Kiyamam sana canim olsun bebis iyi olsunda azck sikinti cekcen burnun nede kaniyo canim cok gecmis olsun dikkat et kendne benimde troidim dustu bakalm bu ay calismalara baslicaz kismetse dua et bana bol bol
Ayyy canim iii olmaniza cok sevindimuzun zamandır yazmadım ben ve soğan cücüğüm iyiyiz çok şükür her şey yolunda...En kısa zamanda sız de bu mucızeyı yasayın dıye hep dua edıyorum.Şimdıden zor ama cok guzel bır sey ıcımde mınık pıt pıtlar oluyor ..ve oğlumuzun olacağını 14+5 te öğrendık...Soğan kurune ınanın arkadaslar ben herkese yazıyorum usenmeden..neredeyse yarıladım ama hala ınanmakta gucluk cekıyorum tedawılerle olmayan bebek doğanın gucuyle geldı masrafsız:) hepınızden ıyı haberler duyalım ınsallah kım hamıle kalırsa kürle kendımdekı gıbı sevınıyorum ınanın ki... Hoşça kalın, ıyı bakın kendınıze; bana da dua edın ...
Mrb canim seninde benim kizim gibi tatli kizin olur ins umarim hersey yolunda gider kizceginize kavusursun kizlar daha tatli olur annesi...merhaba arkadaşlar; uzun bir süre aranızda olamadım.. Haberlerinizi alamadım.. Bebeğim çok şükür 18.haftasında.. 5.ayımıza doğru ilerliyoruz.. İçimde kayıyor arada pıt pıt atıyor,Kızımız olacakmış İnşaAllah..
Arkadaşlar soğan kürünü muhakkak deneyin. bende ilk denememde hamile kaldım.. Allah a binlerce şükür.. Rabbim bu müthiş duyguyu sizlere de nasib etsin,dua ediyorum sizlere.. Ümidvar olmak çoook önemli. Rabbim evlerimizi neşelendirsin,dua ile arkadaşlarım..
ama canım saraçoğlu canlı yayın da söyledi
uzun zamandır yazmadım ben ve soğan cücüğüm iyiyiz çok şükür her şey yolunda...En kısa zamanda sız de bu mucızeyı yasayın dıye hep dua edıyorum.Şimdıden zor ama cok guzel bır sey ıcımde mınık pıt pıtlar oluyor ..ve oğlumuzun olacağını 14+5 te öğrendık...Soğan kurune ınanın arkadaslar ben herkese yazıyorum usenmeden..neredeyse yarıladım ama hala ınanmakta gucluk cekıyorum tedawılerle olmayan bebek doğanın gucuyle geldı masrafsız:) hepınızden ıyı haberler duyalım ınsallah kım hamıle kalırsa kürle kendımdekı gıbı sevınıyorum ınanın ki... Hoşça kalın, ıyı bakın kendınıze; bana da dua edın ...
Bende iyiyim canim saol kizimla ugrasiyrm elinden gelse disardan iceri girmeyecek.Canim dogumdan 4 ay sonra bende oyle 15 gune az az adet oluyrdum dra gittigimde kocaman kist gosterdi emzirdigim icin kizim 9 aylik olunca ilac icmeye basladim yani ihmal etme bencede..simdide drdan izinsiz hayit hapi aliyrm aman duymasinozelden yazarim Dr.un adini canim
canım ya bende yeni basladım soğan kürüne sen nasıl içiodun ne kadar sonra hamile kaldın yazarmısın lütfennn
Mrb canim seninde benim kizim gibi tatli kizin olur ins umarim hersey yolunda gider kizceginize kavusursun kizlar daha tatli olur annesi...
Optum yerine Canim ben kista bile cikardim soguga alisik pek hastalanmadi.baga gidelim deyip duruyo orda hep disarda oynuyorya..canim bir sorun cikmamasina sevindim. o sirali dizili incileri bilirim ama bak sogan kuru yaramiscanım benim ne güzel öp benim için onu, yaz geldi ya artık çocuklar evde durmak istemiyor, iyi gelir çıkın oynayın beraber :)
ben dün artık dayanamayıp gittim canım ya kistten filan bahsetmedi hatta soğandan sonra ilk muayenemdi pkoluyum biliyorsun ve o incileri bile görmedim, yoklardı yani, hala inanamıyorum acaba yanlış mı gördümtahlillerimi gösterdim, hormonların da normal dedi. klomen tedavisine başladık, dualarını beklerim inşaAllah
Yok canim goremedim adetin gectimi?Kizlar ikinci cizgyi gruymsnZ
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ikinci cizgyi gruymsnZ
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bilmiyorumki hamilelikte burun kanamsı normal diyor. hadi bakalım o zaman senden de güzel haberleri beklioruzz :)
ayy sankii ben görüyoruuuuuuumm :)......
Yok canim goremedim adetin gectimi?
canım ben adetimin 7.gününde başladım ve 15.gün devam ettim.. bittikten 1 gün sonra yerleşme kanamam geldi..bir gün ilişki olsun bir gün dinlenin.. biz hatta bu denli sık yapmadık.. sadece haftasonları zaman ayırdık birbirimize... ama muhakkak adetinin 14.ve 15.günlerde ilişki yapmanızı öneririm.. senin yumurtlama dönemin hangi güne denk geliyorsa o günlerde ilişkiniz olsun.. çeşme suyu kullanma.. suyu içtikten 15 20 dk sonra yemek ye.. hemen yeme.. biraz bekle.. kıbleye dön ve Allah'ım eğer evlat nasib edeceksen bu kürü vesile kıl de 3 yudumda iç.. sorun olursa cevaplarım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?