- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
teşekür ederim Allah razı olsun artık adetim bitince başlarım
Rica ederim canm. Ben kullandim bekle medeyim
Soğan kurunden sonra incir kürü diyor ya ibrahim Saraçoğlu onu da yaptın mi canım
ben ibrahim s.oglunun videosunuda izlemistim adetli ikende icilebilir hic bi zarari yok demisti canim ben kullandim 13 gun iki gun kala adet oldum nedense biraktim hamile kalmak icin yapmistim etkili olmadi bende kismet canim bide bi yazisini okumustum sogan suyu simdiye kadar hic bir hamilede bu kure bagli dusuk olmamistr yazyodu canim hic bisey olmaz allahin izni ileBi şey sorabilirmiyim acaba adetli iken soğan kürü kullanmanın bi zararı olur mu yada diyelim kullanmaya başladım ve o arada hamile kaldım bebeğe zararı olur mu bunun ?
ben ibrahim s.oglunun videosunuda izlemistim adetli ikende icilebilir hic bi zarari yok demisti canim ben kullandim 13 gun iki gun kala adet oldum nedense biraktim hamile kalmak icin yapmistim etkili olmadi bende kismet canim bide bi yazisini okumustum sogan suyu simdiye kadar hic bir hamilede bu kure bagli dusuk olmamistr yazyodu canim hic bisey olmaz allahin izni ile
evet canim oyle dedi I. saracoglu etkisi daha az dedi ben niye biraktim keske yine tamamlasaydim 15 gune ama hevesli hevesli icyodum adet olunca ne bilim sogudum biran icim mi icmeyim mi bilemedim bide onceki ay cok kanamam oldu korktum yine fazlalasmasindan ama inanirmisn sogan kurunu kullandiktan sonrasi adetim ayni genc kizligimdaki gibi oldu bugun 4. ve bitmek uzere evlendktn sonra dogumlarimdan dusuklerimden adet gunum temizlenmem 10 gunu bulyodu insallah eskisi gibi duzelr canim uzun oldu kusura bakma...Haklısın canm ama adetliyken etkisi daha azmis adet bitiminden sonra baslamak gerekiyormus.
evet canim oyle dedi I. saracoglu etkisi daha az dedi ben niye biraktim keske yine tamamlasaydim 15 gune ama hevesli hevesli icyodum adet olunca ne bilim sogudum biran icim mi icmeyim mi bilemedim bide onceki ay cok kanamam oldu korktum yine fazlalasmasindan ama inanirmisn sogan kurunu kullandiktan sonrasi adetim ayni genc kizligimdaki gibi oldu bugun 4. ve bitmek uzere evlendktn sonra dogumlarimdan dusuklerimden adet gunum temizlenmem 10 gunu bulyodu insallah eskisi gibi duzelr canim uzun oldu kusura bakma...
Kızlar işin aslı ben çocuk istiyordum fakat düşüncedeydi öyle pek çaba denemem olmuyordu. 1-2 ay kafama göre bazı günlerde korunmasız ilişki yaşadım olursa hayırlısı diyerekten ama gün hesaplamalar falan yapmadım yani. Sonra bi rahatsızlık geçirmiştim adet düzensizliğim vardı o aylar doktor yumurtaların tam büyümüyor hamile kalmak zor olabilir adetlerinde düzensiz dedi bende çok üzüldüm hamile kalamıcam diye herneyse doktordan sonra psikolojim bozuldu demek bi kaç ay o yüzden olmuyordu yoksa günün önemi yoktur diye düşünüyordum. O ay netten soğan kürü buldum ve 10 gün yapabildim sadece. Ovulasyon günü hesapladım birlikteliğim oldu ama o günler geçtikten sonra adetime 1 hafta kala kasık ağrısından doktora gittim ve doktor 2 gün içinde yumurtladığımı söyledi. Tabi ben çok şaşırdım çünkü normalde hiç bi ay bu kadar ağrım olmazdı yumurtlamanıb böyle olduğunu bilmiyordum ee birde hesaplamalarım o günleri göstermediği içinde üzüldüm ama gel gelelim 4 gün sonrası hamile olduğumu öğrendim. Yani biraz karışık ve uzun oldu ama demek istediğim ilk ayda hamile kaldım. Soğandan mıdır tam olarak bilemiyorum tabi
ayyy canim cook dua edicem sana insallah kavusursun yavruna benim bitane oglum var 19 aylik 26 yasindayim istiyorum bi tane daha olsun ikisi birlikte buyurler kismet olursa insallahh sende sende o mis kokuyu cekersin icine canim allah sabirlar versin allah yardimcin olsun insallah bir an evvel kabul olur dilegin...Rica ederim ne demek. Inşallah duzene girer en kisa hayirli vakitte evladına kavusursun canm. Benimde onceden problemim yoktu adet düzensizliğim yeni basladi inşallah faydasini görürüm. Bende 13 gun kullandim:)) yumurta takibi yapiyordum dr olgunlaşmis yumurta oluşmuş deyince biraktim. 14 kasimda adet oldum bekliyorum bakalim inşallah kuzum benimledir
Teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yani işin aslı ben doktora ağrı için gittiğimde hamilelik olduğunu düşündüm fakat doktor daha yeni yumurtladığımı söyleyince işler değişti. Doktordan çıktıktan sonra hamile kalmam gibi geliyordu çünkü farklı günler denemiştim.Ama yinede farklılıkları anlatayım; birşey yiyip içmesem de çok sık idrara çıkmaya başladım, bel ağrım vardı, halsizlik ve uyku isteği ama en belirgini idrar ve tuhaf olarak hissediyordum sanki bişeyleri elim karnımda kasıklarımda oluyordu birde rüyamda görünce adetime birkaç gün varken test yapıp öğrendim. Ne kadar doğrudur bilemicem ama şu klorak testinide denemiştim 8 gün öncesi köpürünce dayanamayıp kan testi vermiştim. Negatif çıkmıştı ama öğrendiğim günde değerim 30lardaydı doktor çok çok yeni demiştiHayır li olsun canm tebrik ederim umut oldun. Belirtilerin nasildi canm paylaşırsan sevinirm.
hayirli ugurlu olsun rabbim sag salim kucagina almayida nasip insallah canimKızlar işin aslı ben çocuk istiyordum fakat düşüncedeydi öyle pek çaba denemem olmuyordu. 1-2 ay kafama göre bazı günlerde korunmasız ilişki yaşadım olursa hayırlısı diyerekten ama gün hesaplamalar falan yapmadım yani. Sonra bi rahatsızlık geçirmiştim adet düzensizliğim vardı o aylar doktor yumurtaların tam büyümüyor hamile kalmak zor olabilir adetlerinde düzensiz dedi bende çok üzüldüm hamile kalamıcam diye herneyse doktordan sonra psikolojim bozuldu demek bi kaç ay o yüzden olmuyordu yoksa günün önemi yoktur diye düşünüyordum. O ay netten soğan kürü buldum ve 10 gün yapabildim sadece. Ovulasyon günü hesapladım birlikteliğim oldu ama o günler geçtikten sonra adetime 1 hafta kala kasık ağrısından doktora gittim ve doktor 2 gün içinde yumurtladığımı söyledi. Tabi ben çok şaşırdım çünkü normalde hiç bi ay bu kadar ağrım olmazdı yumurtlamanıb böyle olduğunu bilmiyordum ee birde hesaplamalarım o günleri göstermediği içinde üzüldüm ama gel gelelim 4 gün sonrası hamile olduğumu öğrendim. Yani biraz karışık ve uzun oldu ama demek istediğim ilk ayda hamile kaldım. Soğandan mıdır tam olarak bilemiyorum tabi
Teşekkür ederim canım amin inşallah rabbim sizlerede nasip etsinhayirli ugurlu olsun rabbim sag salim kucagina almayida nasip insallah canim
ayyy canim cook dua edicem sana insallah kavusursun yavruna benim bitane oglum var 19 aylik 26 yasindayim istiyorum bi tane daha olsun ikisi birlikte buyurler kismet olursa insallahh sende sende o mis kokuyu cekersin icine canim allah sabirlar versin allah yardimcin olsun insallah bir an evvel kabul olur dilegin...
Teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yani işin aslı ben doktora ağrı için gittiğimde hamilelik olduğunu düşündüm fakat doktor daha yeni yumurtladığımı söyleyince işler değişti. Doktordan çıktıktan sonra hamile kalmam gibi geliyordu çünkü farklı günler denemiştim.Ama yinede farklılıkları anlatayım; birşey yiyip içmesem de çok sık idrara çıkmaya başladım, bel ağrım vardı, halsizlik ve uyku isteği ama en belirgini idrar ve tuhaf olarak hissediyordum sanki bişeyleri elim karnımda kasıklarımda oluyordu birde rüyamda görünce adetime birkaç gün varken test yapıp öğrendim. Ne kadar doğrudur bilemicem ama şu klorak testinide denemiştim 8 gün öncesi köpürünce dayanamayıp kan testi vermiştim. Negatif çıkmıştı ama öğrendiğim günde değerim 30lardaydı doktor çok çok yeni demişti
Aa evet akıntıda vardı canım. Rabbim inşallah nasip eder sanada en kısa zamanda güEl haberi alırsın inşallahAnladim canm peki akinti oldumu yumurtan catlarken. Benim uzun surdu gecen hafta sali gunu basladi sonra cuma gunu geldi dedim bugun çatladi kesin. En son bugun geldi yogun ve beyaz. Cuma gunu 20 mm di yumurtam ne zaman çatladi anlamadim
Aa evet akıntıda vardı canım. Rabbim inşallah nasip eder sanada en kısa zamanda güEl haberi alırsın inşallah
Incir kürü yapmadim canım. Eğer hamile degilsem adetimle birlikte baslamyi düşünüyorum. Sogan suyu yumurtamin buyumesini sagladi normalde 30 gunde 19 mm anca olmustu ve catlmadi kist oldu. Senin problemin ne?
ben ibrahim s.oglunun videosunuda izlemistim adetli ikende icilebilir hic bi zarari yok demisti canim ben kullandim 13 gun iki gun kala adet oldum nedense biraktim hamile kalmak icin yapmistim etkili olmadi bende kismet canim bide bi yazisini okumustum sogan suyu simdiye kadar hic bir hamilede bu kure bagli dusuk olmamistr yazyodu canim hic bisey olmaz allahin izni ile
Kızlar işin aslı ben çocuk istiyordum fakat düşüncedeydi öyle pek çaba denemem olmuyordu. 1-2 ay kafama göre bazı günlerde korunmasız ilişki yaşadım olursa hayırlısı diyerekten ama gün hesaplamalar falan yapmadım yani. Sonra bi rahatsızlık geçirmiştim adet düzensizliğim vardı o aylar doktor yumurtaların tam büyümüyor hamile kalmak zor olabilir adetlerinde düzensiz dedi bende çok üzüldüm hamile kalamıcam diye herneyse doktordan sonra psikolojim bozuldu demek bi kaç ay o yüzden olmuyordu yoksa günün önemi yoktur diye düşünüyordum. O ay netten soğan kürü buldum ve 10 gün yapabildim sadece. Ovulasyon günü hesapladım birlikteliğim oldu ama o günler geçtikten sonra adetime 1 hafta kala kasık ağrısından doktora gittim ve doktor 2 gün içinde yumurtladığımı söyledi. Tabi ben çok şaşırdım çünkü normalde hiç bi ay bu kadar ağrım olmazdı yumurtlamanıb böyle olduğunu bilmiyordum ee birde hesaplamalarım o günleri göstermediği içinde üzüldüm ama gel gelelim 4 gün sonrası hamile olduğumu öğrendim. Yani biraz karışık ve uzun oldu ama demek istediğim ilk ayda hamile kaldım. Soğandan mıdır tam olarak bilemiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?