Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Meraba ben evlendim 3 ya sonra plansız bi şekilde 6 haftalik hamile olduğumu ogrenmistim çok mutlu olmuştum çok şükür şu anda 6 yaşında kızım 2 yaşındaydı korunmayi bıraktığım da ilaç kullanmadım zaten geri çekme yöntemiyle korundum sonra ammaan olursa olur dedim akışına bıraktım dört sene geçti hala bir şey olmadı kızım büyüdü ve artık kardes istiyorum diyor elimden geleni yapıyorum ama Allah ol derse olcak biliyorum doktorlara hastanelere gitmeye başlamıştım son bi sene içinde çünkü bi senedir dikkatimi çekti neden olmuyor acaba zaten korunmuyrum dedim doktorlar hiç bi sorun yok dedi ama olmuyor işte soğan kurunu okumuştum kış mevsimiydi ve denedim denedigimin ertesi günü adet oldum ve bıraktım sadece bir gün denedim tadı da o kadar kötü gelmedi şu anda oruç tutuyorum ben kürü yeniden uygulamak istiyorum acaba sahurda bide iftarda icsem olurmu baya psikolojim bozuldu çünkü bu ay tam 9 gün gecikti adetin çok umitlenmistim çünkü adetinhhiç Şaşmazdi ve adet oldum şu anda üçüncü günü adetimin bitsin doktora gitmeyi düşünüyorumilk ggün çok geldi ertesi günler azaldı sanki böyle taze kan değil gibi zift gibi geliyor ve sancim hiç fazla olmadı normalde yataklara düşerdim adet olunca bu mesajıyazmak isistedim biraz olsun içimi dökmek istedim çünkü beni iyi siz anlarsınız kimseye bunu anlatamam etrafımda bir sürü insan var korumayı birakyim hemen olur diyenler bende evlenince nerdeyse hemen hamile kaldım ama işte Allahtan gelene boynumuz kildan ince Allah kimsenin kucagini boş birakmsin önce hiç annelik duygusu tatmayanlara nasip etsin Allah

adetim btti bu arada 7. gunde ben yine basladim sogan suyuna sahurdan once ictim bakalim hayrlisi.. oncelikli hedefim adet duzenszlginden kurtulmak.. bn adetle ugrasrkn hamilelik olursa da ne ala tabi :) :)

bence basla sogan kurune bak ne guzel bir problem de yokmus gonlunu ferah tut insllah hayrli zmnda olur bnm boyle tanidiklarim var bes sene boyunca cocuklari olmadi hcbir problm yoktu tamamen psikolojik demis doktor sonra kndlginden oldu bn de iki senedr evliyim benim de olmuyor dua etmktn bska care yok..

Aynen ben adetim bugün dün bitti ve 7 ggünbeklemek istemiyorum hemen bbaşlasam olurmu ki acaba cçünkü bu ay tatile gidiyorum titürkiyeye ggeliyorum geç yaparsam 15 günü ttamamlayamam belki nankörlük etmiyorum cçoksşükür yine de bitane var ama herkesin kkardeşi var benim bniy e yok diye bbaskı yapıyor :) hhakkımız da hhayırlısı olsun iyi ssonuçalirsam mutlaka paylasirim şu mübarek gündeiinşallah allah yüzümüze bakar uisteye n herkes e nasip etsin vbenim hhiç adet sorunum olmadıhep 32 ggünebir olurum 4 ggün sürer ve biter bir tek bu ay şaştı çoktaktigimdam oolduheralde

canım eşinde bir görünsün doktora sadece sen mi gittin?

Eşimde gitmişti değerleri düşük cçıktıhemde baya bbi düşük çıktı ssigarayı bırakacak yoksa düzelme z dedi Dr. Bıraktı aaylar oldubende bbıraktım destek olma amaçlı 4 aydır icmiyoruz hher hangi bi ilaçtavermedi dDr. Bunun ilacı yok her sşeykendi eelindessigarayı bıraksın değeri normale döner devam ederse içmeye olmaz dedi sadece yyolladı işte

arkadaşlar bende yumurta tembelliği var.yumurtam 16 mm kalıyo gebelık olusmuyor.soğan kürünü kisti olanlarmı kullanıyo.yoksa rahim temiz olan kisti olmayan da kullana bilirmi.akıntımda yok benım.bilgi verirseniz sevinirim

bugün hamileliğimi öğrendim inşallah kanda da kesinleşcek.1-1.5 ay önce soğan kürü kullandım iyi geldiğini düşünüyorum

Kizlar bende cok sık idrarda enfeksiyonu oluyorum. Biktim her ay mutlaka oluyorum bu yuzdende cocugum olmuyor sanirim. Sogan kurune baslamak istiyorum ins faydasini ggorurum. Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Cok zor beklemek sabir versin bu mubarek gunlerde dualarimiz kabul olsun ins.

bu soğan kürü bi bende işe yaramadı sanırım 2 ay once 12 gün öğlen ve aksam içtim ama yok polikistik overlılarda mı işe yarıyor aceba?

kürü kullanabilirsin, illaki kisti olan kullanacak diye bir şey yok, normal şartlarda 6 ayda bir şifa niyetine yapmakda fayda var zarar yok, faydasını da göreceksin ama dikkat et yaparken,
*15 gün yapacaksın
*çillenmiş soğan olamayacak
*kahverengi kabuklu orta boy soğan olacak
*her defasında taze yapılacak ( sabah ve akşam 1 er bardak)
*çeşme suyu kullanma, hazır su kullan
* 2 su bardağı kaynamış suya 1 adet soğanı atıp 5 dk kaynat, ılıyınca iç
* yemeklerden 15 dk. önce aç karnına içiyorsun

çok teşekkürler inşallah bu kür işe yarar.sagol cevap için

Canim merhaba, bende hamilelik icin dusunuyorum bu kurden yapmayi. 3 yildir evliyiz martta adet oldum sonra biraktik korunmayi. 3aydir bir hareket yok herhangi bir problemde gozukmuyor. Belki vesile olur. Bilgili olanlar yardimci olurs cunku herkes bisey soyluyor adet bittikten 7 gun sonra diyen var 15 gun sonra diyen var. yoksa adet bitiminden hemen sonrami yapayim fikir verirseniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…