- 20 Eylül 2015
- 62
- 7
- 1
- 33
Birdahaki adetine 10 gun kala diyebiliyorum canimslm arkadaşlar bende soğan kürü 15 gün yaptım bugün son gündü kaç gün durup bidaha başlamam lazım
cvp için çok teşekkür ederim canım ama ben düzenli adet olamıyorum yaklaşık 3aydır olamıyorum o yüzden sordumBirdahaki adetine 10 gun kala diyebiliyorum canim
Doktora gittinmi neden bu kadar uzun surede olamiyorsun ki ya pko falanmi varcvp için çok teşekkür ederim canım ama ben düzenli adet olamıyorum yaklaşık 3aydır olamıyorum o yüzden sordum
mrb catlatma ignesi kullandınmıDoktora gittinmi neden bu kadar uzun surede olamiyorsun ki ya pko falanmi var
kb ben yeni üye oldum paylastıgımı göremedigim için yorum yapmak zorunda kaldım sen hamile misinmrb catlatma ignesi kullandınmı
ilac tedavisi mi görüyorsunAmin canm insallah :)
hm anladım ben suan ilaç tedavisi görüyorum 1 senelik evliyim hiç korunmadım ama olmadı tedavi görmeye karar verdim gecen ay catlatma ignesi kullandım kimyasal gebelik olustu tekrar aynı tedaviyi görüyorumHayir hic ilac almadmdoktorada gitmedim, soğan körü kullaniorm
sogan kürünü kaynatıp içiyor musunHayir hic ilac almadmdoktorada gitmedim, soğan körü kullaniorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?