coook saol canim allah razi olsun riskli gebelikti zaten kismeti yokmus demek ki cook uzuldum tekrar hamile kalmak istiyorum bi tane oglum var ama nebileyim coook seviyorum cocukariÇok üzüldüm cnm ya( rabbim sabır versin
Rabbim hepimize tattırsın bu duyguyu inş cnm hayırlısını versincoook saol canim allah razi olsun riskli gebelikti zaten kismeti yokmus demek ki cook uzuldum tekrar hamile kalmak istiyorum bi tane oglum var ama nebileyim coook seviyorum cocukari
aminnnn canim isteyen herkese tattrsin rabbimm insallahhRabbim hepimize tattırsın bu duyguyu inş cnm hayırlısını versin
kendimi yeni toparladim cok uzuldum cook zordu 4 aylik kalbi durdu doktr soylemisti hazrlikli olun demisti herseye simdi gebelik dusunebilirsn dedi doktor sogan kurune basladim bende kismet artik olursa olsun...Şimdi nasılsın cnm
Canim öncelikle allah sabir versin kolay değil çok üzüldüm allah inşallah saglikla hayirla tekrar nasip eder hepimize tabi..daha önce kullananlarin yazdiklarinda yumurtlama döneminde kullanmışlar zaten 15gun kullanildiginda denk geliyomerhaba kizlar bende hem yogun enfeksiyon ve rahmimde yara var enfeksiyon gitsin diye bende basladim iki gun oldu iciyorum ama ben adetim biteli 4 5 gun oldu korunmuyoruzda hamile kalirsam yumurtlama donemine gelir mi acaba cunku yumurtlama donemi icilmemesi lazim diyo kurde gec mi kaldim birakayim mi devam mi edeyim hamilelikte dusunyorum yardimci olursaniz sevinirim
cook tskr edrm canim yanitladigin icinde allah razi olsun cook saol canim benimCanim öncelikle allah sabir versin kolay değil çok üzüldüm allah inşallah saglikla hayirla tekrar nasip eder hepimize tabi..daha önce kullananlarin yazdiklarinda yumurtlama döneminde kullanmışlar zaten 15gun kullanildiginda denk geliyo
Senden de allah razi olsun canim birbirimize destek olursak bu zamanlar kolay geçer allah yardimcimiz olsuncook tskr edrm canim yanitladigin icinde allah razi olsun cook saol canim benim
Ben varim canim ben pazartesi bitirdim kürü sabirla bekliyorumBugun 10. gunundeyim kürün varmi benimle birlikte olan kizlar
canım bende 7. gündeyim agrı hissetmedim pek fazla. kistim falanda yoktu ama yine de akıntılarım oluyorBende sogan kurune basladim calisiyorum gunde bir kere icebiliyorum umarim etki eder 3.günü bugun agrilarim oluyor ara ara ama hadi inşallah bakalim
benimde bu gun 12. gunum kaldi 3 gun canim ama daynamayip kan verdim gebelik yok dedi biraz daha bekliycem amaBen varim canim ben pazartesi bitirdim kürü sabirla bekliyorum
ben bir vidyosunda adetin 7. günü dedigini duydum yazılarındada adet bitiminden 7 gün sonra diyor sanırım kişinin problemine göre degişiyor ben adetin 7. günü başaladım canım. ama en etkilisi adetin bittikten sonraki 7. gün başlaman. sabredemedim başladım akıntılarım da oldu. adeti düzensiz olan her dönemde başlayabilir de diyor hoca sitesinde.Başladığımz gün cok öenmlimi ki ya şimdş ben reglimi beklicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?