Gebelik testi gibi yumurtlama gününüzü bildiren bir testYumurtalama testi ben kendim hesapliyorum bunu mu kast ettin yoksa
Eczaneden mj temin ediyoruz54-34 .!.:Gebelik testi gibi yumurtlama gününüzü bildiren bir test
Hiç almadım ama başka nerden alınabilir kiEczaneden mj temin ediyoruz
Yani Haklisin ama bende hic denemedim dogrusu alsam mi acaba ben kendim hesaoliyorUm belki onunla olsa daha kesin olur tesekuur ederimTE="54-34, post: 42602277, member: 649019"]Hiç almadım ama başka nerir ki
baslamanla ilgili mi ? Ya cnm icte o kdr onmli degil bnce ne zaman ictigin bn cok duzensiz icmeme ragmen agrilarim gitti kuculdu saniyorum haftaya doktora gitcem kac cm oldugunu yazarim nisanda 4,5 cm idikızlar fikri olan yok muuu yahuu
BENDE DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALDIM AMA SONRASINDA KALBİ DURDUĞU İÇİN ALDIRDIM..1 SENEDİR İSTEMEMİZE RAĞMEN Bİ TÜRLÜ TUTTURAMIYORUZ BU DEFA DAyazarsan iyi olur canım bende önümüzdeki aya gidicem doktora bende yazarım ben daha önce 45 günde bir adet olurdum adetin 14. günü başlamıştım sonra hamile kaldım bebeğimi kaybettim kalbi atmıyordu şimdi adet sürem 30 ile 34 arası değişiyor 14. günü başlasam tam yumurtlama zamanına denk geliyor o yüzden erken başladım bu defaama iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorumm
Ben adetime 15gün kala başlamıştımBENDE DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALDIM AMA SONRASINDA KALBİ DURDUĞU İÇİN ALDIRDIM..1 SENEDİR İSTEMEMİZE RAĞMEN Bİ TÜRLÜ TUTTURAMIYORUZ BU DEFA DADOKTOR HERŞEY NORMAL DİYOR AMA OLMUYOR..BENDE SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAMAK İSTİYORUM NEZAMAN BAŞLAMALIYIM
anladım canım hangisi daha etkili acaba..çok teşekkürler ben bi araştırayımCanım ben adetin 3. Günü başladım kimisi 7. Gün kimisi 14.gün yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?