Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaşlar yumurtlama testi kullanın. bu testle hamıle kalan arkadaşlarım oldu hemde kullandgı ay oldu

Arkadaşlar SOĞAN kürü sonrasında kistlerim var yine,kürü tekrarlamam gerekiyor ama bu ay tatile denk geleceği için yapamıyorum,bir ayda sonuç alınamıyormuş demekki bi kaç ay yapmak gerekiyor yada her insanda farklı oluyor

TE="54-34, post: 42602277, member: 649019"]Hiç almadım ama başka nerir ki[/QUOTE]
Yani Haklisin ama bende hic denemedim dogrusu alsam mi acaba ben kendim hesaoliyorUm belki onunla olsa daha kesin olur tesekuur ederim

TE="54-34, post: 42602277, member: 649019"]Hiç almadım ama başka nerir ki
Yani Haklisin ama bende hic denemedim dogrusu alsam mi acaba ben kendim hesaoliyorUm belki onunla olsa daha kesin olur tesekuur ederim[/QUOTE]
Evet iyi olur,sonuçta Yumurtlama her ay aynı Günlerde olmuyor

kızlar bende soğan kürüne başladım bu ay yalnız adetin 3. günü başladım zaten 3. günü akşamda adetim bitti fazla kanamam olmaz zaten ama işkillendim acaba yanlış zamanda mı başladım diye geçen ay yumurta takibinde 11. gün yumurta 10 mm de kaldı bu ay dr a gitmedim önümüzdeki ay gidicem aslında birazda 3. günü başlama sebebim 5. gün ilaça başlamıştım pek etkisi olmayınca 3. günü başlamak mantıklı geldi

Merhabalar bnm cikolata kistim var diye sogan suyunu kullanmaya baslamistim cok agrim oluyordu dayanilmaz derecede. Duzensizde icmeme ragmen iki aya kadar agrilarimi hafifletti. Suan nerdeyse jic agrim olmuyor. Henuz hamile kalamadim ama insallah ona da faydasi olur. Zarari yok kullanin

yazarsan iyi olur canım bende önümüzdeki aya gidicem doktora bende yazarım ben daha önce 45 günde bir adet olurdum adetin 14. günü başlamıştım sonra hamile kaldım bebeğimi kaybettim kalbi atmıyordu şimdi adet sürem 30 ile 34 arası değişiyor 14. günü başlasam tam yumurtlama zamanına denk geliyor o yüzden erken başladım bu defaama iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorumm

bende pcos la savaşıyorum Allahım nasip etsin artık bebişlerimize kavuşalım... benimde adet günüm şuan adet bitimi den 2 gün sonra başlıcam inş banada fayda eder

BENDE DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALDIM AMA SONRASINDA KALBİ DURDUĞU İÇİN ALDIRDIM..1 SENEDİR İSTEMEMİZE RAĞMEN Bİ TÜRLÜ TUTTURAMIYORUZ BU DEFA DA DOKTOR HERŞEY NORMAL DİYOR AMA OLMUYOR..BENDE SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAMAK İSTİYORUM NEZAMAN BAŞLAMALIYIM

Canım ben adetin 3. Günü başladım kimisi 7. Gün kimisi 14.gün yapıyor

Ben adetime 15gün kala başlamıştım

bak benim ilk hamileliğim soğan küründen sonra oldu ben o zaman 45 günde bir adet olurdum 14. gün başlamıştım o ay da tutmuştu son 5 aydır da kürtajdan sonra her ay oluyorum zayıfladım onunda etkisi var tabi 30 günde bir olduğum için bu defa adetin 3. günü başladım canım artık işe yarıyormu yaramıyormu adet olunca belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…