- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Anladm tatlm benimde bat im 6 ocak ins gelmez o kirmizilar 9 ay boyunca :))Takvimim ayin 7 si diyor canim gecen ay 13unde adet oldum.benim bir kac aydir erkn erken geliyo bu yuzden kestremyorum.mesela kasimda 18inde oldum bir kac gun once beklrken 13unde oldum aralikta bu ay 7si en erken
ah keske bu ay ilk defa uyguladim ben kaynatrken sogani insanlr esim kokusuna dayanamiyor ben azimle ictim bakalim insallah insallahAnladm tatlm benimde bat im 6 ocak ins gelmez o kirmizilar 9 ay boyunca :))
Hadi ins etkisi olur ikimizede tatlm az kaldi regle valla ins hic gelmez. Senin kür bitti mi benim yarin bitiyoah keske bu ay ilk defa uyguladim ben kaynatrken sogani insanlr esim kokusuna dayanamiyor ben azimle ictim bakalim insallah insallah
Akintinda artis oldu mu ve bel agrin kasik felanCanim benimde ayin 1de 15gun oluyor tam ama ben kendimde hic bir degisiklik farketmiyorum vala
Bende hic akinti olmadi ama belim hep agridi kasiklarima ara ara sanci girdi o kadarAkintinda artis oldu mu ve bel agrin kasik felan
Vala benim belimde agri oldu kasgimda filan hic bisi yok akinti sifir hic bir gun aknti islaklik hic bisi gormedim valahiB
Bende hic akinti olmadi ama belim hep agridi kasiklarima ara ara sanci girdi o kadar
Anladım cnm ins hamisizdir ikimizde yaa. Bu arada kac yasindasn kac zamandir bebis istiyonVala benim belimde agri oldu kasgimda filan hic bisi yok akinti sifir hic bir gun aknti islaklik hic bisi gormedim valahi
90dogumluyum 1sene 7aylik evliyim tatlim vala bir seneyi geckindir istyorm tutmadi melet simdi esimin teyzsi aradi gelini dogum yapackmis ahhh insallah darisi sana kizim dediAnladım cnm ins hamisizdir ikimizde yaa. Bu arada kac yasindasn kac zamandir bebis istiyon
tansiyonu da düşürüyormuş galiba canım ondn da ağrıyabilir ama napalım katlanıcaz mecbuuuuracaip guzel cvp yazmsim bende:-D sogan migrenini tetikliyo olabilr bende migren var bu yuzden ac karnina icmekten cekndim hep tok karnina ictm suda bir gercek adet tarihim yaklsyo bu yzden agrmis olabilr seni tetikliyodur
tansiyonu da düşürüyormuş galiba canım ondn da ağrıyabilir ama napalım katlanıcaz mecbuuuur[/QUOT Evet olabilir annem bugun icme istersen dedi ama ben agrim gecince yinede ictim birazdan kaynatip aksam ogununde icicem yapmsken iki gun daha dayanayim ne yapim
evet canim millet kokusuna dayanmzken bizler hergun iki kere iciyoruz daha bebek anne karnina dusmeden annelik duygulari ortaya cikiyor iste kadinin ic dunyasi anac tavri burdan gelyo daha olmayan bisey icin fedakarlik baslyooo haksizmiyimtansiyonu da düşürüyormuş galiba canım ondn da ağrıyabilir ama napalım katlanıcaz mecbuuuur
Ins darisi hepimize cnm ins90dogumluyum 1sene 7aylik evliyim tatlim vala bir seneyi geckindir istyorm tutmadi melet simdi esimin teyzsi aradi gelini dogum yapackmis ahhh insallah darisi sana kizim dedi
Aminn ins canimBu arada burayi cok sevdim vala uzun zamandir bu konuya yazan olmmasti ilk yazdginda simdi herkez yeniden icini dokmeye baslamis insan kendini yanlz hiseetmyor ve dertlesmk ayni duygulari payalsan arkdaslr ile bir arada olmak com guzel bir duygu arkadaslr Allah hepinizin bu yeni yilda gönlunuzden gecenleri versin yeni yilim hediyesi minik yumoslariniz olsun insallah
Canim sen ne zamandir istyorsun bebekAminn ins canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?