Ah canım ondan olabilir bence midenin tedavisi için gittiğin doktora sor soğan kürü kullanmak istiyorum midemi nasıl korurum diye belki koruyucu bi ilaç verir. Canım bide arıların kendi yaptığı petek olur yumuşacık , onu çiğneyip yutarsan mide yaralarına iyi geldiği bilinir araştır bakalım belki faydası olurbende de ülser var ondan oldum galiba ya
teşekkür ederim canım çok sağol deneyecem :)Ah canım ondan olabilir bence midenin tedavisi için gittiğin doktora sor soğan kürü kullanmak istiyorum midemi nasıl korurum diye belki koruyucu bi ilaç verir. Canım bide arıların kendi yaptığı petek olur yumuşacık , onu çiğneyip yutarsan mide yaralarına iyi geldiği bilinir araştır bakalım belki faydası olur
bende oldu o ay yumurtam erken çatladı öyle tahmin ediyorum...Arkadaslar bu soğan kürü sizde akinti yapti mi adetin bittiği gün yaptim inanılmaz çok geliyo akintim şeffaf sanki yumurtlama akintisi gibi sizde de oyle mi
bwnimsw aynı canım hormon testleri normal kilo yok tüylenme sivilce yok ama ultrasonda gözüküyor doktor seninki engel değil dedi bekliyoruzBen de yapiyorum kürü, 10 gün oldu sanırım. Polikşatik over var bende de. Bi şey sormak istıyorum, pkolu olup da duzenli adet gören, sivilce, tüylenme olmayan var mı? Adet oluyosak yumurtluyoruz mu demek kesin? Kafam karıştı.
bwnimsw aynı canım hormon testleri normal kilo yok tüylenme sivilce yok ama ultrasonda gözüküyor doktor seninki engel değil dedi bekliyoruz
Arkadaslar bu soğan kürü sizde akinti yapti mi adetin bittiği gün yaptim inanılmaz çok geliyo akintim şeffaf sanki yumurtlama akintisi gibi sizde de oyle mi
bende sivilce falan olmuyor ama kıllanma ve adet düzensiliği karın bölgesinde yağlanma hepsi var ALLAH yardımcımız olsun çok kilolu değilim ama zor kilo veriyorum 60 kg 27 yaşındayım. Doktor bana hep doğum kontrol veri kolumu uyuçturuyordu uzun süre kullandığım için. Artık hiçbirşey kullanmıyorum. Artık kurtulmak istiyorum ama kronik işte çaresi yokbwnimsw aynı canım hormon testleri normal kilo yok tüylenme sivilce yok ama ultrasonda gözüküyor doktor seninki engel değil dedi bekliyoruz
merhaba, hayırlı olsun okuyunca ümitleniyorum açıkçası soğan kürü işe yarayacakmı diyede merak ediyorum. sende polikistikover varmı?Canım valla ben o kadar ayrıntılı düşünemedim dedim ya biraz da rabbime bıraktım. Sadece denilen günde başladım bıraktım hatta tam 15 gün bile yapamadım ben üşendim sıkıldım vazgeçtim vs ama yapabildiğim kadarıyla oldu işte :) Allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu..
benim hormon testimde LH : 13,99 çıktı siz yaptırdınızmı hiçço sağol ablacım. bn de sana sürekli bişeyler soruyorum :) kusura bakma. deniyorum düzenli 8. gün bugün. inşallah olır bişeyler çok teşekkür ederim. inşallah senin de sonuçlar çok iyidir inşallaaaah...
Sen polikistikoevrmisin ve gerçekten soğan kürüylemi hamile kaldın. Bende uyguluyorum şuan ama ufak aksamalar oluyor bişey olurmu acaba. Birde seninde karnınsa sancı olmuşmuydu. Neye yorumlamalıyım. Nasıl belirtiler oluşmuştu sendeKızlar soğandan sonra hamile kalanların çoğunun erkek oluyormuş doğru mu ya cinsiyetini merak ediyorum bebeğiminRabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sizleri çok iyi anlıyorum şunun şurasında 3 ay önce bende 7/24 bu forumu okuyodum dualar ediyodum Allahım tez vakit yetişti bana. Sizlere de dualarımı ediyorum her ne kadar tanımasamda hissedebiliyorum o yürek acısını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?