- 16 Ekim 2014
- 447
- 241
- 63
- 37
canım valla bendeki tek belirti aylardır olmadığım adet sancılarının belirtileriydi sonra hiç beklemediğim anda gebe olduğumu öğrendim :)Sen polikistikoevrmisin ve gerçekten soğan kürüylemi hamile kaldın. Bende uyguluyorum şuan ama ufak aksamalar oluyor bişey olurmu acaba. Birde seninde karnınsa sancı olmuşmuydu. Neye yorumlamalıyım. Nasıl belirtiler oluşmuştu sende
Canım küre başlarken 2 ay adet olamamıştım sebebi ne bilmiyorum. Sonra küre başladım 3 gün içtim adet oldum adetten sonra 7. gün tekrar başladım 15 gün bitti adet sonrası ilişkimide yaşıyodum tabi eşimle. Sonra bir sonraki adetimi bekledim gelmedi 8 gün geçmişti yine dedim pcos olduğum için heralde ama bi test yapayım dedim bir baktım oldukça koyu bi ikinci çizgi işte hikayem bu :) Allahım sna da nasip etsin anneliğiCanım hani sen demişsin ya kürü kullandım adet oldum hamile kaldım diye kür bittikten sonra adet oldun mu?bende kullandım adet oldum da cevap verir misin lütfeeen
MAŞALLAH darısı başıma inş. Geçn gün İlk defa karın sancısından gece uyandım soğan küründen kaynaklanıyor diye düşünüyorum. İNŞALLAH bende müjdeli haberi alırım. Benim çok oluyor hamilelik belirtileri ama bakıyorum hiçbişi yokcanım valla bendeki tek belirti aylardır olmadığım adet sancılarının belirtileriydi sonra hiç beklemediğim anda gebe olduğumu öğrendim :)
inş canım yaa önce allahtan istiyoz allah kısmet nasip ederse olur ins..arkadaşımda vardı 3 yıl sonra hamile kaldı kiste rağmen allah nasip edince oluyor canım
Canım küre başlarken 2 ay adet olamamıştım sebebi ne bilmiyorum. Sonra küre başladım 3 gün içtim adet oldum adetten sonra 7. gün tekrar başladım 15 gün bitti adet sonrası ilişkimide yaşıyodum tabi eşimle. Sonra bir sonraki adetimi bekledim gelmedi 8 gün geçmişti yine dedim pcos olduğum için heralde ama bi test yapayım dedim bir baktım oldukça koyu bi ikinci çizgi işte hikayem bu :) Allahım sna da nasip etsin anneliği[/QUOTE sağol canım bende yaptım da adet oldum o yüzden sordum
Canım öncelikle hayırlı olsun sağ salim kucaqına alırsın inşaAllah bebeqini bende soğan kürü kullandım ilk ay adetim 3 qün qecikti sonraki ay yine içtim bu sefer 10 qün qecikti hala olmadım adet olacam sanki olmuyorum senin yazdıklarını qörünce umut oldun banada bende polisktlikoversendrumu var adetim düzensiz hep senin nasıldıcanım valla bendeki tek belirti aylardır olmadığım adet sancılarının belirtileriydi sonra hiç beklemediğim anda gebe olduğumu öğrendim :)
Bu sogan kuru bende 3. gunden itibaren kanamalar yapti. Sevindim. Ama regl olmam gerekirken olmuyorum. Gebelik yok eminim. Duzenli olan adetlerim de bozulmasa ;(
canım bende 18.gün gittim yumurta yok dedi eve geldim ağladım ağlıcam akıntım vardı test yapayım dedim yumurtlama testi.24.gündü ve çizft çizgiyi gördüm.anlamadım ya geç yumurtluyorum yada bu ay istisnai.soğan kürü yaptım.2.kürde bitti dün anlamadım valla37. günüm bugün adet olmadım. inşallah olmam ama belirtileri de var ve doktor yumurtlamam olmadığını söyledi. yinede hevesleniyo insan. of ya keşke olmasam
MAŞALLAH darısı başıma inş. Geçn gün İlk defa karın sancısından gece uyandım soğan küründen kaynaklanıyor diye düşünüyorum. İNŞALLAH bende müjdeli haberi alırım. Benim çok oluyor hamilelik belirtileri ama bakıyorum hiçbişi yokEşimdede varikosel var o yüzden çok ümitlenemiyorum ikimizdede problem var (
valla bn de anlamadım. benim de çok akıntım oldu. doktor bna yumurtlama yok deyince.hiç ihtimal bile vermiyorum. bakalım hayırlısı. hepimiz içindecanım bende 18.gün gittim yumurta yok dedi eve geldim ağladım ağlıcam akıntım vardı test yapayım dedim yumurtlama testi.24.gündü ve çizft çizgiyi gördüm.anlamadım ya geç yumurtluyorum yada bu ay istisnai.soğan kürü yaptım.2.kürde bitti dün anlamadım valla
aynen benim de öyle. SOĞAN kürdünden galiba 35 günde bir olurdum iyi kötü ama şimdi 4 gündür olmuyorum hamilelik yok bn de eminim
Bn de hiç bişey yok sadece biraz akıntı var. SOĞAN kürünün kist yapmasından korkuyorumBen de hala bekliyorum. Olamadim. Yalniz sogan kurunun 3-4. gununden beri koyu renkli az az kanama oluyo. Kur biteli bi kac gun oldu, hala dewam ediyo. Sizde de oldu mu boyle?
Endiselenmeyin, kist yapacagini sanmam. Sonucta kistleri yok etmek icin tavsiye edilen bir sey. Sadece duzenimizle biraz oynadi sanirim. Baska arkadaslarda da olmus, okudum simdi. Korkmayin. :)Bn de hiç bişey yok sadece biraz akıntı var. SOĞAN kürünün kist yapmasından korkuyorumbi kaç gün daha bekleyip gidecem doktora. Bide her an olacakmışım gibi çok ağrım var 1 haftadır
Inşallah Öyledir ya hadi bakalım :)Endiselenmeyin, kist yapacagini sanmam. Sonucta kistleri yok etmek icin tavsiye edilen bir sey. Sadece duzenimizle biraz oynadi sanirim. Baska arkadaslarda da olmus, okudum simdi. Korkmayin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?