Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba hanımlar,
Ben de soğan kürüne başladım bugün 4. Günüm. İlk gün içmek biraz zor oldu ama sonrasında alıştım tadına. Bir de bi elime bir limon alıp onu koklayıp koklayıp içiyorum sogan suyumu.
Benim ikinci evliliğim, ilk evliliğim 8 yıl sürmüştü hiç çocuk düşünmedik ama korunmadık da. Biraz sorunlu bir evlilikti düzenli bir cinsel birlikteliğimiz de yoktu. Şimdi ikinci eşimle 6 aydır çocuk istiyoruz henüz doktora gitmedim çocuk için, ilk olarak doğal yöntemleri denemek istedim. Evlenmeden önce gittiğim kadın doğum muayenesinde dr yumurtalık kistim olduğunu söylemişti ama pko değil 5cmlik bir kist. Şimdi şifalı soğan suyuyla bu kistten kurtulmak istiyorum ilk olarak. Sayfada soğanla hamile kalanları okudukça çok seviniyorum ve umutlanıyorum. Son 6 aydır tek çizgileri görmekten yoruldum umarım tüm isteyenler bebişlerine kavuşur. Soğan suyuyla olan maceralarınızı, mutlu sonlarınızı lütfen paylaşmaya devam edin. Hepinize bu zorlu yolda başarı ve mutluluk diliyorum.

kızlar merhaba bende bu ay soğan kürü yapmak istiyorum adet bitiminden kaç gün sonra başlanıyor merak ettim yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar bende bugün soğan kürünü kullanmaya basladım. 1,5 sene evliyim. Düğüne 1 hafta kala doğum kontrolhapı kullandm 15 gün boyunca sonra bıraktım. Umarım bu kür sayesinde hamile kalırıım. İnşallah

merhaba arkadaşlar gerçektem bu soğan kürüyle hamile kalan var mı ? bende denemek istiyorum. bizde hicbir sotun görmemesine ragmen doktorlar 3 yıldır cocugumuz olmuyor. gercekten ıse yarıyorsa bende denıycem.bilgilerinize ihtiyacım var

Merhaba arkadaslar bende 15 gun sogan kuru kullandim suan kasiklarimda cok cddi sanci ve bel agrim var adetimede 10 gun var bende 1 bcuk yillik evliyim ise yararmi bilemiyorum ama yprumlar ve guzel haberler beni heveslendirdi.

aa gözün aydın çok sevindim senin adına sende de aynı benimki gibi olmuş benim de 7 ay olmamıştı kürü kullandığım ay oldu

Merhaba kuru nasil uyguladinjz acaba bende yeni uyguladim 15 gunum 3 gun onve btti ve adetime 10 gun var pcos hastasiyim bende normalde 15 gunden sonra bir hafta bekleyip tektar 15 gun yap dendi bana siz nasil yptiniz acaba bu ara Allah hayirlisiyla kucaginjza almayi nasip etsin gozunuz aydin

kızlar selam bende daha yeni başladım bugün 2.gün ama sadece gece yatmadan içiyorum tadı ve kokusu çok berbat çok zorlanıyorum. adetlerim son zamanlarda düzensizleşmişti 2 ay incir kürü yaptım zamanında adet oldum bu ay da soğan deniyim dedim bakalım nolucak.inşallah hazır düzene sokmuşken bozmam daha çok. günde 1 kere içip faydasını gören var mı?

Merhaba arkadaşlar,ben geçen ay SOĞAN kürü Yaptım ama hamile kalmadım şimdi klomen kullandım 1 yumurtam gelişmiş onu takibe aldık,tekrar bu ay SOĞAN kürü yapmalımıyım?

Merhaba arkadaşlar,ben geçen ay SOĞAN kürü Yaptım ama hamile kalmadım şimdi klomen kullandım 1 yumurtam gelişmiş onu takibe aldık,tekrar bu ay SOĞAN kürü yapmalımıyım?
eğer yumurta gelişimi içinse incir kürü yapman daha iyi olur, eğer pko hastasıysan soğana devam :) kolay gelsin

Pko hastasıyım ama i.saraçoğlu ilaç tedavisi görürken Kür uygulamayın Demiş kafam karıştı
aman öylede batmışız böylede forumda birlikte kullananlar var, testere dişli aslan pençesi için doktor tedavinize ek olarak kullanabilirsiniz demişti , :) şifalar dilerim

Kizlar Merhaba,
Ben Şubat ayında bebeğim gelişmedigi için kürtaj oldum.3 ay korunduktan sonra tekrar kaldığımız yerden devam ettik ama 4 aydır korunmama rağmen hamile kalamadim. 2 kere doktora gittim rahim bölgemin ve rahim duvarımn sağlıklı olduğunu söylediler. Kürtajdan sonrada hiç bir adetimi günü gününe olamadım kürtajdan önce 28 günü sasmayan adetim şimdi 30-32-31 günde anca olabiliyorum. Hamile kalamiyorum diye çok üzülüyorum soğan suyunu öğrendim ve adetimin 7.gunu başladım 4 gün içtim ve 2 hafta boyunca hergün kahverengi kırmızı renkte akıntım geldi ne olduğunu anlayamadim acaba neden böyle oldu? Şimdi adetime 1 hafta kaldı lekelenmem bitti ve soğan suyunu tekrar kullanmaya başladım ama şimdi lekelenmem yok.bu ay adet oldgumdada soğan suyunu kullanıp adet bitiminde bırakmayı düşünüyorum inşallah rabbim isteyen herkese şifa versin kucaklarimiz boş kalmasin.

Bende beş aydır korunmama rağmen olmuyor. Doktor hiç bir sorun yok dedi hormonlarımda da sıkıntı cikmadi.çok istiyorum Rabbim her isteyene versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…