- 17 Haziran 2015
- 181
- 47
- 13
- 29
kesinlikle korunmuyorsun zaten hamile kalmak için yapılıyo genelde ve kalanda çok kişi varKızlaaaarrrrrrrr yardım edinnnnn .. Bu soğan kürünü uyguladığımız ay korunacakmıyız????? Yoksa Bi sakıncası yok mu??? Kullananlar bilgilendirebilir mi beni lütfen n
kaç yıllık evlisin canım.bırde bir sorun var mıCanm bebek istiyorsan nie korunuyosun. Herkes bunu icerken hamile kalio bende kullaniyorum, korunmai birak daha da cok degerlendirmen lazm
Ben yyumurta çatlama viruldum ama olmadı geçen ay.ay.bu ay sogan kirunu başlayıp korunacak bi sonraki ay başlayacak benekler için tekrarBenmi igne kullandmmmi canim ..bana soruyrsan yok cnm
:* :*Aynen katiliyorummm sevgi sanaaaaaa:)
gördüm seni ama ekleyemiyorumEkle canm ayni resim var sevgi şekerci
çatlatma ignesinin hiç bi faydası yok ben iki kere vuruldum iyi bi sonuç almadım kist yapıyo tam tersine o yüzden önermiyorum çatlatmayıBen yyumurta çatlama viruldum ama olmadı geçen ay.ay.bu ay sogan kirunu başlayıp korunacak bi sonraki ay başlayacak benekler için tekrar
akıntın çogaldıysa korkma intiabını söküyodurYa ben bir haftadır akıntım geçsin diye soğan suyu kürü hazırlayıp içiyorum ama hic bir değişiklik yok.artiş var ama azalma yok neyi yanlış yapıyorum acaba
evet öyleinsallah oyledir de geçer kurtulurum bu şeyden. Cok rahatsiz edici bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?