- 26 Ekim 2015
- 20
- 5
- 1
- 28
duymustum daha önce yumurtaları calıstırıyomus intiap içinde içebiliyormussun sen kullandınmı bi faydası oldumuİbrahim saraçoglunun sayfasnda var , sogani kaynatip 5 dk , suyunu bi sabah bi aksam 15 gun boyunca iciosun, yapmak istersen tarifi detayli yazym
peki ilaç tedavisi falan gördünmüBenmi igne kullandmmmi canim ..bana soruyrsan yok cnm
iyi olur yazarsan sevinirimİbrahim saraçoglunun sayfasnda var , sogani kaynatip 5 dk , suyunu bi sabah bi aksam 15 gun boyunca iciosun, yapmak istersen tarifi detayli yazym
hmm anladım sen ne zamandır evlisinEvet bende inthp icin kullaniyorum, daha 2. Gunum. Ama cogu kisi gormus faydasini
hm anladım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bakalım kısmetBn 3 yillik evliyim, 5 aydr istiyorum bebis,
doktora gittinmi pekihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sogan-kuru.842620/ kizlar buraya gelinsenize, burda yeni kullanan arkadaslar var
Ay bende hp boyleydim, yapmadan once o kadar okudum ki burdaki msjlar ama 10 kizdan 8 i hamile kalmis, esleeinede keciboynuzu yapmislar, bende yapiorm esimeBu kurden hamile kalanlar acaba nasil oldu ya bizede etkisi olacakmi yaaaa
Evet canım pko var malesef 15 yıllık evliyim ve çocuğum yok bikere dış gebelik yaşadım ikikere kimyasal gebelik geçirdim ve olmadı Rabbim nasip etmedi bende en azından soğan kürü yaptım belki adetlerim düzelir ama ne gelen var ne giden hamd olsunDoktora gittinmi neden bu kadar uzun surede olamiyorsun ki ya pko falanmi var
mrb seni faceden eklesem sorun olurmuKizlar nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?