Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ama sence esken degilmi daha 9 gun var ..sadece idrara cok cikiyrm onun disinda hicbiswy yok.. birde bu ay usuttum galiba ondan diye dusunuyorum ya.. bende normalde akinti var zaten.ama buna ragman doktorum hicbiseyin olmadigini soyledi..sen ne zamndir bebek istiyorsun anlat baklm:)

Cnm nie bilmiom ama icimden bi ses hamissin dio =D bekliyelim 3 gun daha sonra su erkn testlerr varya ondan alirsin. Bnm kürde 2. Gunum bn 17 yasmfa evlendim 3 yillik evliyim yasim kucuk die istemedim 5 aydir istiyorum iste

ayy insaallah yaaa .sende insallah hamile kalirsin bu ay.. birde bisey diyecegim yumurtlama doneminde beline yaki yapistir birtane iki gun dursun ..birde s sicak tut kendini yengemde kucuk yasta evlendi bir sure korundu . Sonra istedi olmadi yaki ile hamile kaldi:)bir zarari yok denemekte zarar yok

ayy insaallah yaaa .sende insallah hamile kalirsin bu ay.. birde bisey diyecegim yumurtlama doneminde beline yaki yapistir birtane iki gun dursun ..birde s sicak tut kendini yengemde kucuk yasta evlendi bir sure korundu . Sonra istedi olmadi yaki ile hamile kaldi:)bir zarari yok denemekte zarar yok

Canm annm yakı sana olmaz dio , tatlim bizim skntlar oldu baya stres falan , bide bende enfeksyon var, kadn doguma gtttm bi kere ilac verdi ama almadm hic beklemek istedim biraz, bu ay olmazsa gidicem

Korunduktan sonra 9 ay da anca kalorsin dedi bana, cunki bn hiiic istemiodum, suanda son iki aydr falan ugrasiom, once hemn gytim labobaya yikadm falan =D ama eylul bide bu ay ugrastm,

Hayir hic ilac almadm doktorada gitmedim, soğan körü kullaniorm
hm anladım ben suan ilaç tedavisi görüyorum 1 senelik evliyim hiç korunmadım ama olmadı tedavi görmeye karar verdim gecen ay catlatma ignesi kullandım kimyasal gebelik olustu tekrar aynı tedaviyi görüyorum

İbrahim saraçoglunun sayfasnda var , sogani kaynatip 5 dk , suyunu bi sabah bi aksam 15 gun boyunca iciosun, yapmak istersen tarifi detayli yazym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…