benim hormon testimde LH : 13,99 çıktı siz yaptırdınızmı hiç
hayır canım bnden öyle istemedi.21.gün tsh,prolaktin ve progesteron istedi. progesteronum çok düşükmüş. yumurtlama olmuyo dedi. bnde o gün soğan kürüne başladım yarın bitiyo 15 gün. adetimde yakın zaten 2 güne. incir kürüne başlıcam. o yumurta kalitesini arttırıyormuş. Allah gönlüne gçre versin inşallah evladın olur.HEPİMİZİN...benim hormon testimde LH : 13,99 çıktı siz yaptırdınızmı hiç
evet yaa bende de oldu 13 te başladı bugün 17 inci gün hala devam ediyor ama ben ayırt edemiyorum yumurtlama akıntısı mı yoksa soğandan mı?Arkadaslar bu soğan kürü sizde akinti yapti mi adetin bittiği gün yaptim inanılmaz çok geliyo akintim şeffaf sanki yumurtlama akintisi gibi sizde de oyle mi
bnm başoma gelmedi de. araştırdım soğan kürünü çok var soğan kürü ile kistlerden kurtulan. saraçoğlunun videoları var internette onları izle istersen abla. soğan kürü kiste iyiymiş. incir kürü de yumurta kalitesini arttırıyormuş. bnde soğan bitti. incire başlayacam nasipsemrb kızlar bende soğan kuru uyguluyorum bugün 4.gunumdeyim bendede hem sağ hemde sol da çikolata kisti var 33yaşındayım ve hayirlisiyla bir evladım olsun istiyorum herkez gibi acaba çikolata kisti olupta soğan kuru ile hamile kalan varmı merak ediyorum yaşım geçiyor geç evlenmenin dezavantajları iste 8aydan buyana korunmuyoruz ınş hepimize o duyuguyu yasatmayi nasip etsin yüce mevlamm
Canım hani sen demişsin ya kürü kullandım adet oldum hamile kaldım diye kür bittikten sonra adet oldun mu?bende kullandım adet oldum da cevap verir misin lütfeeenCanım valla ben o kadar ayrıntılı düşünemedim dedim ya biraz da rabbime bıraktım. Sadece denilen günde başladım bıraktım hatta tam 15 gün bile yapamadım ben üşendim sıkıldım vazgeçtim vs ama yapabildiğim kadarıyla oldu işte :) Allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu..
amin canım şu soğan kürünü bende yapmak istiyorum ama sabah işe giderken içemiyorum aç karnına da iç denk gelmedi aslında başlasak iyi olacak amaAh cok sevindim. Insallah en hayirli zamanda nasip olsun isteyen herkese. Kalp kalp
benim bu 5.klomen kullanışım ilk kullandığımda hamile kaldım ama düştü yine bekliyorum işte olur diye...eşimde de sorun var bizim benimkini doktorlar pek önemseiyorlar bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun inş canım yabende sivilce falan olmuyor ama kıllanma ve adet düzensiliği karın bölgesinde yağlanma hepsi var ALLAH yardımcımız olsun çok kilolu değilim ama zor kilo veriyorum 60 kg 27 yaşındayım. Doktor bana hep doğum kontrol veri kolumu uyuçturuyordu uzun süre kullandığım için. Artık hiçbirşey kullanmıyorum. Artık kurtulmak istiyorum ama kronik işte çaresi yok
amin canım şu soğan kürünü bende yapmak istiyorum ama sabah işe giderken içemiyorum aç karnına da iç denk gelmedi aslında başlasak iyi olacak ama
kalkayım da yapayım bari gaza geldim canım :) bari günde 1 kere içeyimHic dert etme bence. Ben calismiyorum ama yine de sabah icemiyorum. Midem kaldirmiyo. Aksam yemegi oncesi ve yatarken iciyorum. Nefesimi tutup. Ustune de bi yudum portakal suyu. Alisiyosun bi kac gune. Resmen icim temizlendi, kanama vs. Denemeni tavsiye ederim cnm.
Ayy cok sevindim. Sifa olur insallah. :)kalkayım da yapayım bari gaza geldim canım :) bari günde 1 kere içeyim
bnm başoma gelmedi de. araştırdım soğan kürünü çok var soğan kürü ile kistlerden kurtulan. saraçoğlunun videoları var internette onları izle istersen abla. soğan kürü kiste iyiymiş. incir kürü de yumurta kalitesini arttırıyormuş. bnde soğan bitti. incire başlayacam nasipse
hayirlisi olsun hakkinda tatlım soğan kisti bitsinde incir kurune bakarız artık ;-)bnm başoma gelmedi de. araştırdım soğan kürünü çok var soğan kürü ile kistlerden kurtulan. saraçoğlunun videoları var internette onları izle istersen abla. soğan kürü kiste iyiymiş. incir kürü de yumurta kalitesini arttırıyormuş. bnde soğan bitti. incire başlayacam nasipse
Günaydın Geçmiş olsun. Evet cnm hayırlısı. Doktorlar Çocuğun olursa geçer diyor. Ben hiç klomen kullanmadım. Doktor vermedi önce eşinin testlerini getir sonra tedaviye başlayalım dedi. Eşimin testini yaptırdık iyikide yaptırmışız. Sperm sayısı 15 milyondan düşük. Meğerse varikoselmiş. Şimdi eşim ameliyat olacak bende şimdiden soğan kürüne başladım bugün 15. günüm :) incir kürüne başlasammı diyorum. Verici ALLAH bi bakmışsın işe yaramış. ALLAH herkese hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. :,(benim bu 5.klomen kullanışım ilk kullandığımda hamile kaldım ama düştü yine bekliyorum işte olur diye...eşimde de sorun var bizim benimkini doktorlar pek önemseiyorlar bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun inş canım yadediğin gibi kronik yapacak bişi yok buna sanırım
canım benim eşimde kasımda varikoselden ameliyat oldu değerlerimiz bir düşüyor bir yükseliyor bu ay iyi idi bakalım beklemedeyim...incir kürüne gelince gerçekten çok faydalı ben kullandım hemde düzenli kullanmama ragmen yumurtaları güzel büyyütor tavsiye ederimGünaydın Geçmiş olsun. Evet cnm hayırlısı. Doktorlar Çocuğun olursa geçer diyor. Ben hiç klomen kullanmadım. Doktor vermedi önce eşinin testlerini getir sonra tedaviye başlayalım dedi. Eşimin testini yaptırdık iyikide yaptırmışız. Sperm sayısı 15 milyondan düşük. Meğerse varikoselmiş. Şimdi eşim ameliyat olacak bende şimdiden soğan kürüne başladım bugün 15. günüm :) incir kürüne başlasammı diyorum. Verici ALLAH bi bakmışsın işe yaramış. ALLAH herkese hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. :,(
öyle valla. bakalım ne olacak. incir kürüne güveniyorum artık. inşallah o vesile olur. Allahım herkese nasip eder inşallahhayirlisi olsun hakkinda tatlım soğan kisti bitsinde incir kurune bakarız artık ;-)
Bakalım bizde ameliyat günüz alacağız. Nerede ameliyat oldu. Memnun kaldınızmı? biz kararsız kaldık kime gideceğimizi şaşırdık. Çapada muayene oldu doktoru çok iyi doçent ve eğitim görevlisi olduğu için asistanlarla beraber girecekmiş o yapacakmı yapmayacakmı bilmiyoruz. Kimileri dokunmuyor sadece gösteriyor diyor. Ama ben kendisine sorduğumda beraber yapacağız dedi. İnş öyledir. İncir kürünü nasıl uyguladın tarif edermisin okudumda gün olarak herkes birşey söylüyor. Benim soğan kürüm bitti hemen başlimmıcanım benim eşimde kasımda varikoselden ameliyat oldu değerlerimiz bir düşüyor bir yükseliyor bu ay iyi idi bakalım beklemedeyim...incir kürüne gelince gerçekten çok faydalı ben kullandım hemde düzenli kullanmama ragmen yumurtaları güzel büyyütor tavsiye ederim
biz eskişehirde olduk ameliyatı micro cerrahi oldu lazerli ama eşim pek memnun kalmadı ağrısı sızısı halen oluyor.iyi bir doktor seçimi olması lazım bencede...doktorunuza güveniyorsanız yaptırın soru işareti varsa aklınızda hiç denemeyim kuşku insanı bitiriyor çünkü...ben incir kürünü düzenli kullanmadım canım sadece adetin 3,günü başlayıp yumurtlama olana kadar kullandım bıraktım...düznli kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler diye düşünüyorum ne güzel soğanı bitirmişsin şifa olsun inşBakalım bizde ameliyat günüz alacağız. Nerede ameliyat oldu. Memnun kaldınızmı? biz kararsız kaldık kime gideceğimizi şaşırdık. Çapada muayene oldu doktoru çok iyi doçent ve eğitim görevlisi olduğu için asistanlarla beraber girecekmiş o yapacakmı yapmayacakmı bilmiyoruz. Kimileri dokunmuyor sadece gösteriyor diyor. Ama ben kendisine sorduğumda beraber yapacağız dedi. İnş öyledir. İncir kürünü nasıl uyguladın tarif edermisin okudumda gün olarak herkes birşey söylüyor. Benim soğan kürüm bitti hemen başlimmı
arkadaşımda vardı 3 yıl sonra hamile kaldı kiste rağmen allah nasip edince oluyor canımmrb kızlar bende soğan kuru uyguluyorum bugün 4.gunumdeyim bendede hem sağ hemde sol da çikolata kisti var 33yaşındayım ve hayirlisiyla bir evladım olsun istiyorum herkez gibi acaba çikolata kisti olupta soğan kuru ile hamile kalan varmı merak ediyorum yaşım geçiyor geç evlenmenin dezavantajları iste 8aydan buyana korunmuyoruz ınş hepimize o duyuguyu yasatmayi nasip etsin yüce mevlamm
3 gün oldu bende normal yani akıntı.Arkadaslar bu soğan kürü sizde akinti yapti mi adetin bittiği gün yaptim inanılmaz çok geliyo akintim şeffaf sanki yumurtlama akintisi gibi sizde de oyle mi
ben 2.küre başladım 3 gün oldu.hmm anladım ablam sağolasın.bişey daha soracam sen ne kadar kullandın soğan kürünü. kaç kere kullandın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?