merhaba bilgiler için teşekkürler rica etsem hormon testi yaptırdıysan fsh ve e2 değerlerini yazabilir misin?Selam kızlar bnde 14aylik evliyim evlendgm gunden beri hic korunmadm polikistk overm var adetm ilacsz 3 4ayda bi gelir.tedawiye bsladm 6ay klomen ve catlatma ignesi kullandm basarisz snuclandi dha snra rahim filmi cektrdm rahim yapisindaki egrilikden dolayi histereskopi oldum sonrasinda asilama yapildi ama snuc gene olumsuz.geceen ay sogan suyu ictm 5gun ancak icebldm tam 1ay sonra adetmkendlgnden geldi ilk defa bole bsy oldu cok sasrdm smdi adetimn 5.gunu 7.gun kure baslicam 15gun uygulicam snuc insllah olunlu olrsa burda size bildrcem allahm isteyen herkese en kisa zmanda naspe tsn insallah.bu kur uygulanirken korunmicaz demi bebege bi zarari olurmu hamile kalirsak
merhaba bilgiler için teşekkürler rica etsem hormon testi yaptırdıysan fsh ve e2 değerlerini yazabilir misin?
Suan msjni yeni gordm yarn insllah unutmazsam yazim o degerlere hc bakmadim kan testimde warsa bile.doktrlarda bunlrla ilgili bsy demedi yrn bilgilendrirm sizimerhaba bilgiler için teşekkürler rica etsem hormon testi yaptırdıysan fsh ve e2 değerlerini yazabilir misin?
Canm e2 degerime baklmamis ama fsh 5,17 nrmalmi bu deger. Ben pek anlamamdaSuan msjni yeni gordm yarn insllah unutmazsam yazim o degerlere hc bakmadim kan testimde warsa bile.doktrlarda bunlrla ilgili bsy demedi yrn bilgilendrirm sizi
Sogan kuru gecikme yapmaz adet söktürücü bir kür bende sogan kuruyle hamile kaldım 7. Haftadayim bir an once test yapBenim adetim 6 gün geçti bekliyorum. ..yarın doktorda randevum var. Birde soğan kürü adeti geciktirirmi?
Sonucun belli oldumu merak ettim umarim olumlu olmusturbenim 4 gün boyunca kasığımın orda ağırlık var gibi oldu batma falan ama bugün hiç olmadı geçti yani bat az kaldı 10 güne belli olur artık
Sogan kuru gecikme yapmaz adet söktürücü bir kür bende sogan kuruyle hamile kaldım 7. Haftadayim bir an once test yap
Sonucun belli oldumu merak ettim umarim olumlu olmustur
merhaba bu forumun 350 den sonraki sayfalarında soğan kürü kullanıp adeti gecikenler var , sayfalara bak istersen , inşallah hamilesindir canım ,Benim adetim 6 gün geçti bekliyorum. ..yarın doktorda randevum var. Birde soğan kürü adeti geciktirirmi?
Hayırlısı herseyin benimde en umutsuz oldugum zamanda oldu Allaha bol bol dua et olduran O sevgilerimle...malesef canım adet oldum yarın 3. günü dr a gidiyorum tedaviye başlıyorum bu ay
Adet oncesi belirtilerimle aynıydı...Canım belirtilerin nelerdi senin ?
Adetin bitince 7.gun baslaniyo canm 15gun sabah aksam ac karna icilcek.Selamm bugün adetimin 4 günü ne zaman baslamaliyim icmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?