Benimde gogislerm 7 gun once basladi adetten ve sistiler dedim kesin adet olurm bende 1 seneyi geckndr istyrm canim ve ben asilama ile hamile kaldim 2.asilamada 13.gun falan ogrendim adet gunum simdi henuz adet olamadim ya 25 gun oldu normalde 21gunde bir adet olurum ama dusuk oldgu icin bu ay adette gormeye birim tabiBen de adetten 10 gun once baslayan gogus agrisi vardi o da normal olurdu hep. Gecen cuma idrar testinde pozitif çıktı. Silikti tabiki. Kan testi yaptirdim 14.19 cikti. Dun de 43.19 cikti. Bugun adet tarihimdi ama olmadim. Degerlerim beni endiselendiriyor. Az gibi geldi. Halen adet olacakmisim gibi agrilarim ara ara giriyor. 1 senedir ugrastigimiz icin kollarim kevgire dondu kan testlerinden:) ilk defa boyle cikti sonuc onda da inanmıyorum iste
H
Benimde ole olmstu belim agridi goguslerm agridi hatta migrenim tututu ama olmamastm hamilyken her ay yasiyormusun goguslermde cok sis di ama benimde uclari sizilardi
Kendini poztif dusunmeye yonelt canim ben sevinememstm ya duserse ya tutunamzsa die olede oldu dustu ua duscegi vardi ben hissettim veyda dusunclerimin esiri oldum bilemeyorum benim degerlrm hep yuksledi yani kanamam basldi 5 gun hergun kan verdim hep hizla yukseldi 199 sonra 530 falan sonra hopp 89 a dustu ve sonra kanamam cogaldi gitti sen iyi dusun iyi olsun bende simdi adet olamdim acaba dyrm kalmis olablrmiyim gecen hafta test yaptm ama malasef negatif yani sonra isikta baktim coook silik degilim yani ancak isikta hafif pembe gbi 12gun falan 9ldu dedin olsydi sanrm cikardiAdet olmadan once hep agridigi icin suphelenmedim. Bir de bu ay olma ihtimali yok gibiydi denemeler cok azdi. Bak senin de yükselmiş sonra düşmüş ben de ondan korkuyorum malesef
hic doktora gitmedim tam bir yil olsun ozaman gidicem kendilinden olsun istiyorum ama....Peki herhangi bir sorunun varmiydi cnn
sogan kuru uyguladiniz mi hic ?Ben de adetten 10 gun once baslayan gogus agrisi vardi o da normal olurdu hep. Gecen cuma idrar testinde pozitif çıktı. Silikti tabiki. Kan testi yaptirdim 14.19 cikti. Dun de 43.19 cikti. Bugun adet tarihimdi ama olmadim. Degerlerim beni endiselendiriyor. Az gibi geldi. Halen adet olacakmisim gibi agrilarim ara ara giriyor. 1 senedir ugrastigimiz icin kollarim kevgire dondu kan testlerinden:) ilk defa boyle cikti sonuc onda da inanmıyorum iste
Hani rahmine tsh fsh prolaktin degerlerine falan baktirdin mi onlar onemlo cnm.bence eger istiosan bibtest yaptir derimhic doktora gitmedim tam bir yil olsun ozaman gidicem kendilinden olsun istiyorum ama....
tam bir yil beklicem cok umutluyum ALLAHIM banada datiracak o duyguyu ver hepsimize cnmHani rahmine tsh fsh prolaktin degerlerine falan baktirdin mi onlar onemlo cnm.bence eger istiosan bibtest yaptir derim
Seçim senin tabii cnm ama insanin ici rahat oluyo en azindan saglikli oldugunu bilimce. Allah inşallah hepimize bu duyguyu tattirir en kisa zamanda:))tam bir yil beklicem cok umutluyum ALLAHIM banada datiracak o duyguyu ver hepsimize cnm
insallah cnm ben cok inaniyorum sevincimizi paylasicaz hepsimiz burda ALLAHTAN umud kesilmez cnmSeçim senin tabii cnm ama insanin ici rahat oluyo en azindan saglikli oldugunu bilimce. Allah inşallah hepimize bu duyguyu tattirir en kisa zamanda:))
Öyle tabii vaktini bekliyor zaten. ALLAH ne zaman nasip ederse o zaman. Biz tevekkül edebiliriz sadece. .insallah cnm ben cok inanevincimizi paylasicaz hepsimiz burda ALLAHTAN umud kesilmez cnm
Merhbalar bende iki sendlik ewliyim bi defa aşılama yaptım olmadı yumurtlamamda problem var az düzeyde pco hastasıyım ama daha büyük sorun eşimde eşimin soerm morfolojisi çok iyi çıkmadı doktor ona opstravent diye bi ilaç verdi çok üzülüyorum neden olmuyo diye bi defa düşük yapmış bile olsaydım hamile kalabiliyor oldugumu anlardım ama umudum azalıypr napmam lazım bilmiyorum bu ay soğan ve incir kürünü denicem eşimede keçiboynuzu pekmezi içiricem
sogan kuru uyguladiniz mi hic ?
sevindim cnm saglikli gebelik gecirmeni dilerim sogan kuruyle mi hamile kaldin bi etkisi oldumu senin icin ben 9 aydir hamile kalamiyorum yarin 7 gun olcak sogan kuru iciyorum ise yararmi diye dusunuyorum ama umudim var cok olur diye cnmEvett. Yukarida da bahsetmistim. Bi on gun oyle kafama göre içtim. Su an gebelik devam ediyor. Cok şükür bi sıkıntı yok dedi doktor
sevindim cnm saglikli gebelik gecirmeni dilerim sogan kuruyle mi hamile kaldin bi etkisi oldumu senin icin ben 9 aydir hamile kalamiyorum yarin 7 gun olcak sogan kuru iciyorum ise yararmi diye dusunuyorum ama umudim var cok olur diye cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?