senin dediğin etkileri de var tabii ama bu etkileri de var yani. boş ver sen nasıl oldun?
bu arada soğan ve hayıttan sonra tekrar düzensizlik başlamıştı ya sanırım kistlerim hortluyor demiştim. dün doktora gittim veee sıra sıra dizili incilerim yoktu çok şükür, doktor her şey yolunda dedi
Mrb kistlerin icin ilac verdimi? Duzelirsin ins tedavilerle Pkolu olup cocugu olan cok kisi vararkadaşlar merhaba. ben de 1 yıldır bebek isteyen biri olarak bugün doktora gittim. zaten pcos tanısı konulmuştu yıllar öncesinden beri
bugün farklı bir doktora gittim. adetimimn 21. günü diye progesteron tahlili verdim. bu ay soğan ve aslanpençesi içtim,hala içmeye devam ediyorum. doktor genel olarak çok umutsuz konuştu. ''hamile kalabilirsin ama kuşun gelip taşa çarpması lazım,yani ne kadar düşük ihtimal olduğunu gör'' dedi.ultrasonda incilerimi gösterdi,sağolsunyumurtaların güzel büyümüş,klomenle uyarılmış gibi sanki; fakat çatlamamış dedi. :18: karmakarışık duygular içindeyim eşim de bakıldıktan sonra tedavi planı çizecekmiş
Mrb kistlerin icin ilac verdimi? Duzelirsin ins tedavilerle Pkolu olup cocugu olan cok kisi var
amin.banada evlenmeden once pko dediler dogum kontrol ilaciyla duzeliyo canimama senden gitmiyo kesin tedavisi yok sadece baski altina aliyorlar skma canini ben dogum kontrol ilacini birakinca hamile kaldim simdi dizili incilerim yok ama yumurtalik tembelligi varmismerhaba yosunii. iyi dileklerine teşekkü ederim,amin. kistlerim için, adetin 3. günü tahlil sonuclarıma göre ilaç verecekmiş. doğum kontrol hapı verip bu kistleri baskılamayı düşünüyorum dedi. Allah herkesin yardımcısı olsun :26: senin durumun nedir?
arkadaşlar merhaba. ben de 1 yıldır bebek isteyen biri olarak bugün doktora gittim. zaten pcos tanısı konulmuştu yıllar öncesinden beri
bugün farklı bir doktora gittim. adetimimn 21. günü diye progesteron tahlili verdim. bu ay soğan ve aslanpençesi içtim,hala içmeye devam ediyorum. doktor genel olarak çok umutsuz konuştu. ''hamile kalabilirsin ama kuşun gelip taşa çarpması lazım,yani ne kadar düşük ihtimal olduğunu gör'' dedi.ultrasonda incilerimi gösterdi,sağolsunyumurtaların güzel büyümüş,klomenle uyarılmış gibi sanki; fakat çatlamamış dedi. :18: karmakarışık duygular içindeyim eşim de bakıldıktan sonra tedavi planı çizecekmiş
Ne guzel seyler yazmisin canm erkek annesi olcan demek ki neguzel bende hep oglum olsun istemisimdir.biz habersiz birakma yine
Ayyy canim iii olmaniza cok sevindimdemek pasamiz geliyo daha son zamanlar sert tekmelerini vuracak sana annesi iste annelik iste ins kokusunuda icine cekersin seni cok merak ediyrdm topige yazmistm nasilsin nerdesin?diye..gormedin sanirim saglicakla kal arada yaz merak ederim
canım ya bende yeni basladım soğan kürüne sen nasıl içiodun ne kadar sonra hamile kaldın yazarmısın lütfennn[/
merhaba canım.ben en basından berı duzensız adet göruyordum 2008 den berı de korunmasız ılıskı yasıyorduk ama arada ılaç tedawısı gördugum oldu doğum kontrol haplarıyla yanı..sonra uzun tedawıler asılama hep sonucsuz kaldı.ıstanbulda bır dr a gıttım ve rahım fılmımı yanımda gturdum tüplerım acıktı acık olmasına da rahmımde perde cıktı amelıyat oldum halloldu.basıt bır seydı..sonra yumurtalarım pko dan yıne ılavsız ıgnesız buyumedı tüp bebege baslayacaktık soğan kurunu denedım ılkınde tutmus:) burada nıye adet görmedım dıye sorup duruyordum o zaman.2 ay adet görmedım ve bebegım 1 aylık cıkmıstı.yanı soğan kuruyle buyudu yumurtalar...hala son adet tarıhım daha önce dıye bebegıme hesaplarken gerıden gelıyor dıyorlar halbukı zaten dr a gıtmıstım yumurtlarım kucucuktu.kürle buyumus catlamıs tutmus ıste:) şimdı sana ya uygulama seklımı kopyalıyorum ark ıma anlattıgım yazıdan...
kür şöyle
adetın bıttıkten 7 gun sonra başlayacaksın 15 gun düzenlı gunde ıkı kez her seferınde yenı hazırlayacaksın
eve 3 kılo kadar soğan al dıs kabugu ınce kahve olandan yemeklık ıste
mor olmayacak
2 bardak suyu kaynat
soğanı 4 e veya 6 ya böl dıs kabugunu al ama kahve yerını sadece
5 dk boyunca ağzı kapalı kaynat
altını kapat bardaga süz
ılık olana kadar bekle
ne soğuk ne sıcak ıceceksın
yaklasık 30 dk da soğuyor
aslında aç karnına ıcıldıgını söyluyorlardı
ama ben hep yemekten bır kaç saat sonra ıctım
sabah ve aksam dıyordu
ben öğleden sonra ve gece yarısı ıctım
kendımce uygun gördugum gıbı yanı,
soğan kürü yılda 4 ten fazla yapılmaz
cunku rahım duwarını ınceltır fazlası
ıkıncı kür de adetın geldıkten sonra bır sonrakı adetıne 10 gun warken 5 gün içilir
ben ılk kürde hemıle kaldım 2 .yı yapmadım
kusura bakma tekrar ark ımla konusur gıbı özensız anlatmısım bıraz umarım ısıne yarar..İyi haberler almak dileğiyle...
Slm arkadasm bende 21 yasinda pcosluyum 1 bucuk yildirndeniyoruz olmuyor aklasik 4 ay metformini kullandm ve gecen kontrolumde sag yumurtalim tamamen temizlenmis ve bir yumurtam vardi solda ise sadece birkactane kalmis lutfen doktoruna metfformini mutlaka sor
bırıncı basamak olan en hafıf ılac klomenle blıle yumurtan buyuduyse bence hıc korkma çatlatma ıgnesıyle catlatır yeter kı buyusunler..benım gunde 3 kez ıcmemle bıle buyumuyordu hep göbekten ıgne oluyordum her gun dr daydım kontrol altında..sımdı soğan kuruyle ılacsız takvıyesız hamıleyım...yanı öyle dusunup moral bozma ben ayda bır bıle adet gördugumu bılırım...4mm 7mm kalıyordu yumurtalar dedıgın gıbı ıncı gıbı..halbukı 18 -20 mm lazım bebek ıcın..ama Allah cok buyuk doğada mucıze gızlı...sen uygula soğan kurunu b ak nasıl ıse yarayacak baska problemın yoksa tabı..arkadaşlar merhaba. ben de 1 yıldır bebek isteyen biri olarak bugün doktora gittim. zaten pcos tanısı konulmuştu yıllar öncesinden beri
Slm arkadasm bende 21 yasinda pcosluyum 1 bucuk yildirndeniyoruz olmuyor aklasik 4 ay metformini kullandm ve gecen kontrolumde sag yumurtalim tamamen temizlenmis ve bir yumurtam vardi solda ise sadece birkactane kalmis lutfen doktoruna metfformini mutlaka sor
bırıncı basamak olan en hafıf ılac klomenle blıle yumurtan buyuduyse bence hıc korkma çatlatma ıgnesıyle catlatır yeter kı buyusunler..benım gunde 3 kez ıcmemle bıle buyumuyordu hep göbekten ıgne oluyordum her gun dr daydım kontrol altında..sımdı soğan kuruyle ılacsız takvıyesız hamıleyım...yanı öyle dusunup moral bozma ben ayda bır bıle adet gördugumu bılırım...4mm 7mm kalıyordu yumurtalar dedıgın gıbı ıncı gıbı..halbukı 18 -20 mm lazım bebek ıcın..ama Allah cok buyuk doğada mucıze gızlı...sen uygula soğan kurunu b ak nasıl ıse yarayacak baska problemın yoksa tabı..
amin.banada evlenmeden once pko dediler dogum kontrol ilaciyla duzeliyo canimama senden gitmiyo kesin tedavisi yok sadece baski altina aliyorlar skma canini ben dogum kontrol ilacini birakinca hamile kaldim simdi dizili incilerim yok ama yumurtalik tembelligi varmis
Adet gordm cnm ama az surdu)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim 1 sene oldu nerdeyse isteyeli olmıycak heralde die düsünüorum artık canım ben adetime 15 gün kala basladım saraçoğlunun dedeği gibi uyguladım.ama öyle oluncada yumurta tarıhi gecio keske adatimin 7 günö baslasaydım suyu içip yemek yiorum ardından bir dahaki adetimde 7.günümü baslasam acaba
benim 1 sene oldu nerdeyse isteyeli olmıycak heralde die düsünüorum artık canım ben adetime 15 gün kala basladım saraçoğlunun dedeği gibi uyguladım.ama öyle oluncada yumurta tarıhi gecio keske adatimin 7 günö baslasaydım suyu içip yemek yiorum ardından bir dahaki adetimde 7.günümü baslasam acaba
Facebookta ısımsız sorulan sorularda bırılerıne yıne soğan kuruyle hamıle kaldıgımı yazmıstım bır arkadas bana özelden ulasmıstı yazmıstım nasıl uyguladıgımı bugun sabah msj atmıs Allah razı olsun dıye HAMILEYMIS:)) yıne umut olsun dıye hemen yazayım dedım.kendım dısında 2 kısıye vesıle olmıs oldum su an çok mutlu oldum...Ben de dr dan geldım oğlum 200 gram olmus 16 cm boyunda:) sızlerın de duacısıyım...
MasAllah bebisineFacebookta ısımsız sorulan sorularda bırılerıne yıne soğan kuruyle hamıle kaldıgımı yazmıstım bır arkadas bana özelden ulasmıstı yazmıstım nasıl uyguladıgımı bugun sabah msj atmıs Allah razı olsun dıye HAMILEYMIS:)) yıne umut olsun dıye hemen yazayım dedım.kendım dısında 2 kısıye vesıle olmıs oldum su an çok mutlu oldum...Ben de dr dan geldım oğlum 200 gram olmus 16 cm boyunda:) sızlerın de duacısıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?