Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ne bileyim canim ya insan sabredemio iste acaba acaba diyoruz hep 11 araliga kada r bekleyip kan veririm yine kismet artik canim ama o tahlil negatif ciktgndan beri hic umursamaz oldum cok heycanliydim sanki hevesim kirildi gibi oldu valla hi
Canim benim Rabbim hayirlisini nasip etsin üzüldüm senin adina ama herşeyin hayirlisini Rabbim inşallah bizleri de duyacak o heyecan heves her ay oluyor yok dayanicam diyorum ama dayanamayıp bende yapiyorum hakkimizda hayirlisi olsun

Canim hayirli olsun allah hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin nolur bana da isteyen herkese de dua et bozlerinde hayii saglikli evlatları olsun insallah

Mrb ben de yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordım ben de soğan kürümü ıyguladım ve bu sabah hamile oduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin asla pes etmeyin yes e kapılmayın

Kizlar kan tahlili verip geldim simdi bugün 4. Gün ama hala olmadim bi şey daha var boyle gecikiyodu benim ki inşallah bu kez olmuştur dua edin nolurrrrrrrrr

Mrb ben de yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordım ben de soğan kürümü ıyguladım ve bu sabah hamile oduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin asla pes etmeyin yes e kapılmayın

Allah bebeğini sana bagislasin ve darısı bize olsun bende uygulicam inşallah Allah vereceği zamanı biliyor mutlaka

Gecmis olsun canm. Kist agri yapar. Hatta hamilelik belirterinin hepsini yaşarsın.

Hayırlı olsun tebrik ederim canm. Allah kucagina sağlıcakla almayida nasip etsin canm. Belirtilerini bizimle paylasirsan sevinirim. Birde nezaman basladin kac gun kullandin.

Kizlar kan tahlili verip geldim simdi bugün 4. Gün ama hala olmadim bi şey daha var boyle gecikiyodu benim ki inşallah bu kez olmuştur dua edin nolurrrrrrrrr
insaaaaaalllahhh canim hamissindr cook dua edicem sana nezaman sonuc cikyo bizide haberdar et bekliycez hadi insallah yarabbimm :* :)

Allah razi olsun canm. Iyi dileklerin icin tesekkur ederim. Bende 31 yasindayim 8 yasinda oglum var cok şükür. Fakat 2. Oglumun kokusunu icime cekmek nasip olmadi
2. Cocuk fikrini iyi dusunmussun ben ara verdim simdi cok pişmanım.
canim benim ilk hamileligim kiz di kaybettim ikinci oglum oldu cok sukur rabbime saglikli 3. yine oglum oldu goremedim bile cook uzgunum keske gorseydim gostermediler ikinciyi simdi babamiz cok istiyo ben korumdgm zaman esim istemyo diyo ki belki allah vermiycek nerden bilyosun korunyosun diyo aslinda evet 3 aydr korunmuyorum ama yinede kalamadim ki

Ayyy canm benim neler yasamissin. Allah oğlunu sana bagislasin hayirli saglikli uzun ömürler nasip etsin.
2 evladını hamileyken mi kaybettin? Ben doguma saatler kala kaybettim(

arkadaşlar selamlar..Allahım isteyen herkese nasip etsin inallah.bende sogan suyu kullndım bu ay ve hamile kaldım..hamile kalırsam mutlaka yazacam demiştim.arkadaşlar deneyin mutlaka..önce allahın izniyle tabiki ama sogan suyunun faydası oldu bana..cünki pko luyum ben.cok düzensizdi..sağlıcakla kalınn..

Allah hayırlı ugurlu etsin insallah. Ne güzel faydasını gormus sun çok sevindim bir de pko olduğu halde. Umidimizi yitirmemeliyiZ dua etmek den vazgecmemeliyiZ. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Ayyy canm benim neler yasamissin. Allah oğlunu sana bagislasin hayirli saglikli uzun ömürler nasip etsin.
2 evladını hamileyken mi kaybettin? Ben doguma saatler kala kaybettim(
canim allah razi olsun cokk saol tatlim ilk bebegimi biz aldrdik hidrosefali kafasi buyuyodu doktrlar dogsa bile yasamaz diyolardi 5 aylik sonlandrmak zorunda kaldim bide ilkti tecrubeszdim ne oldugunu bile anlayamadan aldilar bebegimi simdi ki aklim olsaydi hic aldrmazdm olecegimi bilsemde yapmazdim cok pisman oldum en son gebeligimde ensefalosel dendi sonra omurga egri olusyo kafa tasi olusmuyo beyni disari dogru fitiklasyo dendi prof. bile gttim kalp atislari zayif dediler heran kaybedebilirsin dendi kanamam hic durmadi ve ikinci gunu kalbi durdu cok sancim oldu normal dogum yapip aldilar 15 haftalikti gercektn zor gunler gecrdim cook stresli hamilelikler gecryorum ultrason masasina yatinca oyle dua edyorum ki ne olur rabbim diyorum bi sorun cikmasin bebegim saglikli olsun oglumda hamileyken 7. ayinda kafa da ki su birden cogalmaya basladi cook korktum ama 10 gun sonra kontrole gittigimde durmustu sinirda cogalmadi cook sukur dedim rabbim saglikli dogdu.. seninde cook zor canim nasil dogumda mi kaybettin sen canim bebegini allah sabir versin sanada canim benim...

Ne diyeceğimi bilemedim inan çok üzüldüm neler yaşadığını acini tahmin edebiliyorum. Allah dayanma gücü versin sabrini arttirsin canm.
38+3 bebegimi kaybettim sabahi sezeryan olacaktim ogluma kavuscaktim nasip olmadi. Gebelik zehirlenmesi yasadim ve ice kanamam oldu dekolman yani. Melegim annesini birakip gitti cok zor gunler yasadim halada öyle hayat durdu benim icin. Oğlum icin ayakta durmaya çalışıyorum aklim fikrim bebegimde ama sanki tekrar hamile kalırsam bebegim bana geri dönecekms gibi düşünüyorum. Adet düzensizliği m oldu yasadiklarimdan dolayi daha dogrusu ilacsiz adet olamıyorum ilk 3 adetim duzenli geldi sonrasi malum. Inşallah soğan ise yarar bu ay umutluyum sanki melegim benimle bekliyorum Hayirlisi olsun

seni coook iyi anliyorum canim kafana taktikca olmuyo canim ama insanin aklindan gitmiyo rabbim bi mucize veriyo ve aliyo senden daha koklamadan sarip opmeden iste kader kismet insanin elnden bisey gelmior ben evlenince hemen daha ilk ayda hamile oldugumu ogrendim o bebegimi kaybettikten sonra tekrar hamile kalmak istedim fakat 9 ay bekledim meryem suresini okudum bol bol en son dktra gttgimde hic bi sorun olmamasina ragmen stresten hamile kalamiyodum sonra klomen kullandim bi baktim o ay hamileyim dogurdum oglum bir yasina geldi korunmayi biraktik ama ben pek istemiyodum daha oglum kucuk doyamadim ki ikinci bebek surekli ilgi istiycek fln diyodum buda kucuk oglumunda ihtiyaci var sevgiye ilgiye daha esim bisey olmaz sen cok iyi bi annesin ikisinede bakarsin ben inanyorum dedi daha o ay hamile kaldim ve kaybettim simdi istiyorum diye stresten olmuyo yoksa istemeden hemen hamile kalabiyrm stres ve kafaya takma benim bas dusmanim insallahh sende sogan kurunden hamile kalirsin insallahh canimnyaa dualarim seninle tatlim allah oglunu sana bagislasin canimmm.

Inşallah canm hayirli haberler alirsin.

insaaaaaalllahhh canim hamissindr cook dua edicem sana nezaman sonuc cikyo bizide haberdar et bekliycez hadi insallah yarabbimm :* :)

Ay hadi inşallah canım haberdar et bizi mutlaka
İnşallah kizlar Rabbim inşallah bu ay nasip eder şuan içim içime sigmiyo çok heycanliyim yarin ogrenicem inşallah vardır sizlere de haber vericem elbette Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…