Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba bilgiler için teşekkürler rica etsem hormon testi yaptırdıysan fsh ve e2 değerlerini yazabilir misin?

merhaba bilgiler için teşekkürler rica etsem hormon testi yaptırdıysan fsh ve e2 değerlerini yazabilir misin?

Canım Doktorum iki defa yaptı ama bir değer vermedi elime ama herşeyin çok iyi ve olması gerektiği gibi olduğunu söyledi. Bu arada ben yurt dışında yaşıyorum ve burda biraz değişik bu doktor işleri :)

Suan msjni yeni gordm yarn insllah unutmazsam yazim o degerlere hc bakmadim kan testimde warsa bile.doktrlarda bunlrla ilgili bsy demedi yrn bilgilendrirm sizi

Benim adetim 6 gün geçti bekliyorum. ..yarın doktorda randevum var. Birde soğan kürü adeti geciktirirmi?

Merhaba kızlar yeni üye oldum sizinle paylaşmak istedim bende sogan kürü kullandığım ay hamile kaldım Allahın izniyle tabikide..2.5 aylık hamileyim işşallah sizlerde en kısa zamanda bu mutlulugu yaşarsınız.Ben reglimin 5günü başladım 20 gün içtim beklemiyordum ama reglime bir hafta kala hissettim gögüslerimden neyse işşallah yardımcı olmuşumdur deneyin derim

Ya kizlar bu kur gercekten ise yariyormu benim kurde 12.gunum ama hala degisik bir durum yok yaaa ..bisy soyleyin lutfennnn

Merhblr kisslar
Bende bu ay soğan kurunu yaptım ama malesef 9.gün bıraktım.benim herhangi bi problemim yoktu görünen 2.denememz hamileliği hzilandrio yumurtalklri büyütüo die yaptım.Ama kür sirasnda hiçbir degisiklk hissetmedm genelde akintiyi yogunlastrioms ama benim hiç akıntı olmadı sanki seffafti hep ya da su gibi belli Olmuodu yani belki oyle etki yaptı.Bende etki ettiyse etmistr die 9.gün biraktm
Kürü biraktiktn 4 gün sonra falan yoğun kıvamlı neon sarı gibi akintim gelmiş acaba yeni mi etki etti die düşündüm ama bilemiorm o gunden sonra da işte 4 5 gündür ara ara koyu ama çok canlı bi sarı akıntı gelio göğüslrmde biraz acı var ama artık adetime de 4 gün kaldıacaba hamile olma ihtimalim var mi
Çok merak ediorm ama test yapıp tek çizgi görmek istemiorm ondan Suan adet olcakmsm gibi düşünmek istiorm adetim eğer gecikirse test yapaym diorm ne dersnz

İyi günler ben aranıza yeni katıldım.5 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum.pco teşhisi konuldu.bende bir ümit soğan kürü yapacağım.yalnoz ben ilaç kullanmadan adet olamıyorum.yani önce adet görmek için ilaca başlayıp sonra mı küre başlamalıyım yoksa direkt yarın başlayabilir miyim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Bnde geçen ay basldm 10 gün içtim kzlar adetim erken geldi 2 senlik evlym ilk defa az adet oldm iki gün sürdü smdi 6.ci gün dün de az bsy geldi bıraktım korktm içmeye

BENDE BU AY BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA ADETİM GECİKTİ İNŞALLAH HAMİŞİMDİR KIZLARR :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…