Aynen benim durumumda bu şekilde martta korunmayi bıraktık. Ben de 2 yıllık evliyim. En son bugün bi hüsran yaşadım. Adetim gecikmesine ve bütün tepkileri yaşamama rağmen kan ve idrar testim negatif ve bi sorun da yok. Ben de bu kuru yapmayı düşünüyorum. Tam olarak nasıl yapılacak? Lütfen yardımcı olunnn :)))Canim merhaba, bende hamilelik icin dusunuyorum bu kurden yapmayi. 3 yildir evliyiz martta adet oldum sonra biraktik korunmayi. 3aydir bir hareket yok herhangi bir problemde gozukmuyor. Belki vesile olur. Bilgili olanlar yardimci olurs cunku herkes bisey soyluyor adet bittikten 7 gun sonra diyen var 15 gun sonra diyen var. yoksa adet bitiminden hemen sonrami yapayim fikir verirseniz cok sevinirim
adet bitiminden 2 yada 3 gün sonra başlanır 15 gün yapılır diyor canım. şimdi yeni izledim çok taze bilgiKizlar nasil yaptinizda sonuc aldiniz bu kuru? Adet bitiminden hemen sonrami yoksa 15 gun sonrami cevap verebilecek biri yokmu
ben kimyasal gebelik yaşamamak için yapmıştım canım ama henüz gebe kalamadım eşim ameliyat oldu varikosel beklemedeyiz yani bikaç ay.Kizlar nasil yaptinizda sonuc aldiniz bu kuru? Adet bitiminden hemen sonrami yoksa 15 gun sonrami cevap verebilecek biri yokmu
Gecmis olsun canim, bilgilendirmen icin tesekkurler o zaman adet gecsin 2 gun sonra baslayayim. Ins isteyen herkese tez vakitte anne baba olma duygusunu yasatsin Rabbim.ben kimyasal gebelik yaşamamak için yapmıştım canım ama henüz gebe kalamadım eşim ameliyat oldu varikosel beklemedeyiz yani bikaç ay.
Merhaba kızlar bende bu ay denemek istiyorum gebe kalabilmek için adetin kaçıncı günü başlamak gerekiyor
merhaba bende önce sağ tarafımda 2cm kist oluştu , soğan kürü uyguladım 15 gün, doktora gittim kistim 3 cm olmuştu, doktorum cyclo progynova diye bir hap verdi 1 ay kullandım, sağ tarafımdaki kist gitti bu sefer solumda 4,5 cm oluştu.doğum kontrol hapı kullanıyorum ama kistlerim var hap kullanırkende yapılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?