adetinin 7. günü başlıyosun canımkızlar merhaba bende bu ay soğan kürü yapmak istiyorum adet bitiminden kaç gün sonra başlanıyor merak ettim yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederim canım bugün başlamıştım zaten inş işe yarar bugün 7 gün :) pkoyum önümüzdeki ay 3 tüp bebek denemem var inş. gerek kalmaz :)adetinin 7. günü başlıyosun canım
aa gözün aydın çok sevindim senin adına sende de aynı benimki gibi olmuş benim de 7 ay olmamıştı kürü kullandığım ay oldu
eğer yumurta gelişimi içinse incir kürü yapman daha iyi olur, eğer pko hastasıysan soğana devam :) kolay gelsinMerhaba arkadaşlar,ben geçen ay SOĞAN kürü Yaptım ama hamile kalmadım şimdi klomen kullandım 1 yumurtam gelişmiş onu takibe aldık,tekrar bu ay SOĞAN kürü yapmalımıyım?
Pko hastasıyım ama i.saraçoğlu ilaç tedavisi görürken Kür uygulamayın Demiş kafam karıştıeğer yumurta gelişimi içinse incir kürü yapman daha iyi olur, eğer pko hastasıysan soğana devam :) kolay gelsin
aman öylede batmışız böylede forumda birlikte kullananlar var, testere dişli aslan pençesi için doktor tedavinize ek olarak kullanabilirsiniz demişti , :) şifalar dilerimPko hastasıyım ama i.saraçoğlu ilaç tedavisi görürken Kür uygulamayın Demiş kafam karıştı
:)) teşekkür ederim...aman öylede batmışız böylede forumda birlikte kullananlar var, testere dişli aslan pençesi için doktor tedavinize ek olarak kullanabilirsiniz demişti , :) şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?