Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim öncelikle allah sabir versin kolay değil çok üzüldüm allah inşallah saglikla hayirla tekrar nasip eder hepimize tabi..daha önce kullananlarin yazdiklarinda yumurtlama döneminde kullanmışlar zaten 15gun kullanildiginda denk geliyo

cook tskr edrm canim yanitladigin icinde allah razi olsun cook saol canim benim

Bende sogan kurune basladim calisiyorum gunde bir kere icebiliyorum umarim etki eder 3.günü bugun agrilarim oluyor ara ara ama hadi inşallah bakalim

kızlar benimde kürde 7. günüm inş. hayırlısı olur. daha öncesinde 3 negatif aşılamam var. eşimdede bendede sorun yok çok şükür ama 5 yıldır anne olamadım. inşallah bunun sayesinde oluruz.

Ben bu ay yine hasta olamayinca başladım artik bitince bakacagim duzene bir sokabilsem inşallah devami gelecekte

Başladığımz gün cok öenmlimi ki ya şimdş ben reglimi beklicemm
ben bir vidyosunda adetin 7. günü dedigini duydum yazılarındada adet bitiminden 7 gün sonra diyor sanırım kişinin problemine göre degişiyor ben adetin 7. günü başaladım canım. ama en etkilisi adetin bittikten sonraki 7. gün başlaman. sabredemedim başladım akıntılarım da oldu. adeti düzensiz olan her dönemde başlayabilir de diyor hoca sitesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…