- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Ozel hastanelerde ücretsiz mi oluyo cnm 15 günlük muayene. Bisey daha siracm sgk ya hormon testi ne kadar yapiliyo tatlm bilgin varmievet genelde uygun gibi yani hatta ben adetin 3. günü hormonlarımada baktırmak için gidicem sonra kontrol için film çektiricem bu hastahanelerde 15 gün içindeki muayne ücretsiz oluo dimi ?
YA ben baktırıcam baktırdıktan sonra yasam ama aşağı yukarı mesela eşime bakılmıştı 16 liraydı tahlili bi sperm tahlili pahalıydı 40 liraydı... özel hastahanelerde öle die biliyorum konyadaki bütün hastahaneler öleydi en azındanO
Ozel hastanelerde ücretsiz mi oluyo cnm 15 günlük muayene. Bisey daha siracm sgk ya hormon testi ne kadar yapiliyo tatlm bilgin varmi
O konuda bilgim yok canım.evet genelde uygun gibi yani hatta ben adetin 3. günü hormonlarımada baktırmak için gidicem sonra kontrol için film çektiricem bu hastahanelerde 15 gün içindeki muayne ücretsiz oluo dimi ?
Anladm cnm ben istanbulda yim yaaYA ben baktırıcam baktırdıktan sonra yasam ama aşağı yukarı mesela eşime bakılmıştı 16 liraydı tahlili bi sperm tahlili pahalıydı 40 liraydı... özel hastahanelerde öle die biliyorum konyadaki bütün hastahaneler öleydi en azından
Ben adet olmadm yaa dahadaBende bugun adet oldum sogan ise yaramadi vallahi
her hangi bir sıkıntı varmıydı ki canım olmadı ?Bende bugun adet oldum sogan ise yaramadi vallahi
Aynen ise ysramadi cnm nspmayi dusunuyon bende senn gbyimBende bugun adet oldum sogan ise yaramadi vallahi
Canım ben radyomarda cektirdim geçe sene hsg çok memnun kaldım tavsiye ederim bana doktorum tavsiye etmişti hastanede çekilenler canını yakıyo demişti ama o gittiğim yer çok iyi bi yerdiYakınım aslında. Daha önce de biri yazmıştı aynı hastane uygunmuş fiyatları. Yanlışlık olacağını sanmıyorum.
Moralini bozma canım inşallah en yakın zamanda sende bebeğine kavuşursun canımArkadaşlar merhaba bende bu yolda çok uğraş vermiş çok üzülmüş yıpranmış biryim pco luyum iki senedir korunmuyorz aşılama yaptık olmadı ne ilaçlar kullandım neler neler yaptım artık ne doktor görmek istiyorum ne ilaç ne hastane bebek magazalarının önünden bile geçmek istemiyorum Allah kimseyi bu yokda bekletmesin bir tek soğan kürünü denemedim bu ay başlicam ona burda ıkudum çoğu kişi hamile kalmış umarım bendede işe yarar
Canım adetin bitiminden kacıncı günü başladın bugün adetimin 2 günü bende yapmak istiyorumda soğan kürünüGünaydın kızlarrrr :) BU GÜN SOĞAN KÜRÜNDE 3. GÜNÜM Pazartesi yi iple çekiyorummm yumurtalıklarım büyümüşlerdir inşallahhhhh :)
Ben Samsundayım canım sen İstanbulda mısın? Burada bir çok kişi memnun radyomardan.Canım ben radyomarda cektirdim geçe sene hsg çok memnun kaldım tavsiye ederim bana doktorum tavsiye etmişti hastanede çekilenler canını yakıyo demişti ama o gittiğim yer çok iyi bi yerdi
Artık çok umutsuz ve mutsuzum boşanmayı bile düşünüyorum eşime bir çıcuk vermedigim için hamile kalmak bana imkansız gibi gelşyoMoralini bozma canım inşallah en yakın zamanda sende bebeğine kavuşursun canım
benimde aynı öyle oldu cnm 2 ay aradan sonra det oldum. Kahve rengiydi ilk iki gün test yapacaktım ama dün kırmızılar gelince tamam dedim hasta oldumSimdide kirmizilar geldi kahverenginden sonraaa((((
Evet canım istanbuldayım ama gerçekten çok memnun kaldım internette bakıyodum hep çok acıyo falan yazmışlarbende biraz korkağım ama inanırmısın ben uzandım filmin çekilmesini bekliyorum bana bitti kalkabilirsinizdexiler hiç bişi anlamadım yaniBen Samsundayım canım sen İstanbulda mısın? Burada bir çok kişi memnun radyomardan.
Canım adetim 6 . günü akşam bitti sabaha yani 7. gününe başladım sabah akşam aç karnına içiyorum 1 bardak.Canım adetin bitiminden kacıncı günü başladın bugün adetimin 2 günü bende yapmak istiyorumda soğan kürünü
Canım benim kaç senedir uğraşıyosunuz çocuk içinArtık çok umutsuz ve mutsuzum boşanmayı bile düşünüyorum eşime bir çıcuk vermedigim için hamile kalmak bana imkansız gibi gelşyo
Çokteşekkürler canım inşallah faydasını görürsün canım15 gün içılıyo dimiCanım adetim 6 . günü akşam bitti sabaha yani 7. gününe başladım sabah akşam aç karnına içiyorum 1 bardak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?