Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

mrb arkadaşlar bende yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim bebeğim olmadı eşim özel harekat polisi olduğu için devamlı dış görevlerde malum günlerde doğru düzgün bir araya gelmedğimiz için pek üstünde durmadım. doktora gittim ilk başalrda hormon testi yptırdım herşeyin normal dediler sadece iltihap çok fazlaydı smear testinde kronik iltihap çıktı buda zaten çocuğa engel oluyor bende birde idrar yolları enfeksiyonu vardı durmadan rahatsızlanıyordum azıcık soğuk aldımmı hemen yanmam oluyordu çok antibiyotik kullandım geçmedi bende birde taş vardı ondan öncesinde ibrahm saraçoğlunun avakado yarağı kürünü uyguladım doktora gittim taşlarım düşmüştü. idrar yolları enfeksiyonundan çok çektim baktım antibiyotikler fayda vermiyor ibrahim saraçoğlunun karabşa otu ve melisa kürü vardı bir ay boyunca içtim sonra ardından soğan suyuna başladım bugün 9. günüm çok şükür içtiğimden bugune kadar hiç yanmam ağrım olmadı bunu kürlere borçluyum yoksa ben her hafta yanma yaşıyordum. pazartesi doktora gittim bende kronik iltihap var dedim yok öyle bişey dedi kupkuru tertemiz hiç iltihap yok dedi bende sevindim anladımda iltihabın kalmadığğını çünkü akıntım olmadı artık bugünde rahim filmi çektirdim anestezili nasıl işlem yaptı bilmiyorum ben sonucu aldım normal yazıyordu yanına gittiğimde tüplerin açık ama bir yapışkanlık var dedi ben zorla sıvı akışını gerçekleştiridm eğer tamamen kapalı olsaydı seni tüp bebeğe gönderecektim dedi çok uzun yazıyorum sizide aydalı olur diye ben şunu düşünüyorum iltihaptan dolayı benim tüpler kapanmıştır belkide tamamen kapalıydı bu içtiklerimin sayesinde açıldı diye düşünüyorum . birde 2 cm lik miyomum varmış soğan kürüm devam ediyorum bu ay tedaviye başlıcaz regl olmayı bekliyorum bu ay doktora gittiğimde özellikle miyomuma baktiricam eğer kaybolmuşsa sizlerede buradan yazarım

Merhaba. Benim de kist ve miyom var. bende bunlar için bu ay soğan kürüne başladım. dün 3. günümün akşamında midemde yanma ve ağrı vardı. onu ilaçla geçirdim. arkasından kasıklarımda ve karnımda şiddetli ağrı başladı. en son bu şekilde ağrıyı geçen ay yaşadım. dr a gittiğimde sağ overimde kist oluştuğunu öğrendim. soğan suyu bu şekilde mi etki ediyor yoksa yeni kist mi oluşuyor? sizde de aynı durum var mı? kafam çok karıştı.

merhaba bende inanamıyorum ama hamileyim , martta kist teşhisi koyulmuştu nisan mayıs haziran bunu düzeltmeye çalışmakla geçti iki ay haziran ve temmuzda doğum kontrol hapı kullandım kisten kurtuldum, ağustosta gonal f ardından overtile çatlatma iğnesi iki tane oldum hamile kalamadım hormonlarım yükselişe geçti fsh ım 19 du, doktorum eylülde dinlen dedi , bende boş durmadım 1 ay testere dişli aslan pençesi kürü , 1 hafta ara ardından 15 gün soğan kürü yaptım yine hamile değildim ama fsh ım 8 e düşmüştü hormonlarım düzelmişti ümidimi yitirmeden 19 ekimdeki son adetimin ikinci gününden itibaren baltarçın çörekotu kürünü 10 gün yaptım ovulasyon testi ile yumurta gününü takip ettim doktorum femara adlı ilacı 5 gün kullandırdı ve sonuç hamileyim selamlar sevgiler

Canım geçmiş olsun bende diğer ay rahim filmi cektrdm rahim filminden sonra hamile kalma şansı artıyor bu ay sOgan kuru ne baslicam inş olumlu sonuçları alırız

Merhaba kizlar..ayy yazilanlari okuyunca çok heycanlandim daha öncelerde denedim ama hep yarim biraktim bu ay inşallah tamamen uygulamaya istiyorum bugün adetinin 7.günü baslicam bugün inşallah..

Bende ve esimde problem yok ikimizinde sonuçları çok şükür gayet iyi..sadece rahim filmi istediler fakültede yaptiracaktim makine bozulmuş gidemedim kismet dedim korktugum için de erteliyorum diyebilirim soğan kurunu uygulayim da olmazsa tekrar doktora giderim diyorum ..

Burada 1,5 yillik evliyim..Rabbim herkesin yardimcisi olsun inşallah bizlere meleklerimizi saglikla hayirla nasip eder..

merhaba arkadaşlar maalesef ki kimyasal gebelik geçiriyorum , hayırlısı artık

hamile kalabıldın mı canım bende aynı durumdan hamıle kalamıyorum

Mrb cnm ya bnm kafam basmadı açıkcası soğan kürüne şimdi adetin 7 günü başlayıp kaç gün içiyoruz bide işimden dolayı sadce akşam içibilirim ben bunu bi kez içsem olurmu yani

Mrb cnm ya bnm kafam basmadı açıkcası soğan kürüne şimdi adetin 7 günü başlayıp kaç gün içiyoruz bide işimden dolayı sadce akşam içibilirim ben bunu bi kez içsem olurmu yani
Mrb canim ben adetin 7.günü basladim sitelerde adet bitimini takip eden 7 gün içersinde başlanması gerektiğini söylüyor 15gun boyunca sabah aksam içmek gerekiyo sen ise çok mu erken gidiyorsun gitmeden icsen haa olmuyosa hic icmemektense ic derim

Cnm bunu 15 gün içersem yumurtlqma gününe denk geliyo ogünde içiliyomu

merhaba kizlar bende hem yogun enfeksiyon ve rahmimde yara var enfeksiyon gitsin diye bende basladim iki gun oldu iciyorum ama ben adetim biteli 4 5 gun oldu korunmuyoruzda hamile kalirsam yumurtlama donemine gelir mi acaba cunku yumurtlama donemi icilmemesi lazim diyo kurde gec mi kaldim birakayim mi devam mi edeyim hamilelikte dusunyorum yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…