Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merak etme olmaz
ya kızlar yormlarnızı okudm bi yanlışlık var yanlızca adetn 15 güne kadar 15 gün içiliyo ondn sonra içilmiyo yoksa bebek olmşsa bile hmn söker atar o bnm iki tane arkadaşm istenmeyn gebelik için kullnadı ve bebeklerini düşürsü üstelik bebekde büyükdü birinnli 2 aylk birinnki 3 aylıkdı eğer adete 10 gün kala içerseniz o ay bebek tutmuşsada düşer habernz olsn

ben kabuğunu da soymuyodm temz yıkıyıp öyle kaynatıyodm 5 dk kaynadkdn sonrada bi 15 20 dk bekliyodm demleniyodu ondn sonrada burnumu kapatıp genzimi tutup içiyodm kokusunu almıyodm ve rahatlıkla içiyodm ve hmn burnumu açmıyodm biraz bekliyodm kokusu hafifleynce bırakıyodm

FAYDASI OLDUMU CANIM İŞE YARADIMI PEKİ

FAYDASI OLDUMU CANIM İŞE YARADIMI PEKİ
bn şok oldm ya geçn ay kullandm5 6 gün o ay adetm söküldü baya sonra acayip akıntm oldu şok oldm bu ay hayla akntm devm ediyo bakalm bu ay hamile kalıtrmym adet olsmda bu ay tam onbeş gün yapacm ama kesinlikle tavsiye ediyorm kullnn bnm geçn ay yumurtamdaki 2.5 3 cm lik kisim vardi onu temizledi söktü içimi hayla temizliyo bide adeti düzenliyomş onn içinde bu ay kullnvm

kızlar bu ay soğan kürü kullananlar naptınız benim bir kaç günüm kaldı adete ne durumdasınızz belirtiniz var mı benim ara ara kasık ağrım oluyor

Bende bugün soğan kürünü içmeye başladım. Adet düzensizliğim var ve 6 aydır bebek istiyoruz olmuyor. Bakalım ne zamanmış bizim nasibimiz :))

arkadaşlar merhaba,ben adetin 7.günü başladım yani dün.bugün leke geldi neden acaba? benim gibi olan var mı cevap lütfen :) bu arada 5 gün sürüyor adetim

benim adet düzensizliğim var. bAZEN 2 ayda bir bazen 15 gün bazen 5 gün gecikiyor. Bakalım bu kürle ne kadar zamanda olacağım :)) Sana da Allah hayırlısıyla bir evlat nasip etsin =)

arkadaşlar merhaba,ben adetin 7.günü başladım yani dün.bugün leke geldi neden acaba? benim gibi olan var mı cevap lütfen :) bu arada 5 gün sürüyor adetim
merhaba az önce bende de lekelenme olmuş kürde 10. günüm biraz canımı sıktı, sağ kasığımda hafif batmalar var bilemedim nedenini?

merhaba az önce bende de lekelenme olmuş kürde 10. günüm biraz canımı sıktı, sağ kasığımda hafif batmalar var bilemedim nedenini?
Benim kürde 2.günüm.siz de yara varmıydı belki ondandır.bende bi dr yara var demişti başka biri yok demişti.şaştım kaldım.ayrıca benimde sağ kasıkta ağrı var

Son düzenleme:
benim adet düzensizliğim var. bAZEN 2 ayda bir bazen 15 gün bazen 5 gün gecikiyor. Bakalım bu kürle ne kadar zamanda olacağım :)) Sana da Allah hayırlısıyla bir evlat nasip etsin =)
saol cnm teşkkr ederm hayırlısıyla inşllh cümlemize:) allah sanada soğan vesilesiyle şifasını gönderir inşllh cnm:)

Benim kürde 2.günüm.siz de yara varmıydı belki ondandır.bende bi dr yara var demişti başka biri yok demişti.şaştım kaldım.ayrıca benimde sağ kasıkta ağrı var
yara teşhisi söylenmedi sizin yaranız rahimde mi? ama ağır bişey kaldırdığımın ertesi günü oldu biraz ağırlıktan şüpeleniyorum, veya rahim mi temizleniyor anlamadım açıkçası , ara ara oluyor bende

Evet rahimde denmişti ama başka dr yara yok demişti Ama sizde yara var sanki belirtileriniz o yönde.siz muayene olmadınız mı alttan?

merhaba arkadaşlar, rica etsem soğan kürü yapanlar sonrasında ki hormon testleri sonuçlarını yazabilir mi? fsh , e2 değerlerindeki değişiklikleri yazabilirler mi? birde bu kürden sonra hamile kalan arkadaşlar ilişki günlerini yazabilirler mi?

Selam kızlar bnde 14aylik evliyim evlendgm gunden beri hic korunmadm polikistk overm var adetm ilacsz 3 4ayda bi gelir.tedawiye bsladm 6ay klomen ve catlatma ignesi kullandm basarisz snuclandi dha snra rahim filmi cektrdm rahim yapisindaki egrilikden dolayi histereskopi oldum sonrasinda asilama yapildi ama snuc gene olumsuz.geceen ay sogan suyu ictm 5gun ancak icebldm tam 1ay sonra adetmkendlgnden geldi ilk defa bole bsy oldu cok sasrdm smdi adetimn 5.gunu 7.gun kure baslicam 15gun uygulicam snuc insllah olunlu olrsa burda size bildrcem allahm isteyen herkese en kisa zmanda naspe tsn insallah.bu kur uygulanirken korunmicaz demi bebege bi zarari olurmu hamile kalirsak

Merhaba kızlar. Biz 14 aydır bebek istiyoruz ama bir türlü kısmet olmadı, ben geçtiğimiz ay eylül 12 sinde adet(3 gün sürdü) oldum ve benim adetlerim çok çok düzenlidir. 7. Günü yani 18.inde soğan kürüne başladım, 10. Günü akşamı dolu dolu bir akıntı geldi afedersiniz renksiz su gibi ama jel kıvamında, içinde minnacik kılcal damar gibi bir şeyler vardı. Neyse dedim . Adetimin 12. Günü iş yerinde günlük pede bir şeyler aktigini hissettim ve wc ye gidip baktığımda açık kahverengi, pembe gibi bir akıntı ( yada lekelenme ) yani bir çay kaşığı yada tatlı kaşığı na yakın bir coklukta, ben hayatım boyunca aralarda kanama yada böyle lekelenme yaşamış biri değildim. Bundan öncede bütün doktor kontrollerimi yaptırmış ve hiç bir şey cikmamisti, herşey temizdi. ne hormon ne kist ne yara ... benim adetlerim 28 günde bir ve dediğim gibi çok düzenlidir. Yani ekim 9 da ( 09.10.15) te kesinlikle olması gereken adetim gelmedi. Yani 5 gün gecikme var. İki gün önce test yaptık ama negatif çıktı zaten çok erken olduğunu söyledi doktorum . Ha birde benim yumurtlamam 24-25 eylülde olması gerekirken , 1 ekimde oldu . O yüzden geç döllenme olabilir gözüyle de bakıyorum Allahtan hayırlısı. Cuma günü belli olacak bakalım neymiş. Çok uzun yazdım ama belki yardımı da dokunur diye öptüm :)

merhaba inşallah hamilesindir, bilgi için teşekkürler , eğer hormon testi yaptırırsan sonuçlarını bildirirsen çok sevinirim , güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…