Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ayy cnm aynı bizim durum :) Benim eşimin abisindede varikosel varmış ama bilmiyolarmış 2 buçuk sene olmamış çocuğu sürekli eltimi doktora götürmüşler. Sonra anlamışlarki eşinde varikosel var. Ameliyat oldu 6 ay sonra çocukları oldu. şimdi ikitane çocuğu var aldırdıklarıda var sprial taktırmış. Ceketini atsa hamile kalıyorum diyordu. Benim eltimde devlet hastanesinde danışmada görev yapıyor. Tutturdu bizim hastanede ameliyat olsun ben ilgilenicem diye ben istemedim. Mikroskopsuz elle yapıyorlar. Ama çapa mikroskopla yapıyorlar ben çapayı tercih ettim. Oranın doktoruna güvendim. Ama basit bir ameliyat o yüzden doktorlar çok üstünde durmuyor. Tabi ameliyat ameliyattır bizim için büyüğü küçüğü olmaz. ALLAH uzak tutsun birdaha yaşatmasın. Senin bir sıkıntın varmı?

Bana bir sıkıntın yok rahim kalınlığın ve yumurtaların gayet iyi görünüyor demişti dr um! hatta evlenmeden önce çocuk istemiyorsan korun çünkü yumurtalıkların hızlı ve iyi durumda demişti! Geçen ay gittiğimde de aynılarını söyledi! Hormon tahliline gerek yok dedi ama bu ay adet olunca yaptıracağım hormon testlerimi de,ne olur ne olmaz! Eşimin varikoseli için iyi bir dr araştırıyorum,ben gaziantepdeyim! Özeldeki dr elle muayene etmedi,iyi bir dr a gidip tekrar muayene olması ve tahlil yaptırması gerekiyor eşimin,zaten yaptırdığımız testte de ne toplam sperme ne morfolojiye bakılmamış! Sonuçları eltim dr a gösterdi, dr lökosit fazla çıkmış, 1ay verdiğim ilaçları kullansın tekrar tahlil versin,tüp bebeğe gerek kalmaz normal yolla olur inşallah demiş!

Canım peki senin eşinin semen sonuçları nasıldı? varikoseli ilerlemiş miydi?

Soğan kürü hakkinda sorum olacak. Kimi adetin 7.günü diyo kimi adetten 1 hafta sonra. Hangisi dogru. Sabah ögle mi yoksa öğle aksam mi iciliyor. Her öğün için yeniden mi yapmalıyız. Birde bu soganlar daha sonra kullaniliyormu.

[QUOTsoğan kuru yaptım ama hic bi ise yaramadı ne yazıkki sadece adetini geciktirdibaysegul, post: 10268045, member: 113961"]kızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var[/QUOTE]
Bnde sogan

Merhabalar arkadaşlar ben 6 senelik evliyim 3 kere ölü gebelik yüzünden kürtaj oldum bende sogan kürüne başladim bugün 11 gün. Bendeki sorun ise prolaktin degerlerim 2000 ile 4000 arasi cikiyor bu sogan küründen sonra incir kürü yerine hurma poleni kulansam olurmu acep cünkü kuru incir prolaktinimi yükseltir diye düşünüyorum

slm canm incir yükseltırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mrb ben de pazar soğan kürüne başladım bakalım bu ay olacak mı bide yakı kullanıcam bu ay. ve kür olarak değil ama bol bol incir yicem hayırlısı bakalım

Arkadaşlar 15 gün gecikti reglim 4 gün önce soğan kürüne başladım ve bugün regl oldum, eğer regl gecikmeniz varsa ciddi anlamda şiddetle tavsiye ediyorum ilk içtiginizde kasıklarınızda belinizde ağrılar oluyor bunlar normal işe yaradığının bi göstergesi ,, gerçekten çok işe yarıyor bu soğan kürü ben hala devam ediyorum 1 -2 gün daha içicem :)

merhaba ,ovülasyon testi kullandın mı?

merhaba adet bitminin 2. günü başladım soğan kürüne öğlen ve yatmadan önce içiyorum, aç karnına , midem zarar görmesin diye içtikten en az 10 dakika sonra bişeyler yiyorum , her öğün için yeni yapıyorum 1,5 su bardağı kaynayan suya orta boy soğanı 4 e bölüp 5 dk kaynatıyorum, sonra sıcaktan ılığa iken yudum yudum içiyorum,

merhaba arkadaşlar 9 gündür soğan kürü uyguluyorum sağ yumurtamda kist vardı, hamileliğe engel olmuyormuş, ancak kürü uyguladığımdan beri sağ kasığımda sancı var çok şidetli değil ama , bacağımı düz bir şekilde geremediğim zamanlarım oluyor , karnıma doğru çekince rahatlıyorum, böyle bir durum yaşayanınız var mı? teşekkürler

Ben kullandım bendede aynı agrı oldu işe yaradıgı anlamına gelıyor diye okudum ben adet olamıyordum o yuzden icmiştim aynı sizin gibi agrılarım oldu kasıklarımda ve sonunda amacıma ulastım işe yaradı bende soğan kürü sizdede yüksek ihtimal öledir

teşekkür ederim, hamilelik oluştu mu? soğan kürü ile , şifalar dilerim

Selam kizlar araniza yeni katıldım ben 3 sene evliyim yasim 23 ve 2 senedir çocuk sahibi olmak istiyorum bende polistik over var esjmde varikosel vardi ameliyat oldu ve Sperm sayiyi normale dondu ama sadece yavaşlar biraz ama doktor dedi normal bir kadin hamile kalabilir. Ben aşılama yapacam ama önce tüplere bakildi ve açıklar ama orda sadece rahim sanki kalp şeklinde ama bunun icin isteroscopia diagnostica yapmaliyim Türkçesi ni bilmiyorum olup olmadığına bakmak için ve ben bu mayis ayin 27 snde gidecem bakalim yurtdışında yaşıyorum. Sizce bu sogan kurunu uygulamaliyim mi? Ve nasil benim bildiğim adetin bitikten sonra 7 gun sonra baslayim 15 gun devam ve adet oluyorsun ve sonra obur gelecek adete 10 gun kala yine başlıyor sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…