Ilk zamnlarda da bunu kafama cok takmistim korktum niye kan gelmedi die acaba yirtlmadi mi dieBenimkide oyle valla hic gönlü yok gitmemme bu gidisle gidemeyecemde zaten adet olmadgm icin
canım benimde olmadı kanamam bende doktora gitmedim bunun için onun etkisi olabilme ihtimali var mı acaba ?Ilk zamnlarda da bunu kafama cok takmistim korktum niye kan gelmedi die acaba yirtlmadi mi die
Bendede kan gelmedi cnm ama onun gebelikle bivilgisi yok benim canim cok yaniyo hala iliskiye girerken eger yirtilmams olsaydi icine alamazdnkiCnm ilk gece kanamann olmamasiyla gebelijle bir ilgisi olabilirmi benim olmadi dojtorada gitmedim normal cinsel iliskim var
Iste bebde diorum olabilirmi dieee nasil ogrencez artik doktora gebelik icin gidince ben hic bisey demicem bakalim diktor bilicekmi bi sikinti varsa solercanım benimde olmadı kanamam bende doktora gitmedim bunun için onun etkisi olabilme ihtimali var mı acaba ?
Iliskide hepsini icine aliyo tabiki cnmda yaniyo aacaba neden esnekmiiBendede kan gelmedi cnm ama onun gebelikle bivilgisi yok benim canim cok yaniyo hala iliskiye girerken eger yirtilmams olsaydi icine alamazdnki
Esin ne tepki verdi bu dutumaBendede kan gelmedi cnm ama onun gebelikle bivilgisi yok benim canim cok yaniyo hala iliskiye girerken eger yirtilmams olsaydi icine alamazdnki
Sorun yapmadi cnm benim esimEsin ne tepki verdi bu dutuma
Aynen benimki konusunu bile acmamisti bende bu siralar dedim kan neden gelmedi diye o da esnektir dedi bazi cahiller bilmiyolar kotu sonuclar cikiyo dedi bi de oda farkinda ilk halini goruyo sonucta ozamnkiyle simdiki farkli daha acikSorun yapmadi cnm benim esim
Canim bide sende hic doktora gitmemissin belki bununla ilgili bi sorun varsa bilmiyoruzdur..degilmi cnm sende ankaradamisinSorun yapmadi cnm benim esim
trabzon imperial hastahanesi aradim telefonla ole dedi kadinNerede bu hastane atlayıp geleyim yol parası+rahim filmi bile benden istedikleri kadar tutmaz600 TL istediler benden.
Ben 1 kez gittm doktora ultrasonla yumurtalikla r ima bakti temiz dedi hamile kalirsn ama bu kez gitmeyi dusunuyorum randevu alabilirsem adetimde. Ben istanbulda yim cnmCanim bide sende hic doktora gitmemissin belki bununla ilgili bi sorun varsa bilmiyoruzdur..degilmi cnm sende ankaradamisin
benım tamda bır sorunm yoktu. 35 günde bır adet oluyordum bu bazen 36 38 hatta 41 e bıle çıktgı oldu... yanı bıraz duzensızlık vardı cnmsenin sorunun neydi canım benimde soğan küründe 12. günüm yumurta tembelliği var inşallah iyi gelir banada vesile olur
Yakınım aslında. Daha önce de biri yazmıştı aynı hastane uygunmuş fiyatları. Yanlışlık olacağını sanmıyorum.trabzon imperial hastahanesi aradim telefonla ole dedi kadin
hayırlısı olsun canım inşallah geleck aya olur umudunu yıtırmeTatlim
Telefon ile al 182 den alirim ben hep
Bugun sqbah baktim ufak lekelrim gelmis malasef degilim olmaya basldim saglik olsun bakalim
Himm bi problem yok yani iyiymis ozaman bide karnindan bakti dimi srn ne dedinde karnndan bakti ilk olemi muayene ediyolarBe
Ben 1 kez gittm doktora ultrasonla yumurtalikla r ima bakti temiz dedi hamile kalirsn ama bu kez gitmeyi dusunuyorum randevu alabilirsem adetimde. Ben istanbulda yim cnm
canım ben adetımın 5.gunu başladım . 15 gun kullandım sabah akşam yaptım içtim. düşüğe sebep olur demişsın ama ben anlayamadım zaten hamıle olamadgımız için kullanıyoruz nasıl düşüğe sebep olabılırkıCanim merhaba bebisisini sag salim tez zaman kucagina alirsin insallah. Beni sana sorum olucakti cevaplarsan cok sevinirim. Bende sogan kuruni arastiryorum ama dusuge neden oluyo diyenlerde oldu kafam karisik. Sen adetin bittikden nezaman sonra baslamistin bide kac gun surdurmustun . Simdiden Teşekkürler.
Yok cnm karnmdan baktiHimm bi problem yok yani iyiymis ozaman bide karnindan bakti dimi srn ne dedinde karnndan bakti ilk olemi muayene ediyolar
Saol cnmYok cnm karnmdan bakti
evet genelde uygun gibi yani hatta ben adetin 3. günü hormonlarımada baktırmak için gidicem sonra kontrol için film çektiricem bu hastahanelerde 15 gün içindeki muayne ücretsiz oluo dimi ?Yakınım aslında. Daha önce de biri yazmıştı aynı hastane uygunmuş fiyatları. Yanlışlık olacağını sanmıyorum.
aanladım canım benimde geçen ay 45e çıktı ilk kezbenım tamda bır sorunm yoktu. 35 günde bır adet oluyordum bu bazen 36 38 hatta 41 e bıle çıktgı oldu... yanı bıraz duzensızlık vardı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?