Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım burdaysan bana yardımcı olurmusun bende adetimin bitimindeyim hamilelik için bu kürü nasıl kullanmalıyım

Merhaba bn de iki yillik evliyim ilk sene kimyasal gebelik yasadim snrasinda bir yil boyunca adet duzenszligi oldu 50 gunde 60 gunde bir ay adet oluyordm o da cok az uc ay once de khverengi lekelenmeler oldu adet hc glmedi.. doktora gttgmde pko suphesi vr dedi gecen ay sogan kurune basladim ayrica adacayi ve kiraz sapi cayi da ictim bu ay 60 gunlere uzayan adet 35. gunde geldi cok sukur, ck umitliyim,,, ayrica bayanlar bn evlndkten snra ck kilo aldim bnce butun bu sorunlar kiloyla da ck ilgili bu ay spora da basladm insallah dvm edecegim kilolariverecgm insallah size de tavsiyem spora baslayin ve unutmayin sifa Allahtan arayip bulmk bzm isimiz sogan i da adacayini da sifa niyetyle icin..

beni cuma günü dr um çağırdı aşılama için ve o gün soğan kürüne başlamam gerekiyo çünkü adetimin 7ci gününe denk gelio ne yapsam bilemedim soğan kürünümü denesem aşılama mı yaptırsam offff çok kararsı kaldım allah yardımcımız olsun

www.keyifzamaniavm.com arkadaslar internet mağazası açtım istediginiz herşeyi bulabilirsiniz tanıdıklarınizatavsiye ederseniz sevinirim keyifli alisverisler... Meraba bnde pcoluyumtedavi gordum olmuyor cocugum bnde kendimi oyalamak için bu siteyi açtım

Kızlar bende bu ay soğan kürü kullanmıştım ve vesile oldu sanırım suan hamileyim daha doktora gitmedim ama testte pozitif cıktı allahım her isteyene
nasip etsin inşallah
Masallah allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bende 9. Gunume giricem sogan kurunde hayirlisi bakalim inanilmaz kilo verdirdi birde bana basladigimdan beri 3 kilo verdim

Masallah allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bende 9. Gunume giricem sogan kurunde hayirlisi bakalim inanilmaz kilo verdirdi birde bana basladigimdan beri 3 kilo verdim
Ben kilo vermedim galiba tartılmadım çünkü ama göbeğim dümdüz olmuştu sürekli wc ye gidiyodum ödem attırdı sanırım:) bu ay hayırlı haberi alırsın inşallah canım

Ben kilo vermedim galiba tartılmadım çünkü ama göbeğim dümdüz olmuştu sürekli wc ye gidiyodum ödem attırdı sanırım:) bu ay hayırlı haberi alırsın inşallah canım
Valla bilmiyorum canim her goren sasiriyor belkide odem atiyorumdur:) aminn insallah bakalim adetim duzensiz benim yumurtlama gunumu bilmiyorum bekliyorum

Valla bilmiyorum canim her goren sasiriyor belkide odem atiyorumdur:) aminn insallah bakalim adetim duzensiz benim yumurtlama gunumu bilmiyorum bekliyorum
Benimde düzensiz 29 günde oldugumuda 36 günde oldugumuda biliyorum ama yumurtlama günümü akıntımda anladım en iyisi gün aşırı ilişki kaçırma şansın olmaz

Kızlar ben soğan kürünü uyguladım uygularken hiçbir şekilde vücudumda değişiklik olmadı. Ne akıntı artışı ne kilo verme ne sık idrar. . Ve soğan kürünün üstüne 2. Adetimi de gördüm . Yani malesef gebeliğe de faydası olmadı ama eşim de varikosel var pzts ameliyat olacak inşallah artık o vesile olur

Olur canim bende ilk aya sartlamadim adetimi bekliyorum belki duzene girer
Buarada varikosel ne canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…