Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba kızlar kaçgündür yazamadım size son durumlar ne varmı güzel haberler.ben cuma günü başlıyorum inşallah bu sefer. adet bittikten 7 gün sonra başlanacak diye 7 gün dolmasını bekliyorum

canım valla bendeki tek belirti aylardır olmadığım adet sancılarının belirtileriydi sonra hiç beklemediğim anda gebe olduğumu öğrendim :)

Canım hani sen demişsin ya kürü kullandım adet oldum hamile kaldım diye kür bittikten sonra adet oldun mu?bende kullandım adet oldum da cevap verir misin lütfeeen
Canım küre başlarken 2 ay adet olamamıştım sebebi ne bilmiyorum. Sonra küre başladım 3 gün içtim adet oldum adetten sonra 7. gün tekrar başladım 15 gün bitti adet sonrası ilişkimide yaşıyodum tabi eşimle. Sonra bir sonraki adetimi bekledim gelmedi 8 gün geçmişti yine dedim pcos olduğum için heralde ama bi test yapayım dedim bir baktım oldukça koyu bi ikinci çizgi işte hikayem bu :) Allahım sna da nasip etsin anneliği

canım valla bendeki tek belirti aylardır olmadığım adet sancılarının belirtileriydi sonra hiç beklemediğim anda gebe olduğumu öğrendim :)
MAŞALLAH darısı başıma inş. Geçn gün İlk defa karın sancısından gece uyandım soğan küründen kaynaklanıyor diye düşünüyorum. İNŞALLAH bende müjdeli haberi alırım. Benim çok oluyor hamilelik belirtileri ama bakıyorum hiçbişi yok Eşimdede varikosel var o yüzden çok ümitlenemiyorum ikimizdede problem var (

Bende geçen ay yaptım adet oldum bu ayda incir kürünü denicem inşaAllah bu ay tutar isteyen herkese nasip etsin yüce mevlam

Sa

Hanımlar slm
Bu ay ilk soğan kürümü yaptım 12 sinde bitti
Geçmiş bat lar
Ekim 19
Eylül 10
Ağustos 9
Sizce kasımdaki batım ne dir 19 ???

Slm Kızlar Benim eşim çapa da varikosel ameliyatı olacak teoman cem kadıoğlu bilen varmı. Mikrocerrahi yöntemiylemi yapıyor. Birde çapa eğitim araştırma olduğu için herkes asistanlar yapıyor diyor. Ben doktora yazdım siz girecekmisiniz diye? bende gireceğim, asistanlarla birlikte yapacağız dedi. Ne yapmalıyım çapada yapsınmı yoksa başka bir hastanede direk uzmanmı yapsa. Cevap bekliyorum kızlar kafam çok karışık?

37. günüm bugün adet olmadım. inşallah olmam ama belirtileri de var ve doktor yumurtlamam olmadığını söyledi. yinede hevesleniyo insan. of ya keşke olmasam

Canım öncelikle hayırlı olsun sağ salim kucaqına alırsın inşaAllah bebeqini bende soğan kürü kullandım ilk ay adetim 3 qün qecikti sonraki ay yine içtim bu sefer 10 qün qecikti hala olmadım adet olacam sanki olmuyorum senin yazdıklarını qörünce umut oldun banada bende polisktlikoversendrumu var adetim düzensiz hep senin nasıldı

Bu sogan kuru bende 3. gunden itibaren kanamalar yapti. Sevindim. Ama regl olmam gerekirken olmuyorum. Gebelik yok eminim. Duzenli olan adetlerim de bozulmasa ;(

Bu sogan kuru bende 3. gunden itibaren kanamalar yapti. Sevindim. Ama regl olmam gerekirken olmuyorum. Gebelik yok eminim. Duzenli olan adetlerim de bozulmasa ;(
aynen benim de öyle. SOĞAN kürdünden galiba 35 günde bir olurdum iyi kötü ama şimdi 4 gündür olmuyorum hamilelik yok bn de eminim

37. günüm bugün adet olmadım. inşallah olmam ama belirtileri de var ve doktor yumurtlamam olmadığını söyledi. yinede hevesleniyo insan. of ya keşke olmasam
canım bende 18.gün gittim yumurta yok dedi eve geldim ağladım ağlıcam akıntım vardı test yapayım dedim yumurtlama testi.24.gündü ve çizft çizgiyi gördüm.anlamadım ya geç yumurtluyorum yada bu ay istisnai.soğan kürü yaptım.2.kürde bitti dün anlamadım valla

canım bende 6 gün kullandım sonra bir kaç akşam aksilik oldu içemedim araya gün girince bıraktım önümüzdeki ay tekrar başlıycam ama şunu söyliyim bende kullanırken gece sancıyla uyanıyordum (çok afedersin gaz sancısı yapıyor bana) ama şunu farkettim ki yumurtlama dönemindeki akıntı daha yoğundu ve 5 gün sonra tekrar yumurtladım. ilk defaa
yani yumurtlamayada faydası oldu diye düşünüyorum. ve ayın 26 sını sabırsızlıkla bekliyorum

valla bn de anlamadım. benim de çok akıntım oldu. doktor bna yumurtlama yok deyince.hiç ihtimal bile vermiyorum. bakalım hayırlısı. hepimiz içinde

aynen benim de öyle. SOĞAN kürdünden galiba 35 günde bir olurdum iyi kötü ama şimdi 4 gündür olmuyorum hamilelik yok bn de eminim

Ben de hala bekliyorum. Olamadim. Yalniz sogan kurunun 3-4. gununden beri koyu renkli az az kanama oluyo. Kur biteli bi kac gun oldu, hala dewam ediyo. Sizde de oldu mu boyle?

Ben de hala bekliyorum. Olamadim. Yalniz sogan kurunun 3-4. gununden beri koyu renkli az az kanama oluyo. Kur biteli bi kac gun oldu, hala dewam ediyo. Sizde de oldu mu boyle?
Bn de hiç bişey yok sadece biraz akıntı var. SOĞAN kürünün kist yapmasından korkuyorum bi kaç gün daha bekleyip gidecem doktora. Bide her an olacakmışım gibi çok ağrım var 1 haftadır

Bn de hiç bişey yok sadece biraz akıntı var. SOĞAN kürünün kist yapmasından korkuyorum bi kaç gün daha bekleyip gidecem doktora. Bide her an olacakmışım gibi çok ağrım var 1 haftadır
Endiselenmeyin, kist yapacagini sanmam. Sonucta kistleri yok etmek icin tavsiye edilen bir sey. Sadece duzenimizle biraz oynadi sanirim. Baska arkadaslarda da olmus, okudum simdi. Korkmayin. :)

Endiselenmeyin, kist yapacagini sanmam. Sonucta kistleri yok etmek icin tavsiye edilen bir sey. Sadece duzenimizle biraz oynadi sanirim. Baska arkadaslarda da olmus, okudum simdi. Korkmayin. :)
Inşallah Öyledir ya hadi bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…