- 17 Kasım 2014
- 106
- 38
- 18
- 38
Ayy cnm aynı bizim durum :) Benim eşimin abisindede varikosel varmış ama bilmiyolarmış 2 buçuk sene olmamış çocuğu sürekli eltimi doktora götürmüşler. Sonra anlamışlarki eşinde varikosel var. Ameliyat oldu 6 ay sonra çocukları oldu. şimdi ikitane çocuğu var aldırdıklarıda varCanım önce özele gittik biz,dr çook ilgisizdi anlatamam! Semen sonuçlarını öğrenmek için aradığımda,spermde ciddi bir hareketsizlik var yarın gelin film istiycem dedi! ertesi gün gittik,git film çektir dedi,gittik çektirdik! film sonucuna bakan uzman önemli bir şey yok ama dr unuz görsün dedi,gittik gösterdik,varikosel varmış hemen ameliyat edelim,çarşamba boşum gelin yarım saatte ederim dedi! yani ne enfeksiyondan bahsetti ne ameliyattan,ne de sonraki aşamalardan! adam sanki boş zamanlarını değerlendirmek için ameliyat yapıyor! İyice huylandım,eşimin abisinde de ciddi varikosel varmış ve ameliyat olmuş, morfoloji çook bozulduğu için tip bebek yapmışlar,şimdi çook tatlı ikizleri var! Onu ameliyat eden dr devlet hastahanesinde! Eltim aynı hastahanede hemşire olduğu için sonuçları o dr a gösterdi ve lökosit fazla antibiyotik ve bazı ilaçlar kullanması lazım,1ay sonra düzgün bir yerde tekrar tahlil versin düzelmeye bakalım varikoseli çook öenmsiz bir durumda ameliyatlık bir şey değil demiş! eşimin antibiyotiği ve ilaçları bitti ,sadece evicap ve l-argine kaldı,onlar da uzun bir süre bitmez daha! Adet zamanımda dr a gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam,eşim de tekrar test verir! Duruma göre de bakarız artık!
Bana bir sıkıntın yok rahim kalınlığın ve yumurtaların gayet iyi görünüyor demişti dr um! hatta evlenmeden önce çocuk istemiyorsan korun çünkü yumurtalıkların hızlı ve iyi durumda demişti! Geçen ay gittiğimde de aynılarını söyledi! Hormon tahliline gerek yok dedi ama bu ay adet olunca yaptıracağım hormon testlerimi de,ne olur ne olmaz! Eşimin varikoseli için iyi bir dr araştırıyorum,ben gaziantepdeyim! Özeldeki dr elle muayene etmedi,iyi bir dr a gidip tekrar muayene olması ve tahlil yaptırması gerekiyor eşimin,zaten yaptırdığımız testte de ne toplam sperme ne morfolojiye bakılmamış! Sonuçları eltim dr a gösterdi, dr lökosit fazla çıkmış, 1ay verdiğim ilaçları kullansın tekrar tahlil versin,tüp bebeğe gerek kalmaz normal yolla olur inşallah demiş!Ayy cnm aynı bizim durum :) Benim eşimin abisindede varikosel varmış ama bilmiyolarmış 2 buçuk sene olmamış çocuğu sürekli eltimi doktora götürmüşler. Sonra anlamışlarki eşinde varikosel var. Ameliyat oldu 6 ay sonra çocukları oldu. şimdi ikitane çocuğu var aldırdıklarıda varsprial taktırmış. Ceketini atsa hamile kalıyorum diyordu. Benim eltimde devlet hastanesinde danışmada görev yapıyor. Tutturdu bizim hastanede ameliyat olsun ben ilgilenicem diye ben istemedim. Mikroskopsuz elle yapıyorlar. Ama çapa mikroskopla yapıyorlar ben çapayı tercih ettim. Oranın doktoruna güvendim. Ama basit bir ameliyat o yüzden doktorlar çok üstünde durmuyor. Tabi ameliyat ameliyattır bizim için büyüğü küçüğü olmaz. ALLAH uzak tutsun birdaha yaşatmasın. Senin bir sıkıntın varmı?
Canım peki senin eşinin semen sonuçları nasıldı? varikoseli ilerlemiş miydi?Ayy cnm aynı bizim durum :) Benim eşimin abisindede varikosel varmış ama bilmiyolarmış 2 buçuk sene olmamış çocuğu sürekli eltimi doktora götürmüşler. Sonra anlamışlarki eşinde varikosel var. Ameliyat oldu 6 ay sonra çocukları oldu. şimdi ikitane çocuğu var aldırdıklarıda varsprial taktırmış. Ceketini atsa hamile kalıyorum diyordu. Benim eltimde devlet hastanesinde danışmada görev yapıyor. Tutturdu bizim hastanede ameliyat olsun ben ilgilenicem diye ben istemedim. Mikroskopsuz elle yapıyorlar. Ama çapa mikroskopla yapıyorlar ben çapayı tercih ettim. Oranın doktoruna güvendim. Ama basit bir ameliyat o yüzden doktorlar çok üstünde durmuyor. Tabi ameliyat ameliyattır bizim için büyüğü küçüğü olmaz. ALLAH uzak tutsun birdaha yaşatmasın. Senin bir sıkıntın varmı?
slm canm incir yükseltırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrMerhabalar arkadaşlar ben 6 senelik evliyim 3 kere ölü gebelik yüzünden kürtaj oldum bende sogan kürüne başladim bugün 11 gün. Bendeki sorun ise prolaktin degerlerim 2000 ile 4000 arasi cikiyor bu sogan küründen sonra incir kürü yerine hurma poleni kulansam olurmu acep cünkü kuru incir prolaktinimi yükseltir diye düşünüyorum
merhaba ,ovülasyon testi kullandın mı?sağol cnm yorum yaptığın için. Benim yaşım 27 2 buçuk yıldır evliyiz, 1 buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz. eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 4 ay önce. ben hiç tedavi görmedim kendiliğinden olsun diye ama olmadı. Tedaviye başlamak için gittim doktora alttan muayene etti çatlamak üzere olan bir yumurtan var tesadüf, onu çatlatalım dedi iğne yaptım işte sonra. Klomen falan içmedim hiç. Birde bende polikistikover varyumurtlama zamanım belli olmuyo.
merhaba adet bitminin 2. günü başladım soğan kürüne öğlen ve yatmadan önce içiyorum, aç karnına , midem zarar görmesin diye içtikten en az 10 dakika sonra bişeyler yiyorum , her öğün için yeni yapıyorum 1,5 su bardağı kaynayan suya orta boy soğanı 4 e bölüp 5 dk kaynatıyorum, sonra sıcaktan ılığa iken yudum yudum içiyorum,Soğan kürü hakkinda sorum olacak. Kimi adetin 7.günü diyo kimi adetten 1 hafta sonra. Hangisi dogru. Sabah ögle mi yoksa öğle aksam mi iciliyor. Her öğün için yeniden mi yapmalıyız. Birde bu soganlar daha sonra kullaniliyormu.
Ben kullandım bendede aynı agrı oldu işe yaradıgı anlamına gelıyor diye okudum ben adet olamıyordum o yuzden icmiştim aynı sizin gibi agrılarım oldu kasıklarımda ve sonunda amacıma ulastım işe yaradı bende soğan kürü sizdede yüksek ihtimal öledirmerhaba arkadaşlar 9 gündür soğan kürü uyguluyorum sağ yumurtamda kist vardı, hamileliğe engel olmuyormuş, ancak kürü uyguladığımdan beri sağ kasığımda sancı var çok şidetli değil ama , bacağımı düz bir şekilde geremediğim zamanlarım oluyor , karnıma doğru çekince rahatlıyorum, böyle bir durum yaşayanınız var mı? teşekkürler
teşekkür ederim, hamilelik oluştu mu? soğan kürü ile , şifalar dilerimBen kullandım bendede aynı agrı oldu işe yaradıgı anlamına gelıyor diye okudum ben adet olamıyordum o yuzden icmiştim aynı sizin gibi agrılarım oldu kasıklarımda ve sonunda amacıma ulastım işe yaradı bende soğan kürü sizdede yüksek ihtimal öledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?