Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

En cok hamile kalamamaktan korkuyorum henüz oyle bir denememiz yok ama ilk once kistlerimi atabilirsem sogan kürü ile

Bndw ne var ne yok bilmiyorum ama çocuk istiyoruz 2 3 aydır blki bi faydası olur dedim

Arkadslr bnde aranza yeni katildilm. 3 senelik ewliyim 21 yasndym 1 semdr korunmyrz ama tedawi qormemize raqmn hamile kalamdm. Esimde de bnde bi sorun yok diyor doktorlr. Gecen ay asilama oldum ama tutmadi. Bnde bu soqan kurunu denemk istyrm faydasini qorur muyum. Buqn adetimin 7.guni baslasm olur mu ki. Cewaplrnz icin simdiden tesekkurlr.

benimde bu gun 12. gunum kaldi 3 gun canim ama daynamayip kan verdim gebelik yok dedi biraz daha bekliycem ama
Canım iyi akşamlar. Soğan kurunu her zaman kullanabilirsiniz. Bende 7. Gün başladım bugün 7 gün oldu. Ben 5 yıllık evliyim inşallah bu bize vesile olur ama senin yaşın çok uygun henüz sakın ümitsizliğe kapilmayalim Rabbim ne eylerse güzel eyler. Soğan kurunu kullanalım hiç bir zararı yok faydaları da çok en azından rahmi temizleyecektir. Bu kur sayesinde tüp bebek denemesi bile tutmayanlardan hamile kalanlar var inşaallah bizde o mutluluğu en kısa zamanda yaşarız.

Sanada ii aksamlr cnm k. Bkma yeni uye oldqmda yanlislik oldu. Hadi hayrlisi cnm bnde basladim bu aksam icmye insallh bu sefr tutar da bzde melwklerimize kavusuruz. Cok zor beklemek. Allhim isteyn kimsye aratmasin dusmanima dahi qostermesin bole bi durumu.

Selam kızlar. incir kürü ne başladım acaba faydasını gören var mı ?

Canim cok kafaya taktigimiz icin olmuyor hem adetler duzenli olmuyor hem bebisler bunun tek kaynagi stres ne zaman rahatladin o zaman bir bebisin olacaktir.

Canim cok kafaya taktigimiz icin olmuyor hem adetler duzenli olmuyor hem bebisler bunun tek kaynagi stres ne zaman rahatladin o zaman bir bebisin olacaktir.

Evet ya ah şu stres den kurtulsam. Adet düzensizliğim yok çok şükür ilk defa geçen ay 8 gün geciktim dedim kesin hamileyim cok heveslendim ama malesef kafaya takmicam diye kendi kendime söz veriyorum ama yine düşünüyorum yine düşünüyorum

Slm cnm ii aksamlr bz ilk doktora qittiqmzde yumurtalik iltihabi wrdi ilaclarla onu qecirdk ilk snra yumurta olusmasi icin klomen+ ctlatma iqnesi kullndm ama tutmdi snra hsg filmi cekildilm kanallrim tikaliydi o acildi snra 2 ay ara wrdik yine tutmadi snra yine klomen+ catlatma iqnesi oda tutmynca puregon300 iqne kullndm 75 dozda 8 qun qnde 1 sfr olmk uzere 1 tane yumurtm olustu 8 qun snra 20 mm oldu we catltma iqnesi oldm birqun smra asilama oldum ama tutmadi malesf kasim ayinda bu ay ara werdik cnm iste

Iyi aksamlar canım. Baya ugrasmissiniz Allah ım bir beklenti içinde olanları beklediklerine kavustursun inşallah.

Iyi aksamlar canım. Baya ugrasmissiniz Allah ım bir beklenti içinde olanları beklediklerine kavustursun inşallah.
Aynen canim bya ugrastik har ay umitle bekliyorsun ama her ayin sonunda yine husran uzuluyosun agliyosn sonra doktora qdip yine bir umutla basliyosn tedawiye cok zor surec boyle 1 seneyi gecirdik harlisi bakalm bu ay bunu denemye karar werdik insallh bu ay allahim yuzumuze qulerde hmis kalirz. Bn we istyn herkes cnm

Amin canım. Bende bu ay incir kürü ve havuç kürün ü denicem bakalim faydası olucak mi. Tabi ki vakti zamanı Allah bilir ama şu stres den bir kurtulsam olucak inanıyorum.

Amin canım. Bende bu ay incir kürü ve havuç kürün ü denicem bakalim faydası olucak mi. Tabi ki vakti zamanı Allah bilir ama şu stres den bir kurtulsam olucak inanıyorum.
Insallh cnm tutar da umitlerin bosa qitmez. Aynen su stres yok mu herkesin probelmi bnde de war hemde cok belki de o yuzden tutmuyo qerci bunlr bahane de hersyi allahim bilir o ol dedqi zamn olurda insan bi umit uqrasiyo iste cnm. Sen soqan kurunu denedn mi faydasini qormedn mi.?

2 ay denedim canım idrar yolu enfeksiyonum vardı onu geçirdi ama bebis için bi faydası olmadı malesef. Ama faydasını görenler çok var. Belli olmaz belki sana vesile olur faydasını görürsün inşallah.

2 ay denedim canım idrar yolu enfeksiyonum vardı onu geçirdi ama bebis için bi faydası olmadı malesef. Ama faydasını görenler çok var. Belli olmaz belki sana vesile olur faydasını görürsün inşallah.
Benim de wardi cnm idrar yolu enfeksiyonu ilac kullandqim ay qeciyodu sonra yine basliyodu qaliba suan biraz yine war ins onda faydasi olur gebeliqede allhim insallh sende faydasini qorursun yaptiklarinin da bu ay kawusrz meleklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…