Adetin bitince 7.gun baslaniyo canm 15gun sabah aksam ac karna icilcek.
Canm bended e pko war benm ilac kullanmazsam 3 4ayi bulabiliyo adet gecikiyo gecen.ay adetm btti 5gun flan inan belkide gunde.1ictm duzensiz sogan suyunu ilk defa adetm hic sektrmeden 29.gunde geldi cok sasrdm smdi adetm 3gun once btti adetimn son gunu basladm ben sogan.suyunu icmeye sabah aksam ac karna bence dene bende sen gbi dogum kontrl hapi olmadan gelmiyodu adetm.bide seyi yap adetn son gunu ped e elma yagi(adacayi yagi) baya dok zten fark ediyosun oranin nsl ferahlatiyo soguklamani aliyo icndeki pislkleri atiyo akintin gelioİyi günler ben aranıza yeni katıldım.5 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum.pco teşhisi konuldu.bende bir ümit soğan kürü yapacağım.yalnoz ben ilaç kullanmadan adet olamıyorum.yani önce adet görmek için ilaca başlayıp sonra mı küre başlamalıyım yoksa direkt yarın başlayabilir miyim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Cnm nrmalde 7gun oluyo adet ya o yuzden 7.gun.bslaniyo.senin 5gunse 5.gun basla 15gun.icYani adetinin 7 günü mu oluyor acabz
adetimin 5gun geliyor zaten
Canım çok teşekkür ederim Bugün başladım inş 15 gün aksatmadan tamamlarım.çok teşekkür ederim bilgiler için.sizin bebeğiniz varmı?Canm bended e pko war benm ilac kullanmazsam 3 4ayi bulabiliyo adet gecikiyo gecen.ay adetm btti 5gun flan inan belkide gunde.1ictm duzensiz sogan suyunu ilk defa adetm hic sektrmeden 29.gunde geldi cok sasrdm smdi adetm 3gun once btti adetimn son gunu basladm ben sogan.suyunu icmeye sabah aksam ac karna bence dene bende sen gbi dogum kontrl hapi olmadan gelmiyodu adetm.bide seyi yap adetn son gunu ped e elma yagi(adacayi yagi) baya dok zten fark ediyosun oranin nsl ferahlatiyo soguklamani aliyo icndeki pislkleri atiyo akintin gelio
Çok teşekkür ederimCnm nrmalde 7gun oluyo adet ya o yuzden 7.gun.bslaniyo.senin 5gunse 5.gun basla 15gun.ic
Hayir bende 14aylk evliyim en bastan beri korunmadm bebek istyorz 6ay tedawi gordm klomen catlatma ignesi denedim tutmadi rahim filmi cekildi ustune histereskopi amelyati oldm rahim sekli yuzunden 1kere asilama yapildi hepsi olumsuz bnde kendi haline braktm hrlde dha nasip deil sdce sogan kurunu yapiyorm allahm insllah bu vesile olur.Canım çok teşekkür ederim Bugün başladım inş 15 gün aksatmadan tamamlarım.çok teşekkür ederim bilgiler için.sizin bebeğiniz varmı?
Anladım canım. Ben hiç klomen kullanmadım ama rahim filmini benim doktorumda istedi.sol kanalım kapalı çıktı birde 5.5 çapında kist vardı. Laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum 4 ay önce. Doktorum 2016 ocak atına kadar rahmin toparlanmasını ve doğal yolla gebeliği bekleyelim dedi.bende onu beklemekteyim şuan.umarım hakkımızda hayırlısı olur.Hayir bende 14aylk evliyim en bastan beri korunmadm bebek istyorz 6ay tedawi gordm klomen catlatma ignesi denedim tutmadi rahim filmi cekildi ustune histereskopi amelyati oldm rahim sekli yuzunden 1kere asilama yapildi hepsi olumsuz bnde kendi haline braktm hrlde dha nasip deil sdce sogan kurunu yapiyorm allahm insllah bu vesile olur.
merhaba bende de senin aynı durum oluştu adetlerim düzenliydi 26 güne bir olurum, geçen ayki adetimin 9. günü soğan kürüne başladım onbeş gün yaptım , adet günüm çay kaşığı büyüklüğünde kahverengi pembe kanama oldu , sonrası tık yok adetim iki gün oldu gelmedi , idrar testi yaptım negatif ????sende durum nasılCanım Doktorum iki defa yaptı ama bir değer vermedi elime ama herşeyin çok iyi ve olması gerektiği gibi olduğunu söyledi. Bu arada ben yurt dışında yaşıyorum ve burda biraz değişik bu doktor işleri :)
değerin iyi bir değer güzelCanm e2 degerime baklmamis ama fsh 5,17 nrmalmi bu deger. Ben pek anlamamda
hoş geldin , daha yeni evlisin inşallah hayırlısı ile hamile kalırsın ama doktora gitmen en iyisi , öncelikle muayene ol ve en az bir yıl süren var , eğer herşey normal ise 1 yıl beklemen tavsiye edilir , stres yapmaKızlar merhaba
Temmuz ayında evlendik hiç korunmadık eşimle bebek istediğimiz için ama bunun içinde geçen haftaya kadar özel bir çabamız olmadı doktora gitmedik herhangibir kontrolden geçmedik.her ay adetimden önce hayal kurmak çok güzel fakat o gün geldiğinde dünya başıma yıkılıyor yaşadığım şehirde dertleşebileceğim ve fikir alabileceğim kimse yok.
Saraçoğlunun soğan kürünü duydum.
Adetimin bittiği gün soğan kürüne başladım sabah akşam içiyorum işe yararmı bilmem portalda işine yarayanlar yazmış bende denemekten ne çıkar düşüncesiyle uygulamaya başladım o bittikten sonra incir kürünü havuç kürünü uygulayacağım. Daha yeni evliyiz Allahım inşallah banada güzel haberler almayı nasip eder.bunun yanında hergün foliktrio içiyorum günde 3 kez içiyordum ama bi sitede fazlasının zarar olabileceğini okudum bugün itibariyle günde bire indirdim.kafama takmamaya çalışıyorum geçen ay adetim bir güncük gecikti o zaman bile o kadar heveslendimkiiiiii.ama sonuç yine negatifti.bu ay aklıma getirmemek için elimden geleni yaptım pek oralı olmamaya çalıştım ama tabi birlikteliğimizin sonunda ayaklarımı yarım saat mutlaka havada beklettiminşallah çok zaman geçmeden Allahım bizide görür.yıllardır çocuğu olmayanları görüyorum duyuyorum diyorumki kızım kendine bencillik yapma amaaaa işte elimde değil.insan birşeyin üstüne düşünce böyle olurya onun hesap :) kızlarrrrr fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum
Canım Doktorum iki defa yaptı ama bir değer vermedi elime ama herşeyin çok iyi ve olması gerektiği gibi olduğunu söyledi. Bu arada ben yurt dışında yaşıyorum ve burda biraz değişik bu doktor işleri :)
gitmelisinBlgs çoook teşekkür ederim gerçekten kafama takmamaya çalışıyorum ama işte elimde değil sence bir yılı doldurmadan doktora gitmelimiyim
Simdi ne zaman baslanmali bu kure addetten oncemi sonrami?
Hergun duzenlimi icmek lazim o biraz mumkun olmuyo banakullanim seklini anlatrmisinz hanimlarr (
Prof.sarscoglu sitesine gir ve netden sogan kuru yaz cnm bi dinle kndine gore uygula.adet olamiyosan hmn baslayin fln detayi var en iyisi hocsnin agxindan dinleyin derimSimdi ne zaman baslanmali bu kure addetten oncemi sonrami?
Hergun duzenlimi icmek lazim o biraz mumkun olmuyo banakullanim seklini anlatrmisinz hanimlarr (
merhaba kürlerden önceki fsh ım 19 du , bugün fsh ım 8,4 e2 değerim 33 kürler işe yaradı , hamile kalamdım ama hormonlarım düzeliyormerhaba arkadaşlar bir ay testere dişli aslan pençesi içtikten sonra 6 gün ara verdim ve 15 günlük soğan kürünü uyguladım adetim önce çay kaşığı kadar leke ile geldi ama sonra 2 gün gecikti , bugün adt oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?