5 de başladım 19 kadar içtim.benim adet bıttikten bır kaç gün sonraya denk gelıyo.sen içtin miCanm sn ne zaman basladn
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çatlatma iğnesi kullanmistim onda bile olmamıştı ben rabbimin nimetine inaniyorum.detayli tarif ivin ibrahim saracoglu sitesine bakabilirsinCok sevindim =D hayrli olsuun
Adet bitiminden iki gün sonra olmali saracoglu sitesine bi bakın istersenizYok hic icmedim cnm en uygun zamn adet bittikten 7 gun sonraymis yarn icicm. Sn ne zamndr bebek istiyordun
Adet gecikmesi için rahim hamilelige hazirliyoda diyorlar inşallah öyledir ben iki ay gecikmeyle beraber adet sokucu kullandığım halde yaptım. Ama bu kür pko adet düzensizliği için oneriliyor dye biliyorum sizde bunlar yoksa incir kuru uygulayin prof saracoglu sitesinde yaziyor bitkisel kürleriBir hafta gecikmeli olarak adet oldum. Herkeste işe yariyormus ama benim düzenimi bozdu. Hayatta bilmezdim adet gecikmesini soğan küründen sonra onuda yaşadım. Tam bir hayal kırıklığı oldu çünkü hiç gecikme yasamadigim için kendimi hamile gibi hissetmeye başlamıştım. Yıkım oldu. İnşallah sizde işe yarar
soğan kürünü sabah akşammı kullandınız.soğan kürünü kesinlikle öneririm ilk denememle hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?