Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canm bebek istiyorsan nie korunuyosun. Herkes bunu icerken hamile kalio bende kullaniyorum, korunmai birak daha da cok degerlendirmen lazm

slm arkadaşlar.sogan kurunden sonra adetı geciken var mı.benım geçti.bırde azar azar yumurtanın beyazı gıbı akıntım da geliyor.test yapmayada çekınıyorum ne yapsam bılemedım

Yk canm , enfeksiyonvar sadce, zaten 1 kez gttim doktorada, 3 yıllık evliyim 5 aydır istiyorum bebiş

Merhaba kızlar aranıza benide alorsaniz sevinirim.sevinirim.ben derdimi bi anlatsam roman olir ama sonra anlatırım. Şimdilik bildiğim bi şeyi soleyimmiii sogan kurunu uygularken gebelik düşünmeyin. Düşük etkisi yapıyormuş .nede 2 senedir benekler. İstiyorum. Hiç problem yok ama olmuyor.olmuyor yaşında bi kızım var.var.33 yaaisndayim ankarada yaşıyorum
MemuruM 2 gündür sogan kirunu uyguluyoruz ama ne ağrı ne sancı ne akinti hicbirsey yok.

Bu kuru kullanip hamile kalan bir suru kisi var ve dusuge sebp oldugunuda hic duymadim .adnan saracogluda kullanabilirsiniz diyor

Soyle bi yazi gordum ama sanirim onlar gebeligin ilerlegen donemlerinde kullanmislar

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-28-22-45-00.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 195
Ben yyumurta çatlama viruldum ama olmadı geçen ay.ay.bu ay sogan kirunu başlayıp korunacak bi sonraki ay başlayacak benekler için tekrar
çatlatma ignesinin hiç bi faydası yok ben iki kere vuruldum iyi bi sonuç almadım kist yapıyo tam tersine o yüzden önermiyorum çatlatmayı

Ya ben bir haftadır akıntım geçsin diye soğan suyu kürü hazırlayıp içiyorum ama hic bir değişiklik yok.artiş var ama azalma yok neyi yanlış yapıyorum acaba

Meraba. Kizlar sizlerle paylasmak istedigim bisey var oncelikle sogan kurunu denedim sadece adet gunumu duzenledi her neyse asil konuya geceyim bizim.mah te yasli bir teyze varmis eagim cekiyomus namini baya salmis cicugu olmayanlar hep oraya gidip rahmini cekyirip o ay hamile kaliyolarmis aslinda benim aplamla arkadasimda oyle hamis kaldilar gecen hafta bende gittim karnimin uzerine coktur nasil dim degisik yerlerini sag tarafuna coturunce feci sekilde canim acidi yani rahmim sag tarafa kaymis agir kaldirmaktan yumruk gibi olmus kadin o kadar iyi biliyoki her deddimi kendi anlatti yarim saat ugrasti zeytin yagi ile kadinin yanina gitmeden once karnimin alt tarafi ta gibi sertti nasil cektirdim yumasacik oldu on bes gun agir kaldirma iliski sirasinda belinin altina yastik koy dedi bakalim hayirlisi bu ay icimde bir umut var yani demek istedigim boyle tanidiklarii.z varsa baktira bilirsiniz bazilari diyo sacma sapan soyle boyle ama herkes faydasini gordu darisi basima insallah bir hafta oldu daha varsa belli olmaz olursa sizinle paylisacagim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…