Benim adetim 2 ay gecince baslamak zorunda kaldim. Simdi 10 gune tamamlayayim sonra mailde dedigi gibi yaparim o zamanBende mail attm aynı seyi soyledi
merhaba ,bende geçen aylarda sağ tarafta 2cm lik kist oluşmuştu soğan kürü yapmıştım adetimin 9. günü başlayıp 15 gün uygulamıştım, doktora gittiğimde kistim 3 cm olmuştu , bende soğan işe yaramadı demiştim , doktorum ilaç verdi bir ay kullandım ama sonraki ayda sağımdaki kist gitmiş birden solda 4 cm lik yeni kist oluşmuştu, bence soğan kürü kistimin büyümesini yavaşlatmıştı, kisten kurtulabilmek için 2 ay yasmin doğum kontorl hapı kullandım , hapların ardından da hormon dengem alt üst oldu,prolaktinim , fsh ım çoştu yükselişe geçti, daha sonra doktorum dinlen dedi , bir ay testere dişli aslan pençesi ardından soğan kürü yaptım , iki ay sonraki kontrolümde çok şükür hormonlarım düzelmişti,Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?
bende adet geçıkmesı yaptı sekız gün geçtı adet olamadım.bugun doktorum soğan suyu iltihaba ıyı gelıyo dedi.bence içme bırak.kımınde işe yarıyo kımınde ters tepiyo.bence hemen rahım filmi çektırARKADASLAR MRB. SOGAN KÜRÜ ILE ILGILI BISEYLER SORMAK ISTIYORUM.
3 DEFA KLOMEN+CATLAMA IGNESI KULLANDIM AMA MALESEF TUTMADI. 1 YILDIR BEBEK ISTIYORUZ. POLIKISTIKOVER HASTASIYIM.DOKTOR RAHIM FLMI ISTEDI AMA BEN HEMEN CEKTIRMEK ISTEMIYORUM.HEM KORKU HEM CEKINGENLIK VAR. GECEN AY HER ZAMANKI GIBI ADETIM GECIKTI VE SOGAN SUYU ICMEYE BASLADIM 4 GUN SONRA ADET OLDUM ADETIM BITTI 4 GUN SONRA YINE ICMEYE BASLADIM. ZAMANLAMAM YANLISMI ?SIZCE ISE YARAR MI? LUTFEN YARDIMCI OLUN
Bende mail attm aynı seyi soyledi
mrb bence siz youtubedan ibrahim saraçoğlunun soğan kürü diye bakın, çünkü orada adetin 7. günü diyor bende bugün başladım ben iki gün önce başladım dayanamadım pazartesi doktordan randevu aldım test etmek istedimBende mail attm aynı seyi soyledi
Hadi yabende adet geçıkmesı yaptı sekız gün geçtı adet olamadım.bugun doktorum soğan suyu iltihaba ıyı gelıyo dedi.bence içme bırak.kımınde işe yarıyo kımınde ters tepiyo.bence hemen rahım filmi çektır
merhaba arkadaşım , kistinin büyüklüğüne göre tedavin değişir, benim kist en son 4 cm oldu 2 ay doğum kontrol hapı kullandım geçti , ama hormon dengem şaştı , şimdi iyiyim çok şükür ama bu kist 6 ay meşgul ettiarladaslar nereye yazacagimi bilemedim
kist olan arkadaslar tedaviniz nekadar surdu?
off ya temmuzda dusuk yaptim biraz korundum ekim ayinda kontrole gittim gebe kalmadan once tedbir olsun bidaha dusuk olmasin diye,muayene siradinda sol tarafta kist olusmus cok sasirdim hic beklemiyordum :/
mr cektirdim,kan ve smear testi verdim haftaya pzy.gunu sonuclarimi alip drma gidicem ama ne der,nasil tedavi eder bilmiyorum :/
cok gecmis olsunmerhaba arkadaşım , kistinin büyüklüğüne göre tedavin değişir, benim kist en son 4 cm oldu 2 ay doğum kontrol hapı kullandım geçti , ama hormon dengem şaştı , şimdi iyiyim çok şükür ama bu kist 6 ay meşgul etti
çok geçmiş olsun ,canım bende kist adetimi 3 gün geciktirmişti, hiç erken olmadım , ne kadar erken oldun normal sürecin kaç gün?cok gecmis olsun
zaten sut kanallarimdaki enfeksiyon icin iki sene kortizon kullandim
bide bugun adetimin 21.gunu ve adet oldumkistten mi acaba? sizdede boyle oldu mu?
verdiginiz ve vereceginiz cevap icin coook tesekkurler
normalde 28.gun oluyordum cok uzun zamandir ama bu ay 21.gun oldum gecen ayda adetim cok kisa surdu 3.gun tamamen bitmisti ve normal adet gibi degil kahverengiydi ://çok geçmiş olsun ,canım bende kist adetimi 3 gün geciktirmişti, hiç erken olmadım , ne kadar erken oldun normal sürecin kaç gün?
canım moralini bozma kist olunca adet miktarı azalıyor, eğer doğum kontrol hapı verirse hemen başla, çok geçmiş olsun,normalde 28.gun oluyordum cok uzun zamandir ama bu ay 21.gun oldum gecen ayda adetim cok kisa surdu 3.gun tamamen bitmisti ve normal adet gibi degil kahverengiydi ://
**bu kadar acik yazdigim icin izur dilerim
pzt. doktora gidicem butun test sonuclarimi alip beni neler bekliyor hic bilmiyorum ;(
eğer doğum kontrol hapı verilirse doktorunun önerdiği şekilde başlarsın , hemen başla dedim ama yanlış yazdımnormalde 28.gun oluyordum cok uzun zamandir ama bu ay 21.gun oldum gecen ayda adetim cok kisa surdu 3.gun tamamen bitmisti ve normal adet gibi degil kahverengiydi ://
**bu kadar acik yazdigim icin izur dilerim
pzt. doktora gidicem butun test sonuclarimi alip beni neler bekliyor hic bilmiyorum ;(
sogan kuru ile alakasi varmi bilmiyorum ama bu tarz akinti yumurtlama zamani oluyor belki ondandirKizlar Iyi Geceler,
2 gundur sogan kurunu yapiyorum. Bugun aksam fark ettim akintim var boyle yumurta aki gibi yapisik aceba bi bilginiz varmi ne olabilir sizdede oluyor mu ?
Rabbim kuçagimizi bos birakmasin
yumurtan çatlıyor olabilr yada soğan kürü yapınca açık sarımsı akıntı oluyor , sanırım rahmi temizliyorKizlar Iyi Geceler,
2 gundur sogan kurunu yapiyorum. Bugun aksam fark ettim akintim var boyle yumurta aki gibi yapisik aceba bi bilginiz varmi ne olabilir sizdede oluyor mu ?
Rabbim kuçagimizi bos birakmasin
Doktor neden öyle demiş bilmiyorum ama sağlıklı bir insanın bile haftada bir soğan suyu içmesi lazım bnce rahmi temizliyo. 4.5 cm cikolata kistimi temizledi soğan suyuBugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?