Nasil yaptin yani nasil kullandinnn[/QUOT
1,5 su bardagı kaynayan suya yemeklerde kullandığımızdan orta boy soğanı dörde bölüp 5 dk kaynattım sonra biraz ılıdıktan sonra içtim. Ben adetimin 7.günü başladım sabah akşam aç karnına içtim inşallah şifa olur.
Aynı saatte içmek pek mümkün olmuyo ben kahvaltı ve akşam yemeginden önce içtim.Hep ayno saattemi içmek lazım
Orasını bilmiyorum ama genelde adetten sonra içiliyo.Bir sorum olcakti sogan kurunu adetliyken icsek bir zarari olurmu
TesekkurlerOrasını bilmiyorum ama genelde adetten sonra içiliyo.
zararlı olur , kürü İ. SARAÇOĞLU nun tarifine göre uygulamak lazım, kolay gelsinBir sorum olcakti sogan kurunu adetliyken icsek bir zarari olurmu
Canim nasil kullandinMerhaba kızlar yeni üye oldum sizinle paylaşmak istedim bende sogan kürü kullandığım ay hamile kaldım Allahın izniyle tabikide..2.5 aylık hamileyim işşallah sizlerde en kısa zamanda bu mutlulugu yaşarsınız.Ben reglimin 5günü başladım 20 gün içtim beklemiyordum ama reglime bir hafta kala hissettim gögüslerimden neyse işşallah yardımcı olmuşumdur deneyin derim
Canm sonuc ne ? :)Benim adetim 6 gün geçti bekliyorum. ..yarın doktorda randevum var. Birde soğan kürü adeti geciktirirmi?
Canm sonuc ne ? :)
Arkadaşlar merhaba.ben soğankuru vesilesiyle hamile kaldim.ustelik adet sokucu kullanirken.size tsvsiyem deneyin zarari yo
Canim adetinin kaxinci gunu icmeye basladin
Canm sn ne zaman basladnslm arkadaşlar bende bu ay soğan kurunu denedim.henuz adet olmadım bekliyorum.inş adet geçiktirmesi yapmaz yaparsada bebekten dolayı olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?