- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
İnşallah iyi gelir sana bu kür bencede iyi benimde adetim düzensiz ve akıntıya karşı yapiorum adet gecikmesi yaptı Bende de ama ise yaradiginainanıyorumYok canim hamile degilim pkom var ve onu soğan kuru yaparak patlatmaya calisiyorum adet mi gorecegim yani bu belirtilerle sizde de bel agrisi oldu mu merak ettim inşallah pkoma çözüm bulunca onu da yapacagiz
Midemde bulaniyor normalde olmadan once de bulanirdi ama belim agrimazdi ne olur ise yaramis diyin
benimde iki gun kala adet oldum biraktim. hevesimde kalmadi kiKizlar belim cok agriyor ve ara ara kasıklarim agriyor hasta mi olacagim normal mi bu anlamadim ya peki hasta olursam sogun kurunu birakacak miyim daha 15 gun olmadi
benimde iki gun kala adet oldum biraktim. hevesimde kalmadi ki
evetÜzülme canım ümidini hiç bir zaman kaybetme. Bir daha ki ay olur belki bu da bizim sınavımiz demek ki sabretmemiz gerekiyor
canim sabir bakalim bu ay neler olucak doktorumu aradim klomene basla dedi bugun reglimin 3. gunu corek otu bal tarcinda kullaniyorum kismet artik olacagi varsa olur sadece bu ay deniycem olursa olur olmazsa kendi haline birakicam hic bi problem yok ol olmuyosada rabbimin bi bildigi vardr ama insanin elinde degil cok uzulyorum.Üzülme canım ümidini hiç bir zaman kaybetme. Bir daha ki ay olur belki bu da bizim sınavımiz demek ki sabretmemiz gerekiyor
uzulme canim uzan dinlen insallah bebis vardr hakkinda hayrlisu olsun hic uzulme canim ya kismet artik canini skmaGünaydin kizlar. Sat 14 Kasım. Adetimin 7. Gunu sogan kurune basladim. 13 gun ictim bıraktım. Cunku yumurta takibi yaptıriyordum. Bendeki problen düzensiz adet olmam ve her ay yumurtamin gec büyüyüp catlamayip kist olmasi.
Adetimin 12. Gunu dr a gittim sol tarafta 6.7 mm yumurta olusmus. Moralim çok bozuldu 5 gun sonra gel dedi ben sogan kurune devam ettim bu arada 17.gunu 16.6 mm olmus sasirdim gunde 2 mm büyümüş. Cumaya kadar catlar dedi cuma gittim 20 mm olgun yumurtan var dedi belki catlamstir 1 günde anlayamam dedi bu arada akinti oldu. Su an beklemedeyim sol kasigim agriyor belki adet olcamBenim anlamadigim dr catlayip catlamadigini kac gun de anlar? Bu arada gun asiri ilişki oldu 1 hafta. Hayirlisi olsun
evet
canim sabir bakalim bu ay neler olucak doktorumu aradim klomene basla dedi bugun reglimin 3. gunu corek otu bal tarcinda kullaniyorum kismet artik olacagi varsa olur sadece bu ay deniycem olursa olur olmazsa kendi haline birakicam hic bi problem yok ol olmuyosada rabbimin bi bildigi vardr ama insanin elinde degil cok uzulyorum.
uzulme canim uzan dinlen insallah bebis vardr hakkinda hayrlisu olsun hic uzulme canim ya kismet artik canini skma
insaaaaalllahhh rabbim.isteyen herkese tattirsin cook sukur yine beterin beteri var canim allah herseyin vaktini zamanini cok iyi biliyo ve sabrimizi siniyo ben iki bebegimi kaybettim bitane hidrosefali bitane ensefalosel cook yiprandim canimdan can gitti bi tane saglikli bi oglum var cok sukur ellerinizden oper ve hamile kalsam bile acaba bu bebegimde boyle olur mu diye cok korkuyorum ve cocuklari o kadar seviyorum ki buda rabbimin sinavi kul en cok sevdigi ve encok istedigi seyden sinanirmis rabbimde beni bizi cocuklarimizla siniyo hamdolsun yine uzun oldu kusura bakmayin burda cok rahatim icimi dokebilyorum iyi ki varsinizz kizlarAynen bende öyleyim canım bir sorun yok öyle bekliyorum. Adet olduğum an o kadar üzülüyorum ki. Aslında sukretmemiz lazım bir rahatsizligimiz olmadıgı için. Ama işte kendime söz geciremiyor um bazen cok üzülüyorum. Inşallah gülecek yüzümüz canim
insallah kavusursun bebisine canim ya.. benim kurum 13 gun yaptim adet oldum adet olunca biraktim gununde oldum sayilir yani ben 26 gun adet dongum 1gun erken oldum simdi hem corek otu bal tarcina basladim hemde klomen icyorum kismet bakalim artik bu ay bizi neler beklio...Inşallah canm bebegim benimledir fazla umitlenmekte istemiyorum. Hayirlisi olsun. Yoksada yapacak birsey yok Rabbimin vardir bir bildigi. Senin kurun bittimi?
Bu arada sogan kuru kullanan arkadaslar adetinizi vaktindemi oldunuz?
insaaaaalllahhh rabbim.isteyen herkese tattirsin cook sukur yine beterin beteri var canim allah herseyin vaktini zamanini cok iyi biliyo ve sabrimizi siniyo ben iki bebegimi kaybettim bitane hidrosefali bitane ensefalosel cook yiprandim canimdan can gitti bi tane saglikli bi oglum var cok sukur ellerinizden oper ve hamile kalsam bile acaba bu bebegimde boyle olur mu diye cok korkuyorum ve cocuklari o kadar seviyorum ki buda rabbimin sinavi kul en cok sevdigi ve encok istedigi seyden sinanirmis rabbimde beni bizi cocuklarimizla siniyo hamdolsun yine uzun oldu kusura bakmayin burda cok rahatim icimi dokebilyorum iyi ki varsinizz kizlar
insallah kavusursun bebisine canim ya.. benim kurum 13 gun yaptim adet oldum adet olunca biraktim gununde oldum sayilir yani ben 26 gun adet dongum 1gun erken oldum simdi hem corek otu bal tarcina basladim hemde klomen icyorum kismet bakalim artik bu ay bizi neler beklio...
Benimde yumurta m olgunlasinca biraktim belki yeni catlamis olabilir dedi dr 13 gun ictim. Seninde mi yumurta büyüme sikintin var klomene baslamissin. Sogan suyundan sonra incir kuru yapılmasi lazimmis. Olmazsa incir denemeyi dusunuyorum
yok oyle bi sknti olmadi hic bendee ama ogluma hamile kalmadan cok stres yapyom once bebegimide kaybetmistim hic bi sorun olmamasina ragmen hamile kalamyodum 5 gun sbabh aksam klomen kullandim hamile kaldim o ay doktr onun icin verdi heralde bilmiorum caninBenimde yumurta m olgunlasinca biraktim belki yeni catlamis olabilir dedi dr 13 gun ictim. Seninde mi yumurta büyüme sikintin var klomene baslamissin. Sogan suyundan sonra incir kuru yapılmasi lazimmis. Olmazsa incir denemeyi dusunuyorum
Incır kuru de faydaliymis.yumurtlama dönemine kadar incir kürü yumurtlama döneminde incir ve havuç kuru bir arada yapılırsa daha faydaliymis.incir kuru yumurtanın gelişmesini havuç kuru de catlamasini sagliyormus. Inşallah soğan kuru fayda eder de yapmanıza gerek kalmaz.
yok oyle bi sknti olmadi hic bendee ama ogluma hamile kalmadan cok stres yapyom once bebegimide kaybetmistim hic bi sorun olmamasina ragmen hamile kalamyodum 5 gun sbabh aksam klomen kullandim hamile kaldim o ay doktr onun icin verdi heralde bilmiorum canin
Bi şey sorabilirmiyim acaba adetli iken soğan kürü kullanmanın bi zararı olur mu yada diyelim kullanmaya başladım ve o arada hamile kaldım bebeğe zararı olur mu bunun ?
teşekür ederim Allah razı olsun artık adetim bitince başlarımAdet bittikten sonra bir hafta icinde başlamak gerekiyor. Tv de dikkatlice doktoru dinlenmiştim. Hamile kalırsanda Allahin izniyle problem olmuyor. Öğrendiğin an kürü birakmak gerekiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?