Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Benim de wardi cnm idrar yolu enfeksiyonu ilac kullandqim ay qeciyodu sonra yine basliyodu qaliba suan biraz yine war ins onda faydasi olur gebeliqede allhim insallh sende faydasini qorursun yaptiklarinin da bu ay kawusrz meleklerimize

Canim enfeksiyonu geçiriyor o konuda fayda etti çok şükür. Aminnnn en kisa zamanda Hamiş oluruz Inşallah beklemek zor gerçekten de

Canim enfeksiyonu geçiriyor o konuda fayda etti çok şükür. Aminnnn en kisa zamanda Hamiş oluruz Inşallah beklemek zor gerçekten de
Aynen canim cok zor beklemek ben bu ay asilama oldu die cok umutluydm ama adet aqrilarm basladi adet oldum sanki dunyam basima yikildi cnm. Allahim kimseye yasatmasin.

iyi geceler canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh canimm hayirlisi olsun insallah rabbim saglikli hayrli evlatlar nasip etsin insallah benim 12. gunum bitti 3 gun kaldi bakalim gelismeleri yazarim buraya benim yogun enfeksiyonum var hamile kalamasamda iltihabim temizlendi faydasi oldu bana kismette nasipte ne varsa o olsun insallahh

Amin canim insallh bnm de enfeksiyonumu qecirir hem hamile kalmamazda saqlar. Bbde dun basladm cnm icmeye kokusu birz mqde bulandirici ama meleklrmz icin dayanilmck bsey deil. Ise yarasn tek yetr ki icerm bn. Insallh isteyn herkese werir rabbim hayirlisyla bi ewlat. Allahm kimsenin kucaqni bos birakmsn Amin.

Aynen canim cok zor beklemek ben bu ay asilama oldu die cok umutluydm ama adet aqrilarm basladi adet oldum sanki dunyam basima yikildi cnm. Allahim kimseye yasatmasin.

Amin canım. Hiç böyle olacağını tahmin edemezdim. Sanki ilk deneme de hemen olucak zannederdim. Nasip iste vakti var demek ki ama insan sabredemiyor..

Amin canım. Hiç böyle olacağını tahmin edemezdim. Sanki ilk deneme de hemen olucak zannederdim. Nasip iste vakti var demek ki ama insan sabredemiyor..
Aynen canim her tedawi baslanqicinda sanki tutcakmis qbi hissediyosn snra bi bakiyosn hic bisey yok insallh daha fazla beklmeyz cnm da bu ay hamis kaliriz.

Ahh canim ya keşke bekleseydin stres yapmamaya özen göster hakkimizda hayirlisini nasip etsin rabbim
ne bileyim canim ya insan sabredemio iste acaba acaba diyoruz hep 11 araliga kada r bekleyip kan veririm yine kismet artik canim ama o tahlil negatif ciktgndan beri hic umursamaz oldum cok heycanliydim sanki hevesim kirildi gibi oldu valla hi

kizlar ben regl oldum bugun malesef sogan kürüm daha bitmedi bugun bide yarin iki gunum kaldi devam edeyim mi acaba?

Selam kızlar benimde bu ay 9 gun adetim gecikti sogan küründen olabilir diye düşünüyorum,bu ikinci ay kullanıyorum ama acaba yanlış mı kullandım diye düşünmeye başladım ilk de 15 gün boyunca 1er bardak ve ikinci yaptığımda 2 bardak günde içtim. Baya akıntım geldi ve kesildi sonra. Şimdi 3.ayı yapsammi yoksa birakiyimmi birde bi soru daha kızlar ya hamile kalmak icin bide adete yakin 5 veya 7 gün mü içiliyor ben öyle yapmadım ama kafam karıştı birazcık

Kizlar belim cok agriyor ve ara ara kasıklarim agriyor hasta mi olacagim normal mi bu anlamadim ya peki hasta olursam sogun kurunu birakacak miyim daha 15 gun olmadi

İnşallah tutmuştur 15 gün yap eğer ilk defa yapiorsan bence test yap bakalım belki çıkar hamilesindir inşallah
Yok canim hamile degilim pkom var ve onu soğan kuru yaparak patlatmaya calisiyorum adet mi gorecegim yani bu belirtilerle sizde de bel agrisi oldu mu merak ettim inşallah pkoma çözüm bulunca onu da yapacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…