Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende denemeye calistim sogan kurunu. Doktorum pko olma ihtimalin var dedi. Adetim duzensiz oldugu icin ve surekli hafif kanamam oldugu icin adetimin 7. veya herhangi bir gununu beklemeden basladim cunku ne zaman adet gorup gormedigimi ayirt edemiyorum. Suan tasinma asamasinda oldugumuz icin cok duzensiz bir hayatim var. Bazen sabah bazen oglene dogru ictigim oluyordu aksamlarida bazen geceye dogru ictigim oluyordu. 10 gun devam ettim sonra cok duzensiz gittigi icin biraktim. 2 gun sonra adet oldum (kanamalarimin artmasindan oyle tahmin ettim) 7 gun surdu. Adetimden sonra 2 3 gun surekli devam eden kanamam durmustu cok sevinmistim bu duruma ama malesef tekrar basladi kanama.. Tasindiktan sonra tekrar denemeyi dusunuyorum.

kızlar merhaba ben bu ay adetin 3. günü soğan suyuna başladım 34 günde bir edet olurum yumurtlamam geç olur biraz polikistik over var bende bu netteki takvime göre ovulasyon kullandım hep tek çizgi oldu çifti hiç yakalayamadım genelde po hastasında çift gösterir ama bu soğan suyu kisti erittiği için hep tekti soğan suyundan erken yumurtlama mı oldu acaba olduysa iyi olmuştur da sizde de hiç böyle oldu mu yada bildiğininz varmı bu konuda

Arkadaşlar merhaba
Bir konu hakkında kafam çok karıştı.uygulayan veya hakkında bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi?

Sorunum şu ki; Bende adet düzensizliği var yine adetim gecikti.bugün sogan kürüne başladım incir+havuç kürüne de başlamak istiyorum ona ne zaman başlamayalım.

Egerki hamile kalirsam mutlaka buraya yazıcam diye kendime soz vermistim 2007 yilinda bi oglum oldu ve 3 sendir ikinci bebek icin ugrasiyorum 1 dusuk yaptim asilama tup bebek hepsini denedim olmadi bu ay sogan kürü uyguladim ve oldu sizlere umut olsun kesinlikle bu kuru tavsiye ederim sevgiyle kalın

rabbim sana bağışlasın yavrunu canım adetine yakın nasıl belirtiler oldu canım ben de bu ay soğan kürü yaptım şu an adet olmayı bekliyorum 3 gün bende kasığımın orda bir ağırlık vardı sanki ara ara yorulunca ağrı oluyordu bugün yok sende ne gibi şeyler oldu

A

Adet doneminde yasadiklarimın aynisini yasadim kasık bölgesinde ağrı göğüs hass

benim 4 gün boyunca kasığımın orda ağırlık var gibi oldu batma falan ama bugün hiç olmadı geçti yani bat az kaldı 10 güne belli olur artık

Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım.. Adetinin kaçıncı günü başladın acaba. Herkes farklı bişey söylüyor kafam karıştı. Bide sabah yapup içiceksin bide akşam yeniden yapıp içiceksin dimi.. Sabahkini içmiyoruz

benim 4 gün boyunca kasığımın orda ağırlık var gibi oldu batma falan ama bugün hiç olmadı geçti yani bat az kaldı 10 güne belli olur artık
Benimde ara ara olup gecerdi ama göğüslerim hep agridi insallah sizede nasip olur oluncada saglikli devam etmesi onemli tabi umari. Iyi haberler alirsiniz.

Sabah aksam taze yapip ictim ben adetimin bitiminden 4 gun sonra basladim kuru yeni ogrenmistim hemen baslayim dedim
TAMAM CANIM ÇOK SAĞOL BU AY YUMURTLAMAYI KAÇIRDIM GALİBA.BUGÜN SABAH SON OVULASYON TESTİNİ YAPTIM ÇİZGİ BİRAZ KOYUYDU AMA TAM NET DEĞİLDİ.. AMA ÖĞLEDEN SONRA Bİ AKINTIGELDİ ŞEFFAF YAPIŞKAN..GENELDE BÖYLE OLDUĞU GÜN YUMURTLAMA OLUYOR YA HANİ..BU AY PEK UMUDUM YOK AÇIKCASI...NASİP ARTIK..

adet tarihine az kaldı 6 ay önce kullanmıştım soğan kürünü hamile kalmıştım bu ay da yaptım işe yaradımı çokk merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…