Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

O
evet genelde uygun gibi yani hatta ben adetin 3. günü hormonlarımada baktırmak için gidicem sonra kontrol için film çektiricem bu hastahanelerde 15 gün içindeki muayne ücretsiz oluo dimi ?
Ozel hastanelerde ücretsiz mi oluyo cnm 15 günlük muayene. Bisey daha siracm sgk ya hormon testi ne kadar yapiliyo tatlm bilgin varmi

O

Ozel hastanelerde ücretsiz mi oluyo cnm 15 günlük muayene. Bisey daha siracm sgk ya hormon testi ne kadar yapiliyo tatlm bilgin varmi
YA ben baktırıcam baktırdıktan sonra yasam ama aşağı yukarı mesela eşime bakılmıştı 16 liraydı tahlili bi sperm tahlili pahalıydı 40 liraydı... özel hastahanelerde öle die biliyorum konyadaki bütün hastahaneler öleydi en azından

evet genelde uygun gibi yani hatta ben adetin 3. günü hormonlarımada baktırmak için gidicem sonra kontrol için film çektiricem bu hastahanelerde 15 gün içindeki muayne ücretsiz oluo dimi ?
O konuda bilgim yok canım.

Anladm cnm ben istanbulda yim yaa

Kızlar ben bugün kontrole gittim ALlahıma cok şüķür kistim kaybolmuş pazar serophene başlıcam ama yanlışmı anladım acaba bilmiyorum pazartesi beni tekrar çağırdı

Arkadaşlar merhaba bende bu yolda çok uğraş vermiş çok üzülmüş yıpranmış biryim pco luyum iki senedir korunmuyorz aşılama yaptık olmadı ne ilaçlar kullandım neler neler yaptım artık ne doktor görmek istiyorum ne ilaç ne hastane bebek magazalarının önünden bile geçmek istemiyorum Allah kimseyi bu yokda bekletmesin bir tek soğan kürünü denemedim bu ay başlicam ona burda ıkudum çoğu kişi hamile kalmış umarım bendede işe yarar

Yakınım aslında. Daha önce de biri yazmıştı aynı hastane uygunmuş fiyatları. Yanlışlık olacağını sanmıyorum.
Canım ben radyomarda cektirdim geçe sene hsg çok memnun kaldım tavsiye ederim bana doktorum tavsiye etmişti hastanede çekilenler canını yakıyo demişti ama o gittiğim yer çok iyi bi yerdi

Moralini bozma canım inşallah en yakın zamanda sende bebeğine kavuşursun canım

Günaydın kızlarrrr :) BU GÜN SOĞAN KÜRÜNDE 3. GÜNÜM Pazartesi yi iple çekiyorummm yumurtalıklarım büyümüşlerdir inşallahhhhh :)
Canım adetin bitiminden kacıncı günü başladın bugün adetimin 2 günü bende yapmak istiyorumda soğan kürünü

Canım ben radyomarda cektirdim geçe sene hsg çok memnun kaldım tavsiye ederim bana doktorum tavsiye etmişti hastanede çekilenler canını yakıyo demişti ama o gittiğim yer çok iyi bi yerdi
Ben Samsundayım canım sen İstanbulda mısın? Burada bir çok kişi memnun radyomardan.

Simdide kirmizilar geldi kahverenginden sonraaa((((
benimde aynı öyle oldu cnm 2 ay aradan sonra det oldum. Kahve rengiydi ilk iki gün test yapacaktım ama dün kırmızılar gelince tamam dedim hasta oldum Üzülme çok şükür bir umudumuz var gene. Umudu olmayanlar ne yapsın (((

Ben Samsundayım canım sen İstanbulda mısın? Burada bir çok kişi memnun radyomardan.
Evet canım istanbuldayım ama gerçekten çok memnun kaldım internette bakıyodum hep çok acıyo falan yazmışlarbende biraz korkağım ama inanırmısın ben uzandım filmin çekilmesini bekliyorum bana bitti kalkabilirsinizdexiler hiç bişi anlamadım yani

Canım adetin bitiminden kacıncı günü başladın bugün adetimin 2 günü bende yapmak istiyorumda soğan kürünü
Canım adetim 6 . günü akşam bitti sabaha yani 7. gününe başladım sabah akşam aç karnına içiyorum 1 bardak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…