıt da biraz yavaş etki eden bir bitkiymiş, 6 ay kullanımdan bahsediyorlar ben henüz 2 aydır kullanıyorum. bakalım şişe bitsin de tekrar soğana başlarım diye düşünüyorum.
canım doktorun kimdi? eşimle planladık ben bu cumartesi gideceğim inşaAllah. hayrola bakalım. sen nasılsın neler yapıyorsun?

canım saraçoğlu hayıt tohumunu menopoza gireceklere ve girenlere öneriyor...senin soğan kürü ya da civan perçemi kullanman lazım yani hayıt tohomu senin amacına uygun değil

ayşecim öyle değil canım. önce soğan tabii ama pkoda da hayıt bitkisi öneriyor, saraçoğlunda tedavi görüp bunu kullanan arkadaşlarım var, bu sebeple başlamıştım zaten. hayıtın hormon dengeleyici etkisi var ama biraz yavaş etki eden bir bitkiymiş. bakalım hayırlısı.

Bende iyiyim canim saol kizimla ugrasiyrm elinden gelse disardan iceri girmeyecek.Canim dogumdan 4 ay sonra bende oyle 15 gune az az adet oluyrdum dra gittigimde kocaman kist gosterdi emzirdigim icin kizim 9 aylik olunca ilac icmeye basladim yani ihmal etme bencede..simdide drdan izinsiz hayit hapi aliyrm aman duymasinozelden yazarim Dr.un adini canim

Sende ozlettin kendini sen neler yapiyosn bebis nasil bulantilarin filan varmi

Canim hamilelik icin gittim doktora. Smearim gecen hafta cikti problem yok cok sukur. Birde mantarim cikti. 2 fitil verdi doktor azaltti akintimi. Cok asiri bir akinti degil bendeki. Ama sogan kuru akintiyi arttiriyor diye okudum. Mikroplari attigi icin galiba. Gecici mi yoksa vajinal kuruluk yasayanlar mi kullaniyo sadece dedim.

ama canım saraçoğlu canlı yayın da söyledi

vajinal mantar akıntı yapar demek ki ondan oluyor..ama doktor tedavi oldu demeden sakın tedaviyi bırakma canım...soğan kürü mikropları atmıyor akıntı çözülüyor sadece...soğan kürü çikolata kisti ve polikistik overi olanlar için .ama bir rahatsızlığı olmayanlar kolay hamilelik için kullanıyorlar

Evet canim ondan. Doktor fitil verdi dene eger rahat edemezsen hap yazalim dedi ben hamilelik denemelerim var deyince regl baslayinca gel eger alisamazsan fitile dedi. Acaba gitsemmi fitile devam mi etsem bilemedim cunku bu ay da denemek istiyorum hap kullanmak araya girmesin istedim ama kararsizim.

günaydıın ...sana tavsiymm o sorundn kurtulman..bana da doktor dmiştii ama been soğan suyu yapıyoruum dedim içimen ve de fitil ii ilk kullanamamaıştım..sonra hamilelik de olmadıı akntı da geçmedii tekrar gittimm dedii iltihap varr fitil verdii kullandım artıkk korkmana gerekk yookk hiiiiççç kullanımı kolayy canıımm..be de aynen senin gii düşünüyordum ifitil kullanırsan ilişki yasak oluyoorr bebek de olmaz dediim ama sonradan pişman olduumm....sana tavssiyemm güzelce kurtul ondan sonra yoluna bakk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…