Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

cnm sen hamılemısın 2 aydır adet mı olmuyorsun anlayamadım
Yok cnm 2 aydır adet olamıyordum. Dün oldum işte. Bende polikistik over var 2 ayda bir adet oluyorum bazen düzene giriyor bazen 3 ay bile olmadığı oluyor. kırmızıları görünce seviniyor durumdayım Çocuk düşündüğümden beri kırmızıları görünce sevinsemmi adet oldum diye yoksa hamile kalamadığıma üzülsemmi bilemiyorum

Çokteşekkürler canım inşallah faydasını görürsün canım15 gün içılıyo dimi
inşallah canım ya umutsuz yorumlarda var umutlu yorumlarda var ama ben bir umut bekliyorum inşşallah Rabbim nasip ederde olur bekleyecegiz canım bunun yanı sıra eşimde sabah akşam keçiboynuzu kürü yapıyorum bir haftayı bitirince akşamları yapıcam sadece birde günde unutmadıkça bir kaç tane kuru incir yiyorum iyi geldigini söyleyenler var sende bu şekilde başla kuzum

Ne güzel cnm ya MAŞALLAH. ALLAH size bağışlasın. Tüm bebek bekleyenlere nasip etsin. Benim eşimdede varikosel var. Ameliyat oldu. 3 ay sonra sperm testi verecek. Bakalım İNŞALLAH düzelir. Çok düşük değil gerçi ama benim adet sorunumla birlikte sorun olmuş demekki olmuyor Kader kısmet çok şükür yinede. ALLAH dermansız dert vermesin
Daha kötüsüyle sınamasın.

eşinde sıkıntı varmı hiç baktırdınızmı eşine ?

Sağol canım denicem inşallah önümüzdeki ay bizimde göbeğimiz dolar :)

5 aylik evliyim hic korunmadk adetim duzenlidir normalde 27 gunde 1 olurm hic sasmaz ama 3 gun oldu adet olmadm

5 aylik evliyim hic korunmadk adetim duzenlidir normalde 27 gunde 1 olurm hic sasmaz ama 3 gun oldu adet olmadm
Canim naptin adet sancilarin varmi gecikmeyle beraber yoksa normal mu ne guzel adet olmadin hamile olabilursin buyuk bi ihtimal canim neden idrar testi alip yapmazsin kiii vslla senn yerine ben heyecanlandim

Canim naptin adet sancilarin varmi gecikmeyle beraber yoksa normal mu ne guzel adet olmadin hamile olabilursin buyuk bi ihtimal canim neden idrar testi alip yapmazsin kiii vslla senn yerine ben heyecanlandim
Tatlm hic adet sancm yok ki ama sali gunu yani adet gunumde test yaptm negatif cikti ki hamile deglm yani ilk defa boyle gecikti reglim.

Arkadaslr ben adet oldum acaip kasiklrimda agri ve agrilsr batms seklinde sanci veryo neden bole.olur gecen ay karnim.com agridi bu ayda kasiklrma batmalsr.olyor ilk defa normalde sancili hic gecrmezdim

Aynen ise ysramadi cnm nspmayi dusunuyon bende senn gbyim
Canim ben ne yapcam bilmyrm gecen yaz gttm esimde gtti sorun yok dediler yarin randevu alamadim pazrtesye kadar adetim kalmaz yarin sabah erkenden gideyim dyorum bana Tolga ecemis die unlu bir doktoru tavsiye ettiler onun yardimcisi ile grstum onada gideblrm sonra amaaaaannnn bosver vazgec unut dusunme akisina birak dyorum cok kararsizm gercekten cok

benım tamda bır sorunm yoktu. 35 günde bır adet oluyordum bu bazen 36 38 hatta 41 e bıle çıktgı oldu... yanı bıraz duzensızlık vardı cnm
canım aklıma bir şey takıldı soğan kürünü yaparken kabuğunu tamamen soydun mu yoksa soymadan mı kaynattın ?

canım benimde hiç kanamam olmadı şuan hamileyim yani kanamayla bi ilgisi yok hani esnek diyolar ya bizimki esnekti ondan kanamadı
Ayyy canimm gercektenmii valla icim rahatladi neden kanamadi diyodum bende bide doktora hic gitmedim de bozulmamis olabikurmi ama icine aliyo bide allh bagislasin cok sewindim hamile olmana peki doktora gittiginde anladimi kanamadigini yada sen soledinmi bakinca bisey dedimiii cvplarsan sevinirim cnm

anladım canm ya çok zor bır durum .Allah yardımcn olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…