Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yok hic icmedim cnm en uygun zamn adet bittikten 7 gun sonraymis yarn icicm. Sn ne zamndr bebek istiyordun

Adet gecikmesi için rahim hamilelige hazirliyoda diyorlar inşallah öyledir ben iki ay gecikmeyle beraber adet sokucu kullandığım halde yaptım. Ama bu kür pko adet düzensizliği için oneriliyor dye biliyorum sizde bunlar yoksa incir kuru uygulayin prof saracoglu sitesinde yaziyor bitkisel kürleri

Kizlar ben 15 gun kuru yaptim ama herhangi birsey yasamdm daha adet dongum uzun acba ondannmi ...reglime daha 9 gun var sizce nden akintim bile olmadi yaaa

Ne zaman ictin canm uzulme, adet oldun mu, belki biseyin yoktur, ne zaman istiyosun cocuk nein var anlat bakaym :)

Yaaa ben 40 gunde bir adet oluyorum 7 aylik evliyim gecen ayin 4 de adet oldum 8 de ciktim uc gun sonra basladim 15 gun ictim adetimede tam 9 gun var.doktora gitmistim hicbir problemin yok demisti ama hala bisey yok ya..

Yok ö.dgl canm da , test alsana belki vardr bebis. Cunku bu kur genelde erken adet olduruyo, biraz daha bekleyelm. Ama uzulme bu senin biseyin olmadginin gostergesi, kist ve enfeksiyon olanlarda akinti cok oluyormus. Bende enfeksiyonvar

slm arkadaşlar bende soğan kürü 15 gün yaptım bugün son gündü kaç gün durup bidaha başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…