Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Of off neden SOĞAN kürü adetimi geciktirdi yaa neden ;( planladığım gibi olmaf

Benim de yarin son gunum ama su iki uc gundur adet olacakmisim gibi kasiklarim bacaklarim agriyo halbuki dort gun once filan yumurtlama akintisi oldugunu düşündüğüm akintiyi hissettim yani aslinda adet sancisi icin erken diye düşünüyorum???sizin yorumlariniz varsa ve yazarsaniz sevinirim

İnşallah hayırlısı olur hakkımız da.

Belki adetinizi erkene almistir kur. Genelde oyleymis okudugum kadariyla. Bi kac kiside de geciktirmis. Sifa olsun ins. :)

canım valla benim 2 ay bile olmadığını bilirim o derece düzensizdi arada bir ertesi aya aynı günde olmuştur ama sayılıdır işte

benimde 1 hafta oldu bugün. adey olacakmışım gibi ağrı oluyo arada bide akıntım var. anlamadım gitti. neden olmuyorum inşallah bn de hamşleyimdir.

37. günüm bugün adet olmadım. inşallah olmam ama belirtileri de var ve doktor yumurtlamam olmadığını söyledi. yinede hevesleniyo insan. of ya keşke olmasam
canım ben 28 günde bir adet oluyorum doktora gitti yumurtlamamışsın dedi.ama 24.günde test yaptım yumurtlama testi çift çizgiydi.bence düzenli hergün test yap.kürden sonra olabilirmi diye düşündüm

canım ben 28 günde bir adet oluyorum doktora gitti yumurtlamamışsın dedi.ama 24.günde test yaptım yumurtlama testi çift çizgiydi.bence düzenli hergün test yap.kürden sonra olabilirmi diye düşündüm
ya ben de bilmiyorum anlamadım valla. bugün doktora gidecektim cenaze çıktı eşim imam gidemedik yarında gidemicez. ama şöyle bişey var bn 21. gün testimde çok üzüldüm hemen akşamı başladım küre. 3 kere falan oldu 1 haftada eşimle birliktelik. 15 gün oldu nerdeyse hiç yapmadık. acaba küre yanlış başladım da ondan mı gecikti. ihtimal vermiyorum ama yine de inşallah bi mucize olur da hamile olsam

Evet bendede gaz sancısı gibi. Bende ilaçla geçen ay 26 sında hasta olmuştum eğer olursam 26 sında bende hasta olacağım tam 1 ay olmuş oluyor. Ama bende düzensilik var nezamn adet olacağımı bilmiyorum. Kızların benimkisi hiç şaşmaz şugün hasta olacağım demelerine imreniyorum. incir kürüne soğan kürüm bittikten sonra başladım yani 19 unda bakalım kafama göre başladım gün hesaplamadım. ALLAH hayırlısını nasip etsin

amin. hepimizin hakkında hayırlısı.
aslında gün şaşmamasının dez avantajıda var. psikolojik olarak bekliyorsun, stres yapıyosun. bazen gününü bilmemeyi tercih ediyorum ben

Meb kızlar ben 10günden buyana soğan kürü uyguluyorum en son kasimin 9 unda adet oldum ve 2 günden buyana goguslerim şiş uçları dokununca açıyor normal de adet öncesi böyle olur ama sizce normalmi bana erken gibi geldi daha bayağı var umitlenip hayal kiriklina uğramak istemiyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…