OZAMAN BENDE BUGÜN BAŞLIYAYIM BARİ :) İNŞALLAH BEBEİŞLERİMİZ GELSİN BİAN ÖNCE AMİİİNNN :) BENDE BUGÜN ADETİMİN 6. GÜNÜ AMA ADETLERİM 4 GÜN SÜRÜYOR VE DÜZENLİ..HAKKIMIZDA HAYIRLISIbak benim ilk hamileliğim soğan küründen sonra oldu ben o zaman 45 günde bir adet olurdum 14. gün başlamıştım o ay da tutmuştu son 5 aydır da kürtajdan sonra her ay oluyorum zayıfladım onunda etkisi var tabi 30 günde bir olduğum için bu defa adetin 3. günü başladım canım artık işe yarıyormu yaramıyormu adet olunca belli olur
Amin insallah ne güzel bi haber :)1.5 yildir ikinci çocuğa hamile kalamiyordum Allahın izniyle soğan kuru ile hamile kaldım darısı bütün isteyenlere
Canım gözün aydin allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin nasıl kullandığın anlatir misin? Ben adetim bittiği gün kullandım 2 hafta hergün leke şeklinde kanamam geldi günlük Pedi dolduracak kadar hamile kalmak için birsey yapmadım sadece içim temizlenir sonraki ay hamile kalmak için cabalarim diye düşündüm ama adetim gecikti adet olamıyorum şimdi. Acaba adetim den sonra gelen kanamadan dolayi mi gecikti? Sen bi anlatır misin nasıl kullandığını ?1.5 yildir ikinci çocuğa hamile kalamiyordum Allahın izniyle soğan kuru ile hamile kaldım darısı bütün isteyenlere
Amin inşallah isteyen herkese nasip eder
Evet normal benimde çok kötü oluyodu
İyi akşamlar arkadaşlar..Size tavsiyem soğan suyunu 15 gün aksatmadan sabah akşam için..Biz yaklaşık 1,5 yıldır çocuk istiyorduk.4 defa klomen tedavisi gördük sonuç olumsuz oldu. 1-2 ay kendimiz denemek istedik ve ben soğan suyu içtim.Pko lu bir bayanım ve adet günümü kestiremem hiçbir zaman..Hiç bir belirtim olmadı adet veya hamilelige dair ama soğan suyu içmeme rağmen adet olmayınca hamilelik testi aldım sonuç pozitif çıktı.Bugün doktora gittik ve 1 aylık hamile olduğumu öğrendim:))
Amin insallah...Allah isteyen herkese nasip etsin hayirlisi ile.Soğan suyunu adetim bittikten 1 hafta sonra icmeye basladim.2 bardaga yakin suyu agzi kapali olarak kaynatip dorde boldugum sogani kaynayan suyun icinde 5 dk kaynattim ve sicak olarak içtim..Canım hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin rabbim inşallah. adetinin kaçıncı günü kullandığınıda söyler misin lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?