Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

mrb arkadaslar bende bu ay ilk defa soğan kürü denedim 1 yıllık evliyim yaklaşık 7 aydır tum denemeler sonuçsuz kalıyordu. çok arastırdım bu kürü.Tüm bayanların yılda 2 kez bu kürü uygulamaları gerekiyor demiş saraçoğlu bir programda.Bakalım inşallah faydasını görürüz rabbim kimseye evlat aratmasın...

ben kürü bitireli 10 gün falan oluyor ara ara iğne batması gibi batmalarım oluyor senin kürden sonra vücudunda degişiklikler oldumu

mrb arkadaslar soğan kürü mucizesini bende yasadım bu ay kullandım ve ilk aydan hamile kaldım oysaki 7 aydır ugrasıyorduk olmuyordu ama artık bebeğim bizimle isteyen herkeze allahım nasip etsin inşallah
aa gözün aydın çok sevindim senin adına sende de aynı benimki gibi olmuş benim de 7 ay olmamıştı kürü kullandığım ay oldu

Meraba bayanlar yardimci olurmusunuz bana rica etsem 1 senelik evliyim gecen sene kadin doguma gittim ilk defa okmeydani arastirmaya bayan doktordu muayne eden ve altan muayne ederken cok canimi yakti cocuk istediyim icin gitmistim halada olmadi tabiki tekradan gidip muayne olup arastirmalarini istiyorum ama ogun canimun cok yandigi icin cesaret edipte gidemiyorum devlete ozelede guc yetmiyor ne olur herhangi bi devlet hastanesinde bayan yada erkek doktor tavsiye eden varmi bu korkumuda yenmem lazim tedavi olmak icin devlette istbuldan onerirseniz sevinirim lutfen yardimci olun iyibir doktor icin

ooo bazı internetten alışveriş sitelerinde de taptaze ve uygun fiyata da buluruz sanırım başka yerde yoktu en son . bi bitmediniz yaaaaa... alın için kendiniz bol bol. uzaktan çok mu saf duruyoruz acep

düzeltme: zaten siteyi de yazmışsın

Kızlar sizlere tavsiyem önce neden hamile kalamadığınızı araştırın ve bitkisel tedaviye ona göre başlayın. Örneğin sogan suyu iltihaba, küçük miyom ve kistlere iyi geliyor. Bu sebepler yüzünden gebe kalamayanlarin soğan kürü kullandıktan sonra hamile kalmalari olasıdır. Fakat baska bir sorun varsa mesela yumurtaliklari tembel çalışıyorsa yahut türlerinde tıkanıklık varsa ömür boyu sogan suyu da icseniz kar etmez. Falanca hamile kaldi bende deneyecem demeden evvel sorununuzu öğrenmelisiniz.

Ben de uzun bir süre hamile kalmamıştım sonra doktora gittim. Megerse yumurtalatim gelişmiyormus. bunu öğrendikten sonra araştırdım ve incir kürünun bu konufa cok faydali olduğunu öğrendim. Uyguladigim ay hamile kaldım. Boşu boşuna oyalanmisim meğer...

Tecrübelerime dayanarak yardimci olmak istedim.
En kisa zamanda hayırlı haberler almaniz dileğiyle...

merhaba,
incir kürünü deneyebilirsin, araştır istersen...

merhabalar herkese,

Soğan kürünün 10.günündeyim, soğan küründen mi bilemedim ama beklenen sürede gelişmeyen yumurtalar 1 hafta gecikmeli olarak büyüdü, yumurta istenen büyüklüğe geldi sonunda, çatlatma iğnesi yapıldı bekliyoruz bakalım, bu ay tutmazsa ilaç tedavisine başlanacak, o ilaca başlamayı da hiç istemiyorum, inşallah bu ay olumlu sonuç alırız,
tabi ki tüm detaylarını okuyarak,,, soğan kürünü ihmal etmeden senede 2 defa yapın mutlaka, yumurta kalitesizliği olan arkadaşlar incir kürünü araştırın,
Allah herkesin istediğini beklediğini tez zamanda verir inşallah...

kizlar merhaba 8 gun sonra adet olacagim sogan kurune baslasam olurmu aslinda baslamistim gecen ay adetten 7 gun sonra 2 gun icebildim bi haftadir bir turlu yapamiyorum simdi mi baslamaliyim yoksa adetin bitimini mi bekleyeyim?

merhaba kızlar bende sogan kurune baslıcam onumuzdekı ay tam olarak ne zaman nasıl kullanılıyor acıklarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…