Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim ben 2 fitil kullandim 2 tane daha kullanicam ama adetim girdi araya. Adi ne senin kullandiginin ?? bende tamamen gecmesini cok istiyorum. Ne zaman oldu senin mantar bebek calismalari devam mi ?

Canim ben 2 fitil kullandim 2 tane daha kullanicam ama adetim girdi araya. Adi ne senin kullandiginin ?? bende tamamen gecmesini cok istiyorum. Ne zaman oldu senin mantar bebek calismalari devam mi ?

canım ben ilk neo penotron kullandım adetime yakındıı kullanıp itmiştii sonra adet oldum ama geçmediii tekrar gittimm dediim gene akıntım varr ..bu kez gynoflor verdii bu kalanları temizler dedii...sonra gene adet olduumm...bu ayy adete yakı gene gittimm hem hemilelik varsa görür diye gidiyordum :) ama muayene filan etmedii en aanlattaım ona göre fitil verdii genee adını unuttum amaa içinde 2 tane vardıı 15 tl vermiştiimm dedii çook etkilii ilkini kullan 3 gün bekle sonra iinciyi kullann ..2. ye nasip olmadıı hasta oldum bendee ...yarrın doktora gidecemm aşka doktoraa onaa kullandıklarımı söyemeden muayene olcam ne diyecek bakalııııım.......diğerini adet bitiminde kullnacaktım ma doktora gidecem diye kullanmadım daha......sende kaşıntı kku oluyor muu..akıntı rengi nasıl.........

Canim benim doktorum fitil verdi rahat edemezsen hap yazarim dedi bi daha gitmedim ben. Ayni fitilden alip kullanicam iyi gelmisti. Benim akintim cok fazlaydi seffaf bazen sarimtrak rengi. Koku ve kasinti nadiren oluyodu. Insallah gecmistir diycem ama regl donemim suan havasiz kaldi da mantar cogalmis olabilir yine kasinti olmaya basladi nadiren yine

inşALLAH GEÇMİŞTİİRR CANIMM KALANALRI KULLANN SONRA DOKTORA GİTT BENCEE KONTROL ETTİR..seninki hangisi idiiii adı neydii...

Mantarı tedavi ettirmezsen rahim agzina sicrayabilir enfeksiyon.sonra daha cok uğraşmak zorunda kalirsin.önce senin sagliginin iyi olması lazım.bende 1 kapsül ilaç 3 tane tane de fitil kullanmistim 1 haftada geçti

Mantarı tedavi ettirmezsen rahim agzina sicrayabilir enfeksiyon.sonra daha cok uğraşmak zorunda kalirsin.önce senin sagliginin iyi olması lazım.bende 1 kapsül ilaç 3 tane tane de fitil kullanmistim 1 haftada geçti

Canim tamamen gectigini elle muayene de mi soyledi doktor. Sen mi anladin? Benimde fitilim var 2 adetlik. Onu kullandim adetten sonra 2 tane daha kullanicam. Sirke ile bakim yapicam bide. Sonrada doktor a sonuclarimla gidicem bakalim nedir son durum.

uzun zamandır yazmadım ben ve soğan cücüğüm iyiyiz çok şükür her şey yolunda...En kısa zamanda sız de bu mucızeyı yasayın dıye hep dua edıyorum.Şimdıden zor ama cok guzel bır sey ıcımde mınık pıt pıtlar oluyor ..ve oğlumuzun olacağını 14+5 te öğrendık...Soğan kurune ınanın arkadaslar ben herkese yazıyorum usenmeden..neredeyse yarıladım ama hala ınanmakta gucluk cekıyorum tedawılerle olmayan bebek doğanın gucuyle geldı masrafsız:) hepınızden ıyı haberler duyalım ınsallah kım hamıle kalırsa kürle kendımdekı gıbı sevınıyorum ınanın ki... Hoşça kalın, ıyı bakın kendınıze; bana da dua edın ...

Son düzenleme:
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasıp eder ınş cnm . darısı başımıza . soğan kurunu kaçıncı yapışında hamile kaldın.

Canim tamamen gectigini elle muayene de mi soyledi doktor. Sen mi anladin? Benimde fitilim var 2 adetlik. Onu kullandim adetten sonra 2 tane daha kullanicam. Sirke ile bakim yapicam bide. Sonrada doktor a sonuclarimla gidicem bakalim nedir son durum.

şikayetlerim bitmişti kasıntı felan..birde doktor ultrasonla baktı geçmiş...ama suan rahim ağzı yarası ile uğraşıyorum mantardan mı geçti bilmiyorum ama 2 aydır bunla uğraşıyorum şimdi..o yüzden mutlaka tedavi edilmesi lazım

evet canım hep istedik ama malesef doktora gittik ikimizde hiç bi sorun yok 3ayrı doktora giittim hayırlısı 4günüm kaldı çok sabırsızlıkla bekliyom

ee soğan kürüne başlama zamanın gelmiş o zaman :) hadi bakalım inşallah küre gerek kalmaz

ooo olmazmı nemde feci sekilde .günde 5 kere çıkarıorum doktor hap verdide onun sayesinde biraz daha iyiyim. bi de burun kanamasıda yaşıorum. öyle işte yuvarlanıp gidioz canım. sende nasıl durumlar ?

Kiyamam sana canim olsun bebis iyi olsunda azck sikinti cekcen burnun nede kaniyo canim cok gecmis olsun dikkat et kendne benimde troidim dustu bakalm bu ay calismalara baslicaz kismetse dua et bana bol bol

Son düzenleme:

Ne guzel seyler yazmisin canm erkek annesi olcan demek ki neguzel bende hep oglum olsun istemisimdir.biz habersiz birakma yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…