Egerki hamile kalirsam mutlaka buraya yazıcam diye kendime soz vermistim 2007 yilinda bi oglum oldu ve 3 sendir ikinci bebek icin ugrasiyorum 1 dusuk yaptim asilama tup bebek hepsini denedim olmadi bu ay sogan kürü uyguladim ve oldu sizlere umut olsun kesinlikle bu kuru tavsiye ederim sevgiyle kalın
Arabbim sana bağışlasın yavrunu canım adetine yakın nasıl belirtiler oldu canım ben de bu ay soğan kürü yaptım şu an adet olmayı bekliyorum 3 gün bende kasığımın orda bir ağırlık vardı sanki ara ara yorulunca ağrı oluyordu bugün yok sende ne gibi şeyler oldu
Adet doneminde yasadiklarimın aynisini yasadim kasık bölgesinde ağrı göğüs hass
Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım.. Adetinin kaçıncı günü başladın acaba. Herkes farklı bişey söylüyor kafam karıştı. Bide sabah yapup içiceksin bide akşam yeniden yapıp içiceksin dimi.. Sabahkini içmiyoruzEgerki hamile kalirsam mutlaka buraya yazıcam diye kendime soz vermistim 2007 yilinda bi oglum oldu ve 3 sendir ikinci bebek icin ugrasiyorum 1 dusuk yaptim asilama tup bebek hepsini denedim olmadi bu ay sogan kürü uyguladim ve oldu sizlere umut olsun kesinlikle bu kuru tavsiye ederim sevgiyle kalın
Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım.. Adetinin kaçıncı günü başladın acaba. Herkes farklı bişey söylüyor kafam karıştı. Bide sabah yapup içiceksin bide akşam yeniden yapıp içiceksin dimi.. Sabahkini içmiyoruz
Benimde ara ara olup gecerdi ama göğüslerim hep agridi insallah sizede nasip olur oluncada saglikli devam etmesi onemli tabi umari. Iyi haberler alirsiniz.benim 4 gün boyunca kasığımın orda ağırlık var gibi oldu batma falan ama bugün hiç olmadı geçti yani bat az kaldı 10 güne belli olur artık
Benimde ara ara olup gecerdi ama göğüslerim hep agridi insallah sizede nasip olur oluncada saglikli devam etmesi onemli tabi umari. Iyi haberler alirsiniz.
TAMAM CANIM ÇOK SAĞOL BU AY YUMURTLAMAYI KAÇIRDIM GALİBA.BUGÜN SABAH SON OVULASYON TESTİNİ YAPTIM ÇİZGİ BİRAZ KOYUYDU AMA TAM NET DEĞİLDİ.. AMA ÖĞLEDEN SONRA Bİ AKINTIGELDİ ŞEFFAF YAPIŞKAN..GENELDE BÖYLE OLDUĞU GÜN YUMURTLAMA OLUYOR YA HANİ..BU AY PEK UMUDUM YOK AÇIKCASI...NASİP ARTIK..Sabah aksam taze yapip ictim ben adetimin bitiminden 4 gun sonra basladim kuru yeni ogrenmistim hemen baslayim dedim
İnşallahinş rabbim nasip eder gözümde tütüyor
İnşallah bu da tutmuştur allah herseyin hayirlisini versinadet tarihine az kaldı 6 ay önce kullanmıştım soğan kürünü hamile kalmıştım bu ay da yaptım işe yaradımı çokk merak ediyorum
Bebegim bnde seni gordugume sevindim :))
Senin yuregin okadar guzelki bnim soylediklerime sevkatle sevgiyle saygi gosteriyosun bu asıl senin bakis acinin guzelliginden kaynaklaniyor..
Bn sanal deilimki hayatim bana ulasman cok kolay :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?