- 13 Mayıs 2015
- 5
- 7
- 1
- 37
inşallah test pozitif çıkınca inanamadım çok güzel duygu Allahım isteyen herkese nasip etsininşallah kürün sayesinde olmuşturda bizlerede umut olur:)
bende sanki adet olucam gibi hafif kasılmalar olduben kürü bitireli 10 gün falan oluyor ara ara iğne batması gibi batmalarım oluyor senin kürden sonra vücudunda degişiklikler oldumu
aa gözün aydın çok sevindim senin adına sende de aynı benimki gibi olmuş benim de 7 ay olmamıştı kürü kullandığım ay oldumrb arkadaslar soğan kürü mucizesini bende yasadım bu ay kullandım ve ilk aydan hamile kaldım oysaki 7 aydır ugrasıyorduk olmuyordu ama artık bebeğim bizimle isteyen herkeze allahım nasip etsin inşallah
mrb arkadaslar soğan kürü mucizesini bende yasadım bu ay kullandım ve ilk aydan hamile kaldım oysaki 7 aydır ugrasıyorduk olmuyordu ama artık bebeğim bizimle isteyen herkeze allahım nasip etsin inşallah
Arkadaşlar çoçuğum olsun diye uzun bir süredir tedavi oluyorum ancak olumlu sonuç alamadım. Bu durum da bende bitkisel ürünlere yöneldim. Meryem otu nu önerdiler. Bu otu kullanarak gebe kalanlardan cevat akşit hoca da bahsetmişti. Bende Gittigidiyor dan aldım. Ama tam olarak nasıl kullanılır bilmiyorum. Ayrıca doğumu kolaylaştırmak içinde kullanılıyormuş. Rahim ağzını genişlettiği için rahat doğuma yardımcı oluyormuş. Bilgilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. İyi geceler.
Meraba bayanlar yardimci olurmusunuz bana rica etsem 1 senelik evliyim gecen sene kadin doguma gittim ilk defa okmeydani arastirmaya bayan doktordu muayne eden ve altan muayne ederken cok canimi yakti cocuk istediyim icin gitmistim halada olmadi tabikitekradan gidip muayne olup arastirmalarini istiyorum ama ogun canimun cok yandigi icin cesaret edipte gidemiyorum devlete ozelede guc yetmiyor ne olur herhangi bi devlet hastanesinde bayan yada erkek doktor tavsiye eden varmi bu korkumuda yenmem lazim tedavi olmak icin devlette istbuldan onerirseniz sevinirim lutfen yardimci olun iyibir doktor icin
kizlar merhaba 8 gun sonra adet olacagim sogan kurune baslasam olurmu aslinda baslamistim gecen ay adetten 7 gun sonra 2 gun icebildim bi haftadir bir turlu yapamiyorum simdi mi baslamaliyim yoksa adetin bitimini mi bekleyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?