Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canm bended e pko war benm ilac kullanmazsam 3 4ayi bulabiliyo adet gecikiyo gecen.ay adetm btti 5gun flan inan belkide gunde.1ictm duzensiz sogan suyunu ilk defa adetm hic sektrmeden 29.gunde geldi cok sasrdm smdi adetm 3gun once btti adetimn son gunu basladm ben sogan.suyunu icmeye sabah aksam ac karna bence dene bende sen gbi dogum kontrl hapi olmadan gelmiyodu adetm.bide seyi yap adetn son gunu ped e elma yagi(adacayi yagi) baya dok zten fark ediyosun oranin nsl ferahlatiyo soguklamani aliyo icndeki pislkleri atiyo akintin gelio

Canım çok teşekkür ederim Bugün başladım inş 15 gün aksatmadan tamamlarım.çok teşekkür ederim bilgiler için.sizin bebeğiniz varmı?

Canım çok teşekkür ederim Bugün başladım inş 15 gün aksatmadan tamamlarım.çok teşekkür ederim bilgiler için.sizin bebeğiniz varmı?
Hayir bende 14aylk evliyim en bastan beri korunmadm bebek istyorz 6ay tedawi gordm klomen catlatma ignesi denedim tutmadi rahim filmi cekildi ustune histereskopi amelyati oldm rahim sekli yuzunden 1kere asilama yapildi hepsi olumsuz bnde kendi haline braktm hrlde dha nasip deil sdce sogan kurunu yapiyorm allahm insllah bu vesile olur.

Anladım canım. Ben hiç klomen kullanmadım ama rahim filmini benim doktorumda istedi.sol kanalım kapalı çıktı birde 5.5 çapında kist vardı. Laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum 4 ay önce. Doktorum 2016 ocak atına kadar rahmin toparlanmasını ve doğal yolla gebeliği bekleyelim dedi.bende onu beklemekteyim şuan.umarım hakkımızda hayırlısı olur.

merhaba bende de senin aynı durum oluştu adetlerim düzenliydi 26 güne bir olurum, geçen ayki adetimin 9. günü soğan kürüne başladım onbeş gün yaptım , adet günüm çay kaşığı büyüklüğünde kahverengi pembe kanama oldu , sonrası tık yok adetim iki gün oldu gelmedi , idrar testi yaptım negatif ????sende durum nasıl

Kızlar merhaba
Temmuz ayında evlendik hiç korunmadık eşimle bebek istediğimiz için ama bunun içinde geçen haftaya kadar özel bir çabamız olmadı doktora gitmedik herhangibir kontrolden geçmedik.her ay adetimden önce hayal kurmak çok güzel fakat o gün geldiğinde dünya başıma yıkılıyor yaşadığım şehirde dertleşebileceğim ve fikir alabileceğim kimse yok.
Saraçoğlunun soğan kürünü duydum.
Adetimin bittiği gün soğan kürüne başladım sabah akşam içiyorum işe yararmı bilmem portalda işine yarayanlar yazmış bende denemekten ne çıkar düşüncesiyle uygulamaya başladım o bittikten sonra incir kürünü havuç kürünü uygulayacağım. Daha yeni evliyiz Allahım inşallah banada güzel haberler almayı nasip eder.bunun yanında hergün foliktrio içiyorum günde 3 kez içiyordum ama bi sitede fazlasının zarar olabileceğini okudum bugün itibariyle günde bire indirdim.kafama takmamaya çalışıyorum geçen ay adetim bir güncük gecikti o zaman bile o kadar heveslendimkiiiiii.ama sonuç yine negatifti.bu ay aklıma getirmemek için elimden geleni yaptım pek oralı olmamaya çalıştım ama tabi birlikteliğimizin sonunda ayaklarımı yarım saat mutlaka havada beklettim inşallah çok zaman geçmeden Allahım bizide görür.yıllardır çocuğu olmayanları görüyorum duyuyorum diyorumki kızım kendine bencillik yapma amaaaa işte elimde değil.insan birşeyin üstüne düşünce böyle olurya onun hesap :) kızlarrrrr fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum

hoş geldin , daha yeni evlisin inşallah hayırlısı ile hamile kalırsın ama doktora gitmen en iyisi , öncelikle muayene ol ve en az bir yıl süren var , eğer herşey normal ise 1 yıl beklemen tavsiye edilir , stres yapma

Blgs çoook teşekkür ederim gerçekten kafama takmamaya çalışıyorum ama işte elimde değil sence bir yılı doldurmadan doktora gitmelimiyim

merhaba arkadaşlar bir ay testere dişli aslan pençesi içtikten sonra 6 gün ara verdim ve 15 günlük soğan kürünü uyguladım adetim önce çay kaşığı kadar leke ile geldi ama sonra 2 gün gecikti , bugün adt oldum

Ben artık soğan kürünede inanmıyorum. Eylülde yaptım. Ekimde 1 hafta gecikmeli adetim tıpış tıpış geldi ... adetimi düzenlemek bir yana , bir hafta geciktirdi ...!

Arkadaşlar merhaba.ben soğankuru vesilesiyle hamile kaldim.ustelik adet sokucu kullanirken.size tsvsiyem deneyin zarari yok

Simdi ne zaman baslanmali bu kure addetten oncemi sonrami?

Hergun duzenlimi icmek lazim o biraz mumkun olmuyo bana kullanim seklini anlatrmisinz hanimlarr(

Hergun duzenlimi icmek lazim o biraz mumkun olmuyo bana kullanim seklini anlatrmisinz hanimlarr(

Prof.sarscoglu sitesine gir ve netden sogan kuru yaz cnm bi dinle kndine gore uygula.adet olamiyosan hmn baslayin fln detayi var en iyisi hocsnin agxindan dinleyin derim

merhaba kürlerden önceki fsh ım 19 du , bugün fsh ım 8,4 e2 değerim 33 kürler işe yaradı , hamile kalamdım ama hormonlarım düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…