slm.benım bır arkadaşımda dun böyle bır ebeye gıttı adanada.denemekte fayda var.ben bu ay soğan kurunu içtim ve adet olamıyorum.adetım beş gun gecikti ve test yaptırdım hamile değilim.boyle olan var mı aranızda.
merhaba arkadaslar sizin düşüncenize ihtiyacım var ayın 14üne hasta oldum 2nci günü doktora gittim ilaç verdi tabi o sıra ilişki yasak sonra ayın 23üne gittim catlatma ignesi verdi 24üne kullan 2 gün ilişkiye gir sonra yanıma gel dedi neyse aynen onun dedigi gibi cumartesi ignemi vuruldum pazar pazartesi ilişkiye girdim salı yanına gittim tahlil yaptırdı %25 gebelik cıktı ecopirin flomen bi jel bide pegarustanmı ne öyle bi ilaç yazdı kullan dedi yumurtanın rahime yerleşmesi içinmiş dün kullandım sabah kalktıgımda iç çamasırımda leke ve akıntı gelmişti sizce ne olmuştur yerleşmiş midir yoksa gebelik olmadan sonlanmıs mıdır yardımcı olur musunuz
aynen bende asla kullanmam.bugun 7 ci gunum hala adet olmadım.adetin nasıl oldu normal mi yoksa yoğun muEvet canım bende geçen ay icmistim ve hayatımda ilk defa adetim bir 7 gün gecikti. Bende ters etki yaptı. Birdaha hiç bir şey kullanmiycam zaten. Olursa olur olmazsa kısmet
slm canım.bana sorarsan rahım filmi çektır.sogan suyuda herkese ıyı gelmıyor.benım adetımı geçiktırdı.önce doktorluk yapılacak şeylerı yap sonra kurlerı yap ve çokta fazla kur yapma.ama şu yakı olabılır dene.bır zararıda olmaz.ben beş yıllık evlıyım ve bu konuda artık deneyım kazandımmrb kızlar bende salı günü başlıcam soğan kürüne inşallah faydasını görürüm bende iltihap vardı 1 senedenn fazla oldu evleneli evlendiğimden beri hiç korunmadım olmadı iltihaba bağlıyorum 2kere doktora gittim hiç birşey çıkmadı ama rahim filmi falan çekilmedim eşimdede sorun yok ben birde süt buharı yapıcam maydanoz viks ve adaçayı yağı katıcam buharına oturucam sonra yumurtkamama yakın yakı yapıştırıcam belime sonra yumurtlama takibi yaptırıcam inşallah
slm.yanlış anlama ama ıkı güne gebelık bellı olmazkı doktorun nasıl böyle bır şey söylemiş anlam veremedim.çatlatma ıgnesı zaten kanda gebelık degerını yukseltıyor en az 12 gün geçtıkten sonraki kanda test yapılıyor.tup bebekte bıle hemen bakılmıyormerhaba arkadaslar sizin düşüncenize ihtiyacım var ayın 14üne hasta oldum 2nci günü doktora gittim ilaç verdi tabi o sıra ilişki yasak sonra ayın 23üne gittim catlatma ignesi verdi 24üne kullan 2 gün ilişkiye gir sonra yanıma gel dedi neyse aynen onun dedigi gibi cumartesi ignemi vuruldum pazar pazartesi ilişkiye girdim salı yanına gittim tahlil yaptırdı %25 gebelik cıktı ecopirin flomen bi jel bide pegarustanmı ne öyle bi ilaç yazdı kullan dedi yumurtanın rahime yerleşmesi içinmiş dün kullandım sabah kalktıgımda iç çamasırımda leke ve akıntı gelmişti sizce ne olmuştur yerleşmiş midir yoksa gebelik olmadan sonlanmıs mıdır yardımcı olur musunuz
aynen bende asla kullanmam.bugun 7 ci gunum hala adet olmadım.adetin nasıl oldu normal mi yoksa yoğun mu
doktor bana döllenme gercekleşmiş ama kimyasal gebelikmi normal gebelikmi onu zaman gösterir gecen ay kimyasal gebelik oluşmuştu sözde carsamba günü yanına gidicem kesin belli olurmus ama benden leke geliyo ve çok geliyor yarın saglık ocagına gidip tatlil yaptıracam cıkmazsa yarın gitcem doktora ve neden olmadıgını sorucamslm.yanlış anlama ama ıkı güne gebelık bellı olmazkı doktorun nasıl böyle bır şey söylemiş anlam veremedim.çatlatma ıgnesı zaten kanda gebelık degerını yukseltıyor en az 12 gün geçtıkten sonraki kanda test yapılıyor.tup bebekte bıle hemen bakılmıyor
KIMSE CEVAP VERMEYECEKMI??
Yani simdi napayim birakayimmi icmeyiAdetin 7. Günü başlayacaksin
Yani simdi napayim birakayimmi icmeyi
Adetin 7. Gunu degil. Adet bittikten 7 gun sonra
bana sorarsan sakın başlama.ben bu ay yaptım ve sekız gun adetım geçıkti.bugun sağlık ocagındakı doktora sordum soğan suyu yapar mı dıye yapar bazı hastalarımda duydum adet duzensizligi yapıyı dediBugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?